Micey Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Rychlej spolehlivej obchod, supr komunikace, 100% doporučuju. Příště doufám i s tim pivkem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Všechno v nejlepším pořádku, hodinky dorazily rychle, vzorně zabalené a po domluvě řemen zdarma byl v příjemný bonus. Kdykoliv znovu! Odesláno z mého SM-M515F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Kupoval jsem G-Shocky, vše v naprostém pořádku. Rychlá komunikace a precizní balení, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Vše v nejlepším pořádku. Rychlá domluva i platba. Moc děkuji za prima obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Parádní a bezproblémová domluva - prodejce mi hodinky i pár dnů podržel. Došly v pořádku, ještě hezčí než na fotkách Doporučuji a děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Pozdě ale přece, Perfektní domluva a předání na čas. Díky za super pokec.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpap Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Rychlá domluva, vše v pořádku, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Za mě super přístup, velká spokojenost. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Před hodinou, kdojinej napsal: Za mě super přístup, velká spokojenost. Díky! Snad udělala radost ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Bezproblémový obchod a parádní hodinky. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Po nejake době zase fajn setkání. S Lukášem to byl obchod na jedničku a jako bonus příjemný pokec. Diky za obchod a urcite doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Přidávám se ke kladným zkušenostem, rychlá platba, výborná komunikace, vše OK. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Závan starého dobrého chronomagu, radost s tímto borcem obchodovat ..!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Byl jsem v roli prodávajícího. Rychlá a solidní domluva. Vše klaplo na výbornou. Rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Spolehlivy borec!!! Doporucuju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Obchod TOP - počkal mi, udělal cenu a pak profi zabalil a ihned odeslal. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Ahoj Taktiež sa pripájam s kladným hodnotenim. Rýchla komunikácia, určite odporúčam každému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Všechno good,tak jak se na zdejší poměry očekává,díky a zas někdy Snake doporučuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bok Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Vše v pohodě, domluva rychlá a ochota přiblížit se při osobním předání Odesláno z mého SM-S916B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se