Návštěvník Snow Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 jak Gilius vandrovat???? Kdo mne neustále bombarduje SZ o nějaké G-shocky????? 4Snow-aha,takže nejsou..... Informace o bombarďákovi New X-Bobovi mě trochu rozhodila, doufám, že žertuješ . málem ses chytil, už jsem viděl, jak prosíš na kolenou, abych Ti je prodal . Tenhle odkaz zkus nějak prozkoumat. Nějaký ďábel Tvého formátu tam vkládá kousky patrně ze své sbírky sestavené jen ze samých G-Shocků v l.e.. Našel jsem tam třeba Frogmany Men in Yellow . Há, ty ses provařil. No to bude mít Gilius žně, voda na jeho mlejn a dál do mě vandrovat..... Toho bohdá nebude, digošky domů nesmí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Ake su to vlajocky na remeni? Royal Malta Yacht Club Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 No Gillius mel v SZ pravdu, pekne se to tu rozjizdi. Pokud budete hodni, pridam par foto limitek + nejake nove kousky co mi za posledni mesic dorazily. Jsem z nich nadsen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Informace o bombarďákovi New X-Bobovi mě trochu rozhodila, doufám, že žertuješ málem ses chytil, už jsem viděl, jak prosíš na kolenou, abych Ti je prodal . nežertuju,však se ho zeptej...... a prosit na kolenou??proč....Tobě by zase jeblo a prosil bys Ty mne,abych si je vzal....... 4naSca - no jasně...pochlub se..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 ....Tobě by zase jeblo a prosil bys Ty mne,abych si je vzal....... při mé obchodní politice v oblasti G-shock na tom něco je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Tak jsou doma... Reakce na jedné straně velice pozitivní - vypadají moc dobře a kvalitně, na druhé straně velice rozporuplné - ach ta velikost... Konkrétně tyto (foto není moje, to bude časem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Andreas - konečně kloudná velikost hodinek i u digitálistů Gilius - jak prosit na kolenou?Proč, neblbni. Beztak je někde rozdávaj zdarma, to když jsi prý koupíš katon Ramy v Lidlu na Maltě. Řikal Snow, prej u nich naproti je na to reklama na podobné, jen místo vlajek je logo Lidl... Teď technická-Giliusi, které jsou nějvětší G-Shocky (diametr)? To jako king size, ne kinder-size. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Gilius - jak prosit na kolenou?Proč, neblbni. Beztak je někde rozdávaj zdarma, to když jsi prý koupíš katon Ramy v Lidlu na Maltě. Řikal Snow, prej u nich naproti je na to reklama na podobné, jen místo vlajek je logo Lidl... Teď technická-Giliusi, které jsou nějvětší G-Shocky (diametr)? To jako king size, ne kinder-size. Ramu na Maltě nevedou.... Tam si mažou chleba maltou...... Největší.....asi DW 6700......i když Risemany také nejsou z nejmenších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 No, velké skutečně jsou... Na mé 17.5cm zápěstí se obávám že až moc... Jinak je celý večer studuji, jsou propracované do detailu a opravdu chytré - skoro chytřejší než já... A platí i tvrdost tlačítek - chtělo by to uvařit polévčičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Ramu na Maltě nevedou.... Tam si mažou chleba maltou...... Největší.....asi DW 6700......i když Risemany také nejsou z nejmenších. Giliusi došel jsem k závěru, že jsi mi byl čert dlužnej - tenhle týden mě to stálo dvoje digitálky a na třetí čumím celý den a to nemluvím o věcech,jako že se dívám na stránky casia - to jsem to dopracoval zalez prosím zpátky do lampy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 JOJOJO.......jsem dobrej.....!!!! :lol2: A na který,že to to koukáš,YPO????? edit....chceš snad ,YPO,říci,že jsi si ty digošky koupil kvůli mně????Že za to možu já??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 (upraveno) nejdřív jsem koukal na ty seiko, ale teď jsem objevil jedny šoky za 300t yenů - ani to nebudu přepočítávat edit: to si piš , pereš to do nás pod tlakem - pravda je, že ty poloplast polokov jsou už cool - a umí to spousty blbostí, které se mi hodí na pustém ostrově bez radio signálu Upraveno 20. ledna 2009 uživatelem YPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 nejdřív jsem koukal na ty seiko, ale teď jsem objevil jedny šoky za 300t yenů - ani to nebudu přepočítávat edit: to si piš , pereš to do nás pod tlakem - pravda je, že ty poloplast polokov jsou už cool - a umí to spousty blbostí, které se mi hodí na pustém ostrově bez radio signálu tak díky....splnil jsem závazek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 YPO, víc studené vody a froté ručníků A na Giliuse pozor, je to strašný našeptávač. Mělo by vzniknou takové Chronokomando, které by za pomoci ukrajinských právníků jelo Giliusovi domluvit... Gile - co teda u těch Risemanů atd. znamená velké? Je to apoň 48 mm??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 tak díky....splnil jsem závazek..... je mi jedno co si splnil a sežeň mi někde tohle za 5t : http://g-shock.jp/mr-g/flash/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 je mi jedno co si splnil a sežeň mi někde tohle za 5t : http://g-shock.jp/mr-g/flash/index.html za pětku...??? Tak to nevím...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 A na Giliuse pozor, je to strašný našeptávač. Mělo by vzniknou takové Chronokomando, které by za pomoci ukrajinských právníků jelo Giliusovi domluvit... Gile - co teda u těch Risemanů atd. znamená velké? Je to apoň 48 mm??? jasně,jen je pošli.......bude veselo..... velikost Risemanů : 51x50x16 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 za pětku...??? Tak to nevím...... ani je nehledej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 ani je nehledej Tak prodej Omegy, ať máš na Gsh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 ja bych Giliusovi poslal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se