Gilius Odesláno 12. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Hmmm...další Frogman na Chronomagu. Gratuluju !!!
stando Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Prepacte pani,ale za svoje nove kusky som zabudol podakovat vazenym clenom fora:FILO-FOXER a NaSCA Tie ZABY som kupil z dovodu "preskocenia iskry".Kedze iskara preskocila idem do "DEFINITIVNYCH GECIEK" GFW-1000-1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 12. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Tak to jsem zvědavej...... !!!!!
nooski Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Prepacte pani,ale za svoje nove kusky som zabudol podakovat vazenym clenom fora:FILO-FOXER a NaSCA Tie ZABY som kupil z dovodu "preskocenia iskry".Kedze iskara preskocila idem do "DEFINITIVNYCH GECIEK" GFW-1000-1 Nádherné Žabky. Škoda, že jsou tak drahé. A kdyby se už takové množství peněz našlo, tak by mi chyběly některé funkce a jiné zase přišly zbytečné. Jo ideálem by byly hodinky se vzhledem Frogů a modulem a cenou Risemanů... Nezapomeň se potom pochlubit, naživo to musí být nádhera.
stando Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 No dufam,ze sa mi podari ich zohnat,pretoze su urcene pre americky trh,ale "rozhodil som siete" a cakam na odpoved...tak drzte palce
Dantechno Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 No dufam,ze sa mi podari ich zohnat,pretoze su urcene pre americky trh,ale "rozhodil som siete" a cakam na odpoved...tak drzte palce no sezenes je podle me lehce....
stando Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 no sezenes je podle me lehce.... Dik Dane. Su este lacnejsie,ako som ich nasiel ja. Dam to za ulohu nejakemu mojmu japonskemu kolegovy,ktory pojde najblizsie domov do japanu
stando Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Neviete nahodou niekto ako by sa dalo objednat z Japanu,aby som nemusel platit clo?
Gilius Odesláno 13. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Tuším,že nAscA má zkušenosti.......
budo Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 G-7800-1ER a jsou fákt skvělý! Kulatý mne moc nelákaj, tak jsem zvolil tyto a jsou nadmíru spokojený!
majorZeman Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 G-7800-1ER a jsou fákt skvělý! Kulatý mne moc nelákaj, tak jsem zvolil tyto a jsou nadmíru spokojený! To jsem rad ,ze se libi :-D
budo Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 jsem maximalne spokojenej, bylo to dobry rozhodnuti :-)
cody Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Tak to jsem zvědavej...... !!!!! To ja taky. DreamG.
little_w Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Gile, mam na tebe otazku, a rikal jsem si, ze to dam sem. Treba se to bude nekomu hodit. dival jsem se na g-shocky gw5600j (sorry, ja vim ze ti pripadaji hnusny) a i kdyz jsem hledal info o synchronizaci, ale nerikaji mi co chci vedet. chapu, ze se synchronizuji v USA a Japonsku. ale je to vse? maji byt "multiband", ne "dualband". co u nas v UK, myslis, ze se dokazi synchronizovat i tady? predem diky za fundovanou odpoved.
Gilius Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Pokud mají multiband 5(6),tak jo....... Multiband 6 : WWVB (USA): 60 kHz, JJY (Japan): 40 kHz (Fukushima) / 60 kHz (Kyushu), BPC (China): 68.5kHz MSF (UK): 60 kHz, DCF77 (Germany): 77.5kHz,
little_w Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 no jo, ale oni proste pisi "multiband", ne kolik pasem. a vsude zminuji jen zhruba tohle: Multi-Band Atomic Timekeeping (US, Japan) Receives time calibration radio signals which keep the displayed time accurate Auto receive function (3 times per day) Manual receive function Signal: WWVB, Frequency: 60kHz takze podle tve informace by se to na frekvenci 60kHz synchronizovat melo, ze? diky moc.
Gilius Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2010 To by mělo bejt na těch hodinkách......60kHz to vezme,ale je otázkou,zda je 60 kHz pro Japan i pro UK stejné....??? To fakt netuším. Jestliže píšou jen Japan a US,tak bych s variantou,že budou řízené i v UK,moc nepočítal.
little_w Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 takze pro jistotu gwm5600-1... no fajn... ale ty uz jsou kolem 90-100 usd... diky za informaci, gile. (a jinak bych si teda laicky myslel, ze 60kHz je stejnych vsude... ten signal snad neni nijak zakodovany, ne? mas nejaky odkaz nekam, kde se popisuje jak presne synchronizace probiha? myslim jak probiha technicky. to by mohlo byt zajimave pocteni.)
Gilius Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Odkaz nemám. Mne solární a radiová G-čka až tak neberou,nezajímají. Já jsem orientovaný spíše na starší,vintage modely,které ještě tyhle sračičky neměly. V tomto určitě více poraděj kluci,jako Dantechno či Milil. Abys měl jistotu,tak musí být multiband 5,nebo multiband 6. Jinak to v EU nefunguje.
nAscA Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Gile, mam na tebe otazku, a rikal jsem si, ze to dam sem. Treba se to bude nekomu hodit. dival jsem se na g-shocky gw5600j (sorry, ja vim ze ti pripadaji hnusny) a i kdyz jsem hledal info o synchronizaci, ale nerikaji mi co chci vedet. chapu, ze se synchronizuji v USA a Japonsku. ale je to vse? maji byt "multiband", ne "dualband". co u nas v UK, myslis, ze se dokazi synchronizovat i tady? predem diky za fundovanou odpoved. Mel jsem je a mimo US a Japonsko signal neprijmes. Multiband to sice je, ale jen 2. Musi byt 5 nebo 6(tam je navic prijem v Cine). Ale hodinky jsou to moc pekne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se