cody Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Za cca 14 dni mam doma ty Mudmany, je fakt ze ty na tom mas lvi podil holomku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Nemáte tu někdo zkušenost s tím tahem jak je na pětšestkách v přípěvku č. 443 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 hehe....když jsem tu digitálky rozjížděl,dost lidí mi nadávalo......a jak se to tu najednou začíná rojit příznivci G-ček..... Jo to jsem tu byl reglej pod jinym podobnym nickem a rikal jsem si, ze to tu nema sanci. Hlavne prispevky v nekterych sekcich me uplne odradily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Za cca 14 dni mam doma ty Mudmany, je fakt ze ty na tom mas lvi podil holomku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 @Kibi nemas nahodou nekde fotku na ruce? Nebo jak se ti zdaji vysoke? Mne prijdou na vsech fotkach docela placate... Maji to Full auto EL light ? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Nemáte tu někdo zkušenost s tím tahem jak je na pětšestkách v přípěvku č. 443 ? Nosím teď zhruba čtvrt roku na ruce tenhle model a zdá se, že černá barva je dobře odolná proti běžnému otěru. Zatím nepozoruju nějakou změnu v zabarvení. Ale stačil jsem si už poškrábat sponu, tomu se člověk asi nevyhne. Tah není celokovový. Kovová je spona a spojovací dílky (tedy ty menší lesklé). Ty větší H díly jsou plast. Nikdy jsem podobný tah neměl a na nošení mi subjektivně přijde příjemnější než celoplastový řemen nebo celokovový tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 myslis 5600? na ruce? vyrobim vysoke - moc ne, vyssi, nez 056, nizsi, nez vsechny ostatni... to chytry sviceni - jo, maji Díky, ano 5600. Myslím to "chytré" svícení. Mám pocit že si to každy značí jak chce. Když jsem koukal na eBay (nebo i ten TikTox) na ruzné modely tak i ty, které prokazatelně mají to "chytré" (jenom v šeru a tmě) měli napsáno pouze "Auto" tedy kdykoliv. Je to prodejce od prodejce, někteří to mají značeno výborně. Stále nejsem 100% rozhodnut. Pořád ve mně hlodá to, když G tak nějaké "potvory". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurnajanek Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 @Kibi - díky @kurnajanek bardzo fajne zegarki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 nejvetsi potvory jsou DW-8050...? Tak to urcite ne. Nejvetsi je IMO Ryasman, pak Skyforce, Frogman, Wademan, Gaussman, DW-8300...................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) hehe....když jsem tu digitálky rozjížděl,dost lidí mi nadávalo......a jak se to tu najednou začíná rojit příznivci G-ček..... Jojo, to bylo - ze prej nejni treba moderovat nemechanicke sekce, ze to nikoho nezajima atd. Rozjelo se to pekne. Diky prispevkum nekolika nadsencu co nam opakovane poradi a pomahaji, shaneji fotky... DIKY Podle me jsou Gecka (nebo alternativy) prirozenym vyvojem. Po par problemech s mechanikou a cim dal vymazlenejsich hodinkach. Proste nemam potrebu tahat bozihodove mechaniky v cene nekolika vejplat na drevo, do prace, na stanovani, na opejkani prasete, na rizikove cinnosti... Ted nosim obcas stare Timexy a o to vic si vychutnam pocit z dobre hodinariny po prichodu domu. Ten pocit, ze je musim ponosit (automaty) aby jim srdicko neprestalo odbijet... Jako kdyz matka jde nakojit sve batole. Upraveno 8. července 2009 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Jojo, to bylo - ze prej nejni treba moderovat nemechanicke sekce, ze to nikoho nezajima atd. Rozjelo se to pekne. Diky prispevkum nekolika nadsencu co nam opakovane poradi a pomahaji, shaneji fotky... DIKY Podle me jsou Gecka (nebo alternativy) prirozenym vyvojem. Po par problemech s mechanikou a cim dal vymazlenejsich hodinkach. Proste nemam potrebu tahat bozihodove mechaniky v cene nekolika vejplat na drevo, do prace, na stanovani, na opejkani prasete, na rizikove cinnosti... Ted nosim obcas stare Timexy a o to vic si vychutnam pocit z dobre hodinariny po prichodu domu. Ten pocit, ze je musim ponosit (automaty) aby jim srdicko neprestalo odbijet... Jako kdyz matka jde nakojit sve batole. Krásně řečeno....tento příspěvek dám k nahlédnutí své přítelkyni...momentálně kojí naší malou slečnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Sem ted nejak na meko... Vcera mi nevesta strcila pred oci prouzek papiru (nechce se mi psat co s nim pred tim delala) se dvema carkama a kdyz jsem nepochopil rekla mi, ze krome vejrani do Chronomagu se mi po nocich po 6 mesicich snazeni povedlo zplodit potomka. Ted jen aby to dopadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Sem ted nejak na meko... Vcera mi nevesta strcila pred oci prouzek papiru (nechce se mi psat co s nim pred tim delala) se dvema carkama a kdyz jsem nepochopil rekla mi, ze krome vejrani do Chronomagu se mi po nocich po 6 mesicich snazeni povedlo zplodit potomka. Ted jen aby to dopadlo... Gratuluju ty Bejku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Sem ted nejak na meko... Vcera mi nevesta strcila pred oci prouzek papiru (nechce se mi psat co s nim pred tim delala) se dvema carkama a kdyz jsem nepochopil rekla mi, ze krome vejrani do Chronomagu se mi po nocich po 6 mesicich snazeni povedlo zplodit potomka. Ted jen aby to dopadlo... gratuluji.....jak jsi to stihl???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 To nevim, asi nez se nacetli obrazky. Kazdopadne gratulaci schovejte az jestli to za 8 mesicu dopadne. Nevesta uz ma tri krizky na krku, ja taky nejsem ztelesneni spravne zivotospravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 To nevim, asi nez se nacetli obrazky. Kazdopadne gratulaci schovejte az jestli to za 8 mesicu dopadne. Nevesta uz ma tri krizky na krku, ja taky nejsem ztelesneni spravne zivotospravy. Bud v klidu mě je 41 a mé přítelkyni 37 a v dubnu se nám narodila krásná zdravá holčička....a přítelkyně je to 1.mimčo a vše bylo v pořádku včetně porodu u kterého jsem byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 To nevim, asi nez se nacetli obrazky. Kazdopadne gratulaci schovejte az jestli to za 8 mesicu dopadne. Nevesta uz ma tri krizky na krku, ja taky nejsem ztelesneni spravne zivotospravy. To musime rict Bakerovi ze ty tapety co se tu obcas objevi taky k necemu jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 To nevim, asi nez se nacetli obrazky. Kazdopadne gratulaci schovejte az jestli to za 8 mesicu dopadne. Nevesta uz ma tri krizky na krku, ja taky nejsem ztelesneni spravne zivotospravy. v klidu,Cody......my měli taky prcka až po třetím křížku(jejím)......a kluk je v poho Bude to OK......a gratulace!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 hehe....když jsem tu digitálky rozjížděl,dost lidí mi nadávalo......a jak se to tu najednou začíná rojit příznivci G-ček..... jo jo, mě máte pánové taky na svědomí. hlavně Ty - Gilie a nAscA, Kibi... no super. na začátku roku jsem o géčkách věděl jenom to, že jsou velký, plastový a většinou černý... teď mám troje, plus jedny ironmany, další dvoje až troje g-shocky vyhlídnutý... přitom mám v plánu seika 5, ale to asi bude muset počkat .. nosil jsem teď nějaký čas automaty vostoky a nějak si nemohu zvyknout na ručičky... takže - díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se