nAscA Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Pekne. Nove? Co je to presne za typ? Zda se mi, ze tam nekdo odbarvil nebo spis odstranil barvu z tech napisu..
Kasper Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 G 1000 H. Mam ich asi pol roka... S tymi napismi sa Ti to len zda
casiotron Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Zde jeden zajímavý typ asi z poloviny 80. let. Na první pohled nic zvláštního, běžný typ řady DW-5XXX, ale velikost je jen jako běžné Baby-G, tj. jsou velmi malé! Je to DW-500, modul 540. Nikdy předtím, než jsem je získal, jsem něco podobného neviděl.
FranaD Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 (upraveno) Taky jsem si pořídil úplně "obyčejné" G-shocky a plná spokojenost....O)) Jinak foto je vlastní..)) Upraveno 5. března 2009 uživatelem FranaD
jaarda Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Dokázal by mi někdo říct jaký je rodíl mezi G-9200-1DR a GW-9200J-1JF . Díky.
nAscA Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Hlavni rozdil je v tom, ze GW-9200J-1JF je oproti verzi G-9200 rizeny radiovym signalem.
jaarda Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 nAscA napsal: Hlavni rozdil je v tom, ze GW-9200J-1JF je oproti verzi G-9200 rizeny radiovym signalem. tak proto ten značnej cenovej rozdíl, jinak ostatní fukce budou asi shodné, toho jsem si nevšiml, děkuji za info. Ještě by mě zajímaly případné zkušensti s vychytávkama jako teploměr a výškoměr, funguje to spolehlivě?
nAscA Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Ja je nemam, tak snad ti nekdo odpovi. Ono jeste existuji CASIO GW-9200-1ER, ktere budou IMO levnejsi, nez tebou zminovane GW-9200J-1JF, protoze to J tam znamena, ze jsou urcene pro japonsky trh. (lepsi krabicka, manual v japonstine....), ale taky radiove rizene.
jaarda Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 nAscA napsal: Ja je nemam, tak snad ti nekdo odpovi. Ono jeste existuji CASIO GW-9200-1ER, ktere budou IMO levnejsi, nez tebou zminovane GW-9200J-1JF, protoze to J tam znamena, ze jsou urcene pro japonsky trh. (lepsi krabicka, manual v japonstine....), ale taky radiove rizene. Tak krabičku bych oželel, ještě jednou děkuji za informaci. Celá řada master of G mi přijde zajímavá, musím se v tom trochu zorientovat.
Gilius Odesláno 16. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2009 jaarda napsal: Ještě by mě zajímaly případné zkušensti s vychytávkama jako teploměr a výškoměr, funguje to spolehlivě? už tu,tuším,někde padlo,že ano.......
filo-boxer Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry257837
Skydiver Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 (upraveno) Jeste jeden wristshot mých DW6900 - ty hodinku miluju... Upraveno 26. března 2009 uživatelem Gilius
Yvaine Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 FranaD napsal: Taky jsem si pořídil úplně "obyčejné" G-shocky a plná spokojenost....O)) Jinak foto je vlastní..)) Sice, jak říkaš uplně obyčejné ale pro mě nejhezčí Géčka...a navíc fotečka uplně libová
grakij Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 vypada to hezky ale ja bych je nechtel rucicky, kolecka a abych vedel kolik je hodin to abych nosil druhe Jeste jsem nedozral do stavu ana/digi zatim to striktne rozdeluji bud analog nebo digital, treba to prijde s casem
grakij Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 Narocnych podminek ? Taky si myslim ze mi je nevnucujes, pockam na ty Igeny az budes vnucovat Jasne ja to taky nikomu nenutim ze ana/digi je neco spatneho(ani si to nemyslim) asi jenom sila zvyku. Naopak tu jsou taci co si mysli ze to je to nej
lub Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 ahoj. tak jsou doma, avizované G-7800-1ER, moje druhý G-SHOCKY. moc se rozepisovat nebudu, snad bude vše zřejmé z fotek. jedná se o "základní" černé, plast je matný s jemnozrnnou strukturou. provedení, jak jinak, vynikající. hodinky mají základní fce - světové časy, odpočet (přednastaveny na 1, 3, 5, 10, 15, 30, 45min, 1hod a samozřejmě možnost vlastního nastavení 1min-24hod), stopky s mezičasem, 4 budíky + snooze (každý budík vlastní nastavení - 1x, všední dny, víkend, pořád; to samé pro hod. signál). dále je možné měnit formát data - den, měsíc, rok dle vlastní preference. to je celkem fajn, přecejen jsme tady zvyklí spíš na pořadí den-měsíc-rok. na horní řádek displeje si můžete poznamenat co chcete (14 znaků, 2 záznamy), to je trochu fičurka navíc, nicméně se to velmi jednoduše ovládá a nastavuje. dále je možnost pro horní a spodní řádek měnit font (mezi normálním a tlustým hranatým písmem). když je vypnutý zvuk, tak při přepínání mezi funkcemi bliká LEDka, i když je flash off. na fotkách srovnání s G-7710C. u těch mě udivuje jejich přesnost, po 2 měsících odchylka cca 1,5vt. lub
nAscA Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 Pekne, gratuluji. Mam rad hranate digi. Jedine co mi na nich vadi, jsou na dislayi ty zkosene hrany s napisy mute apod. Uvazuji o bilych...
Gilius Odesláno 4. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 dost dobré......futuristický dizajn,líbí se mi font číslic a písmen.......1*
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se