Přejít na obsah

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???

Gilius

Doporučené příspěvky

a pak ty gecka tady muzes strelit za babku. urcite je nekdo koupi :)

Až je budeš chtít prodat, ta kmi napiš, jeden člen se mě na ně ptal, možná by měl zájem :D Ale jestli to uděláš, tak si opravdu začnu myslet, že jsi blázen :D

radsi ho neprovokuj, nebo natahne kulicha, vezme sanky a jde je objednat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO?
Naštěstí nad ním drží ochranou ruku kubson, který by mu je určitě objednával. A kubson by si z objednávky myslel, že je YPO nalitej, takže by mu je stejně neobjednal :D

je potřeba mít někoho rozumného, kdo to zastřešuje :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak k těm mým G... Z modelů, které se v katalozích objevují na prvních stránkách mě kromě Risemanů zaujal model Mudman. Sice je dizajnem zajímavější model s rádiovým řízením, ale jednak jsem toto nechtěl a druhak mi přišlo hloupé kupovat hodinky, které mají na displeji pět koleček z nichž se 4 nikdy nerozsvítí... Proto light verze mudmanů bez rádia a slunce.

Koupě to byla víceméně náhodná, z neznámých pohnutek - prostě jsem to chtěl zkusit. Ebay, prodejce premierworld nebo tak nějak, doma byli za méně než týden.

Obával jsem se velikosti, na tu si pomalu zvykám - ani ne tak šířka jako délka (označuje se to tak?) - od jedněch nožiček k druhým - víc než 52mm je na mé subtilní zápěstí dost. Nicméně prý to nevypadá blbě - bylo mi řečeno... :)

Nosí se velice pohodlně - člověk ani neví, že je má na ruce. Řemínek je dobře vytvarovaný, níkde netlačí, netáhne. vlkhost ze zápěstí uniká též velmi dobře.

Původně jsem chtěl něco all black, pak přišla tahle koupě a musím říct, že jsem spokojen. I manželka má radost, že nenosím furt jen "usedlé" hodinky. Ta trocha červené je dobře oživuje. I když při prvním ohmatání jsem si myslel, že je asi brzy prodám, po dvou dnech nošení si to nemyslím. Spíš naopak, pokukuji po řadě 5600...

EDIT: doplnění

Upraveno uživatelem Andreas.ks
Odkaz ke komentáři

tak mi teda přistály na ruce..

GW M850 1ER ( obrázek 1 a 2)

Výbava zhruba standart co zřejmě Casio nabízí, tzn solar,wave ceptor,(multi) budíky,stopky kalendáře, blablabla... většinu z toho nikdy nevyužiju.

Provedení- jak jde asi popsat plastový výlisek velice příjemný na dotek se saténovým povrchem ... nicméně předpokládám standartní kvalitu od Casia. Ocelová vložka pouzdra z horní strany broušená, z boku leštěná a v ní minerální sklo průměru cca 28mm zasazené hluboko cca 3mm , jako ochrana proti poškrábání. Přechod mezi pouzdrem a pryžovým páskem naprosto neznatelný a zřejmě schovaný v kaskádě prolisů, což bude problém při výměně za neoriginál.( Dělal by to vůbec někdo??)

Ovládání poměrně intuitivní, bez nějakýho dlouhýho čtení obsáhlého návodu jde vše snadno nastavit.

Po zkušenostech s inverzním displayem jsem zvolil model s klasickou barevnicí ( černé čísla). Čitelnost i při malosti displaye a množství údajů výborná, při využití zelenomodrého podsvícení ještě lepší.

Nejsou to sice ty co sem chtěl nejvíc ( řada 056) ale za ně bratru 100 liber nedám a levnější sem je nenašel ( obrázek 3)

ještě se možná ukecám a v hranatém provedení si pořídím řadu 5600 a sice tenhle typ. (obr.4)

post-205-1232656215.jpg

post-205-1232656225.jpg

post-205-1232656439.jpg

post-205-1232656562.jpg

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

To malé "G" se objeví, když dostanou hodinky svou dávku z vysílače a nastaví si přesný "atomový" čas . Pak tam svítí( dle návodu) 1 den, a pokud do 24-hodin nedostanou další příděl signálu, zhasne chlíveček a konec parády.

Další "vychytávka"! Géčko má tvar grafického "G" z loga G-shock...

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

A takto vypadají všechny tři modely pohromadě. S čitelností displeje je na tom inverzní model (zejména v šeru) nejhůře.

post-386-1231677840.jpg

aky je ten remienok na tych s inverznym displejom? je nachylny k oskriabaniu alebo vydrzi aj drsnejsie zachadzanie bez toho, aby vyzeral akoby mal 10rokov :)

Odkaz ke komentáři

aky je ten remienok na tych s inverznym displejom? je nachylny k oskriabaniu alebo vydrzi aj drsnejsie zachadzanie bez toho, aby vyzeral akoby mal 10rokov :)

Články jsou plastové, mezičlánky a spona kovové. Jakým způsobem je ten kov černěný netuším a ani nevím jestli to něco vydrží. Odolnost jsem zatím nezkoušel :) Popros kdyžtak Gilia (Giliuse?) aby si je koupil, přejel autem a následně podal hlášení :D

Odkaz ke komentáři

Nemůžu je zrovna nikde rozumně sehnat. ( ty 056-ky) Jenom v origo Casio shopu je mají, ale za 98 Liber... ale jsou dost dobrý...

Na prodej jsou na eBay za $66 + $18 pošta do ČR. Ovšem píšou, že příjem rádiového signálu jen v US/Canada. Nevím jestli se dělá i multiband (nebo aspoň Evropa).

http://cgi.ebay.com/CASIO-NEWEST-G-SHOCK-S...93%3A1|294%3A50

Odkaz ke komentáři

Na prodej jsou na eBay za $66 + $18 pošta do ČR. Ovšem píšou, že příjem rádiového signálu jen v US/Canada. Nevím jestli se dělá i multiband (nebo aspoň Evropa).

http://cgi.ebay.com/CASIO-NEWEST-G-SHOCK-S...93%3A1|294%3A50

Dělají, dělají...

http://www.casio.co.uk/Products/Watches/G-...ER/At_a_Glance/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...