grakij Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Pokud máš na mysli úplný základ tak je seženeš kolem tisícovky na eBay
dizi Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Sorry za trochu OT príspevok, ale má význam prejsť z lacných (19?) Casio digitálok na G-Shocky? (povedzme 5600vky)
grakij Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 navic kdyz ty nejlevnejsi 5600 dostanes pod nos za necelych 50 USD (i s postovnym) tak to takovy rozdil neni ...
dizi Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 grakij, nemyslel si 50 Eur? Lebo pod 50 USD ich neviem nikde nájsť.
grakij Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 (upraveno) Myslel jsem opravdu USD napr. jak pise Dantechno ale je jich tam vice koukni se treba tady na eBay nebo Amazon Upraveno 19. července 2009 uživatelem grakij
dizi Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Aha, ja som aj hľadal na ebay, ale dával som kľúčové slová len "g shock 5600". Aj tak tu je zrada, z amazonu hodinky neposielajú na Slovensko (do ČR áno). A ten predajca pýta ešte $11.50 za poistenie balíku (teda spolu 9.99+11.5), lebo na Slovensko inak neposiela... Nevadí, idem hľadať ďalej. V každom prípade už objavujem aj celkom dobré ceny, takže po výplate zrejme jedny kúpim
grakij Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Na tom odkazu od Dantechno je to shipping 9,99 + 3 insurence na Slovensko No kazdopadne pohledej pripadne vydrz a myslim ze najdes. Pokud nekdo pise ze posila do pulky sveta a Evropu vynecha tak mu posli zpravu nebo mail a vetsinou se da s lidma domluvit
dizi Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 (upraveno) To je divné... naozaj tam je 9.99 shipping + 3 insurance. Ale v popise (description) má fialovým: *****Italy, Russia, Argentina, India, Bulgaria, Chile, Slovakia, Philippines, Israel, Ukraine, South Africa, Sri Lanka***** Due to numerous postal losses in these countries, all shipments require an additional $11.50 for registered shipping per shipment-no exceptions. If you do not wish to pay this for these 11 countries, do not purchase-can not afford any more losses to the countries listed above. Tak neviem EDIT: idem mu poslať mail. EDIT2: napísal som mu a všimol som si, že chce tých 11.50 za registrovaný balík, nie za poistený, ale aj tak mi to nedáva zmysel. Upraveno 19. července 2009 uživatelem dizi
grakij Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 (upraveno) Toho jsem si nevsiml tak pardon. Napis a uvidis. Zrejme ma spatne zkusenosti. Kdyztak najdes jineho edit: Registrovany asi proto aby se to dalo dobre sledovat a kdyz to nekdo (napr. na Slovensku) po ceste k tobe vykrade bude se to lepe resit. Resp. v pripade uplne ztraty a nedorazeni balicku Upraveno 19. července 2009 uživatelem grakij
Dantechno Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Proste to riskni , nemyslim ze se ti to ztrati. A vyjdou te na polovinu nez kdbys je kupoval doma.
grakij Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 sice to nejsou me G's ale tohle me na WUS zaujalo a nejen me zdroj/source: Bas-Shock, WUS
Dantechno Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 dneska jsem nakoukl do hodinarstvi v nakupnim centru Sterboholy - meli tam prekvapivy vyber G-Shocku mj. A ceny? Ceska "klasika" nebo nejaka zajimava akce?
Yvaine Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 dneska jsem nakoukl do hodinarstvi v nakupnim centru Sterboholy - meli tam prekvapivy vyber G-Shocku mj. Tak to jsme se určitě minuli
Dantechno Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 tak dlouho jsem se tam nevyskytoval, vadily mi ty znudeny slecny za pultem... asi obvykla ceska klasika bez par procent...? ale udelal jsem si predstavu o par geckach, co jsem jeste na ruce nemel, ani jsem je nazivo nevidel... holt mam tlapu a musim si podle toho vybirat... Shodou okolnosti, jsem byl taky dnes v nakupnim centru ve Varech a pobyl jsem par minut v prodejne Planeo. Velkej vyber ze vsech rad Casio ( jen ty ceny - jak jsem zvyklej furt neco hledat na ebay tak me to vzdycky nakrkne ), Sector a slusnej vyber Seiko. Uz sem mel cukani vzit klasicky 5600, ale pak jsem se nastesti udrzel - kdybych je bral tak za min nez pulku z netu.....
Yvaine Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 (upraveno) asi jinak tam bylo par ABC Casii, nejake Seiko, par Zeno, nejake ty Wengery a spousta modnich veci na ruku... Bohužel ty g-shocky jsou tam opravdu za dvojnásobek ebay cen. EDIT: Čeština. Upraveno 19. července 2009 uživatelem Yvaine
t2 Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 je to možné nebo je to nějaká chyba?
Dantechno Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 (upraveno) je to možné nebo je to nějaká chyba? Jestli to budes zkouset , vezmu taky jedny EDIT: Nejspis tam je spatne foto , urcite to nejsou leather watch a cislo dole odpovida tomuhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. července 2009 uživatelem Dantechno
Yvaine Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 berou me posledni dobou tyhle... GW-2000B-1AER Nejsou vůbec špatný Nějak jsi těm géčkám propadl.
t2 Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Jestli to budes zkouset , vezmu taky jedny EDIT: Nejspis tam je spatne foto , urcite to nejsou leather watch a cislo dole odpovida tomuhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No za ty prachy bych ty Géčka bral, ale tyhle nechci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se