zodiac39 Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Shodou okolnosti, jsem byl taky dnes v nakupnim centru ve Varech a pobyl jsem par minut v prodejne Planeo. Velkej vyber ze vsech rad Casio ( jen ty ceny - jak jsem zvyklej furt neco hledat na ebay tak me to vzdycky nakrkne ), Sector a slusnej vyber Seiko. Uz sem mel cukani vzit klasicky 5600, ale pak jsem se nastesti udrzel - kdybych je bral tak za min nez pulku z netu..... Já jsem pobyl v Plaza Novodvorská v Planeo pár minut a pořídil G shocky za 3000kč....stejný typ v té době cca před 14 dny byl v Koscomu za 3490kč trosicku... fakt jen trošičku?????
cody Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 sice to nejsou me G's ale tohle me na WUS zaujalo a nejen me zdroj/source: Bas-Shock, WUS Asi ti nerozumim. Tohle jsou prece Gulfmany s prilivem a odlivem. Gecka jak z ucebnice... ???
grakij Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Jasně že to jsou gulfmeny - a podařené Bylo to myšleno tak (v souvislosti s názvem topicu) že to sice nejsou mé hodinky přesto sem fotku dávám
cody Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Jo diky, nemam svuj den. Ale uz jsem si poposedl...:-)
lub Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 tak mi přesně po sedmi dnech po objednání na ebay ze Singapuru dorazily DW-6900JC-2DR. původně jsem neměl tuto klasiku v plánu, ale neodolal jsem té obláčkové :-) barevné kombinaci. je to moje první vlastnoručně objednaná položka na ebay, tak jsem rád, že to šlo takhle hladce. ještě jsou k sehnání v barvě do zelenožlutobíla, to je typ -3DR. tyhle g-shocky mají v sobě letitý modul 1289, takže vychytávky v podobě multialarmu, světových časů nebo automatického podsvětlení se nekonají, ale v tomto případě jednoznačně zvítězila forma nad funkcí ..takže ještě modrobílý triko a vyrazit k moři... jinak se omlouvám za kvalitu foto, je to narychlo kompaktem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrH Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 mam Mudmany a velka spokojenost - velice odolne a spolehlive:-) Ted chci jeste kupovat Risemany:-)
vito Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Mám teď také Mudmany, ve velice střízlivém provedení camo a jsem moc spokojený. Raději ale nosím SGW 100, protože na moje oči mají krásné velké číslice. Odolností a vlastnostmi by měly být hodně podobné Géčkům. Jsou až neuvěřitelně přesné, za týden mají prakticky nezjistitelnou odchylku, zatímco Mudmany mají denně slušnou + 1/sec. Nějak ale neumím zacházet s kompase, český návod je na nic. Ale já kompas k normálnímu životu nepotřebuji.
t2 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 G-SHOCK je nejen legenda, ale i srdeční záležitost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2009 no...jak tak pozoruju,jak se tu G-čka rozmáhají,pomalu bych měl napsat do Casia o provizi (s odkazem na tohle forum ) :lol2:
vito Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Gil: To tedy napiš, protože tohle všechno je z největší části tvoje vina......
Yvaine Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 no...jak tak pozoruju,jak se tu G-čka rozmáhají,pomalu bych měl napsat do Casia o provizi (s odkazem na tohle forum ) :lol2: Takže bys nás měl vlastně dotovat
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 GW2500B-1A Jenom se pochlubim , uz jsou na ceste. Videl jsem jejich obrazek tady na foru a spadnul jsem do nich ani nevim jak - proste impulzivni nakup. Poprosim vas: jeden vazeny clen ( bohuzel uz nevim ktery ) , sem dal nekam na forum pred par dny jejich fotku. Bohuzel nemuzu to vlakno/prispevek najit. Kdyby si nekdo vzpomel , hodte mi sem link, diky. Chci vedet kdo za to vsechno muze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Byl to YPO a ten příspěvek je : http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=298397
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 (upraveno) Byl to YPO a ten příspěvek je : http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=298397 Diky, nemohl jsem to najit. Az prijdou neco sem hodim. I kdyz tebe vlastne takovy Gecka moc neberou...... EDIT: Nejaka fota z WUS Upraveno 24. července 2009 uživatelem Dantechno
Gilius Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2009 je jim tu věnované celé vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19961
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 je jim tu věnované celé vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19961 Aha , tak to cumim....
Gilius Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Aha , tak to cumim.... musíš číst všechno.....
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 musíš číst všechno..... No to ja pokud neco hledam, tak zadam nazev hodinek , pripadne nejake jeho mutace ... no a tady jsem se asi netrefil...
Andreas.ks Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 P.S. k mému dřívějšímu příspěvky na téma "Kto tu má..." Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se