Přejít na obsah

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???

Gilius

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
jak Gilius vandrovat???? Kdo mne neustále bombarduje SZ o nějaké G-shocky????? :lol2:

4Snow-aha,takže nejsou..... :(

Informace o bombarďákovi New X-Bobovi mě trochu rozhodila, doufám, že žertuješ kuk486.gif.

:D málem ses chytil, už jsem viděl, jak prosíš na kolenou, abych Ti je prodal kuk486.gif.

Tenhle odkaz zkus nějak prozkoumat. Nějaký ďábel Tvého formátu tam vkládá kousky patrně ze své sbírky sestavené jen ze samých G-Shocků v l.e..

Našel jsem tam třeba Frogmany Men in Yellow .

Há, ty ses provařil. No to bude mít Gilius žně, voda na jeho mlejn a dál do mě vandrovat..... ;)

Toho bohdá nebude, digošky domů nesmí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Informace o bombarďákovi New X-Bobovi mě trochu rozhodila, doufám, že žertuješ

:D málem ses chytil, už jsem viděl, jak prosíš na kolenou, abych Ti je prodal kuk486.gif.

nežertuju,však se ho zeptej...... :angel:

a prosit na kolenou??proč....Tobě by zase jeblo a prosil bys Ty mne,abych si je vzal....... :whistle: :smile_anim:

4naSca - no jasně...pochlub se.....:)

Odkaz ke komentáři

Andreas - konečně kloudná velikost hodinek i u digitálistů ;)

Gilius - jak prosit na kolenou?Proč, neblbni. Beztak je někde rozdávaj zdarma, to když jsi prý koupíš katon Ramy v Lidlu na Maltě. Řikal Snow, prej u nich naproti je na to reklama na podobné, jen místo vlajek je logo Lidl... :D

Teď technická-Giliusi, které jsou nějvětší G-Shocky (diametr)? To jako king size, ne kinder-size.

Odkaz ke komentáři

Gilius - jak prosit na kolenou?Proč, neblbni. Beztak je někde rozdávaj zdarma, to když jsi prý koupíš katon Ramy v Lidlu na Maltě. Řikal Snow, prej u nich naproti je na to reklama na podobné, jen místo vlajek je logo Lidl... :D

Teď technická-Giliusi, které jsou nějvětší G-Shocky (diametr)? To jako king size, ne kinder-size.

Ramu na Maltě nevedou....:) Tam si mažou chleba maltou......:lol2:

Největší.....asi DW 6700......i když Risemany také nejsou z nejmenších.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
Ramu na Maltě nevedou....:) Tam si mažou chleba maltou......:lol2:

Největší.....asi DW 6700......i když Risemany také nejsou z nejmenších.

Giliusi došel jsem k závěru, že jsi mi byl čert dlužnej - tenhle týden mě to stálo dvoje digitálky a na třetí čumím celý den a to nemluvím o věcech,jako že se dívám na stránky casia :D - to jsem to dopracoval :helpsmilie:

zalez prosím zpátky do lampy :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?

nejdřív jsem koukal na ty seiko, ale teď jsem objevil jedny šoky za 300t yenů - ani to nebudu přepočítávat :)

edit: to si piš , pereš to do nás pod tlakem :) - pravda je, že ty poloplast polokov jsou už cool - a umí to spousty blbostí, které se mi hodí na pustém ostrově bez radio signálu

Upraveno uživatelem YPO?
Odkaz ke komentáři

nejdřív jsem koukal na ty seiko, ale teď jsem objevil jedny šoky za 300t yenů - ani to nebudu přepočítávat :)

edit: to si piš , pereš to do nás pod tlakem :) - pravda je, že ty poloplast polokov jsou už cool - a umí to spousty blbostí, které se mi hodí na pustém ostrově bez radio signálu

tak díky....splnil jsem závazek.....:lol2:

Odkaz ke komentáři

A na Giliuse pozor, je to strašný našeptávač. Mělo by vzniknou takové Chronokomando, které by za pomoci ukrajinských právníků jelo Giliusovi domluvit... :ph34r:

Gile - co teda u těch Risemanů atd. znamená velké? Je to apoň 48 mm???

jasně,jen je pošli.......bude veselo..... :gunsmilie: :death:

velikost Risemanů : 51x50x16 mm

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...