spineshank Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 no tak důležitý že se líbí tobě,já bych ale dal přednost s ručičkama
groula Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Tak tohle sem našel doma nosil je kdysi brácha asi 4 roky je nesundal z ruky masakr. Hned jak sem si je nasadil, utrh sem takovej ten lapl mezi hodinkama a páskem. Tak sem vzal multitool a těma kleštěma v tý pískovně z toho sundal ty votřesný vyčuhující šroubky a makaj
Gilius Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 pěkný Stargejty.....jedny z největších G-ček.
groula Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 V 26. 7. 2011 v 11:55, 'Gilius' napsal: pěkný Stargejty.....jedny z největších G-ček. mě se zdáli bejt velký :-) čiší z nich kus historie. když to člověk vezme kolem a kolem, tak sou to hnusně obouchaný plastový hodiny. Ale začli se mi líbit. A tak sem se propad do otcova stavu. Dřív sem měl jedny prg-80 a stačili mi na všechny aktivity. Ted mám prw-5000, seiko monster, uzi defender, casio 8300 a neustále pokukuju po traser super sport a bojim se že až budou skladem pudu do nich sakra...
sy242 Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 DW-5600CS-1ER, koupeny zde od Boofish:
kozaa Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) Zdravím všechny Chronomaniaky, chtěl bych zde ukázat své úplně první G-Shocky. Ještě před pár měsíci jsem hodinky nenosil a nezajímal se o ně. To se jako už u více lidí návštěvou tohoto fora změnilo. Za necelé tři měsíce jsem si pořídil troje hodinky a chtěl bych pokračovat. Ale zpět k G-Shockům. Koupil jsem je od ggranda. Je to model Casio G-shock G-7710C-3ER. Hodinky na fotkách vypadají větší než jsou. Bál jsem se toho, ale co jsem je vzal na ruku příjemně mě svou velikostí i zpracováním překvapily. Mám je od pátka za tu dobu jsem s nima motorovkou pokácel dva stromy, koupal se, běhal. Naprostá paráda. Samozřejmě jsem nakazil i svou přítelkyni, která si hned hodinky musela taky pořídit :-) Hrozná ta nakažlivost. Přiložím nějaké fotky co jsem dnes nafotil: 1. Celkový pohled 2. Detail 3. Čelem zad Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem kozaa
ggrand Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) kozaa: hernajz, ty hodinky vypadají skvěle! Je zajímavé, že dycky se mi po nich udělá smutno,když vidím jejich fotku,ale když je mám, tak mi nedělají takovou radost...(měl jsem je 2x) Jinak paráda,dej jim zabrat, na to jsou dělané. V návodu nenajdeš, jak vymazat paměť uložených časů ze stopek-myslím že to bylo tak, že najedeš na stopky, nastavíš odpočet před startem (5vteřin) a zmáčkneš zároveň obě horní a spodní pravé tlačítko. Začne odpočítávání startu,ale zavčasu to típni a mělo by to být vymazáno. Snad jsem si to nepopletl. Ať slouží a dělají dál radost! Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem ggrand
kozaa Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 ggrand: Aby jsi si je nakonec nekoupil ještě po třetí :-D Mě se zatim líbí jak na fotkách, tak na ruce. Hlavně jsem potřeboval něco do práce, na sport a koníčky a to tyto splnují. Úplně likvidovat je nebudu, ale zabrat jim dám, však proto jsem si G-Shocky kupoval. S tim vymazáním času dobrá informace. Hned si to dopíšu do toho návodu. Jinak dík moc :-)
Boofish Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 V 12. 8. 2011 v 15:03, 'sy242' napsal: DW-5600CS-1ER, koupeny zde od Boofish: No vidíš, jak Ti sluší Pro mě byly moc lesklý
welis Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 DW5600E jsou již na cestě. Nemůžu se dočkat...
Woodie Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 kozaa: ja mam G-7700 (cerna verze tech tvojich), asi moje nejoblibenejsi G-cka, davam jim prednost i pred Risemanama a to uz je co rict Jsou fakt super, az na strankach Casia uvidim ze je vyradili z vyroby tak si na e-bayi hned koupim druhe do zalohy aby mi vydrzely co nejdyl.
Dantechno Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Taky jsem neodolal ... zakoupil jsem vintage model , docela raritni (dle Sjorse) v NOS stavu.... ted jen preckat postu...
Dantechno Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 V 19. 9. 2011 v 17:17, 'Gilius' napsal: co konkrétně. Dane ???? DW-8500
jacob Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Na začátku července jsem objednal tyto G-Shocky a moc jsme si na sebe zvykli . I když spousta zdejších členů píše, že Béčka, Bondovky a další podobné hodinky jsou vlastně "pracovní", tak mně je jich líto. Z toho důvodu jsem vzal k moři G-Shocky, kde jsme se sblížili a nyní je nosím aleaspoň 2x za týden.
Gilius Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2011 malej červenej žabák....dobrá volba EDIT - 4 Dantechno - taky dobrá volba. Vintage modely G-ček můžu takřka všechny !
jacob Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 V 19. 9. 2011 v 18:26, 'Gilius' napsal: malej červenej žabák....dobrá volba A já si pořád myslím, že jsou docela veliké . Baví mě ta přesnost. Jsem zvyklý z mechanických hodinek, takže když mám na ruce G-Shocky, vždy se podívám na presnycas.cz, jestli jim to jde dobře . A držím palce s kočkou, zvládnete to!
Gilius Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2011 model 7900 má nickname Little Frog.....proto píšu malej žabák A díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se