little_w Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Mel jsem je a mimo US a Japonsko signal neprijmes. Multiband to sice je, ale jen 2. Musi byt 5 nebo 6(tam je navic prijem v Cine). Ale hodinky jsou to moc pekne. diky. jo, dyt rikam gwm5600 je tedy to prave orechove
Gilius Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2010 a pardon....zcela jsem opomenul člena nejpovolanějšího,nAscU.......
Dantechno Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Odkaz nemám. Mne solární a radiová G-čka až tak neberou,nezajímají. Já jsem orientovaný spíše na starší,vintage modely,které ještě tyhle sračičky neměly. V tomto určitě více poraděj kluci,jako Dantechno či Milil. Abys měl jistotu,tak musí být multiband 5,nebo multiband 6. Jinak to v EU nefunguje. Sorry vlakno mi uteklo, samo ze nAscA ma pravdu.
t2 Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 Tak a jsou tady. Už zase mám 9G. DW 5700/ modul 1545 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Tak přidám ještě pár obrázků: Japonskej model, tady raritka - dobrý. Japonskej je i návod a cenovka. Ještě že jsou jednoduchý a nemusím se učit japonsky. Tenhle model je moje srdcovka. Původní DW 5700-901 byly moje úplně první Casia. Teď DW 5700-1545 budou navazovat. Zkusím časem vypotit nějaké srovnání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Hezky , taky se mi tenhle model moc libi t2. Uz jsem si vybral cil pro dalsi G-nakup.... Je to ale neco z novych rad , narvane Giliusovymi sracickami.
Gilius Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2010 To jsou houby G-čka,Dane....kup si něco vintage.....
t2 Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Existuje ještě jedna " moderní " verze DW 5700 se solárem. Já bych ale radši rádio. Číslo modulu neznám. Proč se všechny jmenujou stejně? (teda kromě starejch DW 5400) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
A10 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Já mám několik kusů (6x) G-SHOCK G-9000 Mudman (různé barvy) časem snad přidám foto. Tahle řada patří k mým nejoblíbenějším. Pak jsem si pořídil DW-6900 to je naprostá klasika! Pak se u mě objevily DW-5600E ale naprostým favoritem jsou teď pro mě G-9100 Gulfman (mám černé), a pro to už jsou ke mně na cestě ORANGE
casiotron Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Protože typový označení určuje plášť (tvar) a když je stejný, tak je i označení stejný. Plno typů se dělalo s různými moduly, tak jako plno modulů bylo v různých typech. Existuje ještě jedna " moderní " verze DW 5700 se solárem. Já bych ale radši rádio. Číslo modulu neznám. Proč se všechny jmenujou stejně? (teda kromě starejch DW 5400)
t2 Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Jo u modulů to chápu. Ale takle je v tom trochu zmatek. Když řeknu DW 5700 tak se neví který z těch třech nich mám na mysli. A ty DW 5400 mi přijdou taky stejný jako DW 5700 ( tvar pláště ). Pro porovnání : DW 5400 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin19 Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Moje Casia G 9000MC-8 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nooski Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 To bílé osvětlení je parádní, mnohem pěknější než zelené či modré.
Woodie Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 jj bile podsvetleni super, taky se mi moc libi
Olda335 Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Tak jsem si taky pořídil jedny "géčka". Konkrétně GW M850 - chtěl jsem hlavně něco se solárem - když teď proti němu ČEPS tak bojuje :-) a to řízení rádiem beru jako bonbónek navíc. Jen se obávám, že brzo bude vprodejní sekci můj inzerát na prodej Traser - dvoje hodinky do nepohody neunosím a aby mi jen tak ležely na stole, na to je jich škoda. Přec jenom jsou to kvalitní hodinky. No uvidíme. Fotku přikládám jen orientační - na focení hodinek nemám vybavení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Standis Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 (upraveno) Tak jsem si taky pořídil jedny "géčka". Konkrétně GW M850 - chtěl jsem hlavně něco se solárem - když teď proti němu ČEPS tak bojuje :-) a to řízení rádiem beru jako bonbónek navíc. Jen se obávám, že brzo bude vprodejní sekci můj inzerát na prodej Traser - dvoje hodinky do nepohody neunosím a aby mi jen tak ležely na stole, na to je jich škoda. Přec jenom jsou to kvalitní hodinky. No uvidíme. Fotku přikládám jen orientační - na focení hodinek nemám vybavení. Také jsem po nich koukal, jsem se do Géček zbláznil, je to tu fakt nakažlivé. Jo a ty Trasery mě zajímají, mohl bys pak napsat jaký máš typ??díky Upraveno 21. března 2010 uživatelem Standis
Olda335 Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Také jsem po nich koukal, jsem se do Géček zbláznil, je to tu fakt nakažlivé. Jo a ty Trasery mě zajímají, mohl bys pak napsat jaký máš typ??díky Ahoj. Mám Traser Classic Alarm v PVD úpravě - mám je něco přes rok a naprostá spokojenost.
Standis Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Ahoj. Mám Traser Classic Alarm v PVD úpravě - mám je něco přes rok a naprostá spokojenost. ty vypadají dobře, obzvlášť ta luminiscence je asi vychytávka
Woodie Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Mne pred par dnama dorazily tyhle g-cka, predstavovat jiste nemusim, vsichni urcite znate Vzdycky jsem si rikal co na nich clenove WUS fora maji a proc je v jedne tamni diskuzi venovane ciste jenom Risemanum skoro 400 prispevku... ted uz to vim
lub Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 Mne pred par dnama dorazily tyhle g-cka, predstavovat jiste nemusim, vsichni urcite znate moc pěkný fotky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se