Gilius Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Proc vubec delaji pro ameriku a evropu jiny modely? Nneni to jedno? Nedělají,jen se liší to označení. Jinak jde o totožné hodinky. Proč to tak je,to netuším. 4 bandicoot - ABC hodinky jsou fajn,vyšší třída,než G-shocky. Je to asi top toho,co se z digitálek nechá vymáčknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Nedělají,jen se liší to označení. Jinak jde o totožné hodinky. Proč to tak je,to netuším. 4 bandicoot - ABC hodinky jsou fajn,vyšší třída,než G-shocky. Je to asi top toho,co se z digitálek nechá vymáčknout. Tak tomu nerozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Tak tomu nerozumim čemu?? Rozdílnému označení??? To já taky ne......nic si z toho nedělej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 4 bandicoot - ABC hodinky jsou fajn,vyšší třída,než G-shocky. Je to asi top toho,co se z digitálek nechá vymáčknout. Tak na tohle mam jiny nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Tak na tohle mam jiny nazor. zřejmě obrácenej..... To ale nic nemění na tom,že ABC hodinky jsou o kousek vejš...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 zřejmě obrácenej..... To ale nic nemění na tom,že ABC hodinky jsou o kousek vejš...... Za me jsou nej obycejny gecka ,ostatni me nebere ,to radeji pak uz pilotky atd Za me jsou nej obycejny gecka ,ostatni me nebere ,to radeji pak uz pilotky atd Nejaky ABC potvory ,fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Nejaky ABC potvory ,fuj vždyť ani nevíš,o čem mluvíš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Vim,ale proste me neberou ,nic vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Po zavítání na fórum o hodinkách G-shock přispívám párečkem. Modré DW-003, které už nenosím a MTG-930DE (solar+radio), které příležitostně nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Hezké...proč nenosíš 003 ???? Fajn model....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Hezké...proč nenosíš 003 ???? Fajn model....... Nosil jsem je hodně,když jsem sportoval. Teď většinu času vysadávám v kanceláři a tam se pro mne moc nehodí.Když už nějaký čas na sport vyšetřím spíš vezmu model MTG. Na běžné nošení mám raději ručičkové (automaty) a teď přemýšlím o pilotkách, ale váham které. Jinak 003 mají co do sebe a určitě se jich nechci vzdát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Nosil jsem je hodně,když jsem sportoval. Teď většinu času vysadávám v kanceláři a tam se pro mne moc nehodí.Když už nějaký čas na sport vyšetřím spíš vezmu model MTG. Na běžné nošení mám raději ručičkové (automaty) a teď přemýšlím o pilotkách, ale váham které. Jinak 003 mají co do sebe a určitě se jich nechci vzdát. Taky mám 003, ve žlutý. Nevzdal bych se jich nikdy. Jsou moje oblíbené. A drží rekord v ceně pořízení : 260 kč, bazar...neznabozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Mr. and Mrs. 5600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Fuj...zase todleto hranatý cosi........ Ale jo,užívejte si je.......nezklamou. Já jen brblu,páč lajnu 5600(a 5500) nemám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Fuj...zase todleto hranatý cosi........ Ale jo,užívejte si je.......nezklamou. Já jen brblu,páč lajnu 5600(a 5500) nemám rád. To já vím. Asi by sis je měl pořídit, třeba jim příjdeš na chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 nene....i když....nikdy neříkej nikdy...... EDIT - já mám moc rád vintage G-čka....takže bych určitě nekoupil tyhle. Ale spíše DW 5200,DW 5300,DW-5600C-1 (Speed).....prostě ty původní,ne remaky. Solar a Atom na hodinkách nepotřebuju....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 nene....i když....nikdy neříkej nikdy...... EDIT - já mám moc rád vintage G-čka....takže bych určitě nekoupil tyhle. Ale spíše DW 5200,DW 5300,DW-5600C-1 (Speed).....prostě ty původní,ne remaky. Solar a Atom na hodinkách nepotřebuju....... Tyhle jsou ale bez soláru a atomu, DW5600E (černé) a DW5600CS (žluté). Jsou maximálně jednoduché a nekomplikované, na ruce nejsou megavelké a navíc ten retro vzhled Stojí jen pár korun, takže co víc si přát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 QUOTE(David_B @ 17.1.2010 - 8:45) 373738[/snapback]takže co víc si přát? Jasony..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 diky nevim, jsou z aukra - asi ne uplne nove, ale rozhodne zanovni a noseni na nich neni videt, jen nejake sramy na dynku... jsem opravdu velmi prijemne prekvapeny nositelnou velikosti, citelnosti displeje, logikou ovladani... prijemne hodinky do nepohody... Hosi ,ja ted asi mesic nosim tyhle 6900 a jsem maximalne spokojenej .Az jsem sam prekvapenej ,jak se me libi .Fakt dobry Ze zacatku, jsem se chtel jen na serizovani a na nejhrubsi praci,ale ted jsem fakt spokojenej a taham je vsude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEPEPE Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 Mám jednu zvláštnosť: http://translate.googleusercontent.com/tra...YsZAShPLVVWnifA sú úplne nové, časom ich chcem vymeniť za FROGMANY alebo predať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se