t2 Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 Tak to gratuluju! Je to super youngtimer. Jen jsem se chtěl zeptat na ten bezel co je na cestě. Je to z brazílie? Nebo je to nějaký starý nový kus? Taky sháním bezel, ale ten z brazílie nechci. Tak kdyby existovala jiná možnost tak by mě to velice zajímalo.Dík a užij si je. Je to klasika.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 (upraveno) Je to ten z Brazílie...víš co...já oceňuju hlavně ten screwback, tu kvalitu pouzdra - bezel je bohužel jen náhražka, ale jsem za něj i tak rád (vypadá dobře, snad i něco vydrží). Myslím, že i tak to jsou pořád lepší G-shocky než většina těch současných. Je to ostuda Casia, že vyrobí sice kvalitní pouzro, které vydrží víc než 20 let, ale bezel už k nim nedodává. Géčka se mi vždycky líbily, ale nechápal jsem tak úplně smysl bezelu, který chrání levné čínské plastové pouzdro. S těmito už konečně vidím, jak to původně bylo myšleno, takže jsem rád i za ten brazilský bezel. Kdybych dneska chtěl jen jedny géčka, s kterými to budu myslet vážně, byly by to GW-5000. Protože jsem ale tak trochu ujetej na vintážní kousky, dal jsem radši přednost těmto 5600C. Oblíbil jsem si i jejich modul - mám rád duální čas, někdy se hodí...režim stopek sice nezobrazuje aktuální čas, ale zato má setiny sekund po celých 24 hodin. Mám už doma DW-290, které mají funkčně stejný modul jako DW-5600E nebo třeba MRG-100, takže aspoň nemám pocit, že jsem si koupil stejné hodinky, které jen jinak vypadají. Stará dobrá žárovička sice neosvítí displaj dokonale, ale s přečtením času problém není a je to takové to hlavní poznávací znamení, že se jedná o stará géčka. Každému je můžu jen doporučit, stojí to za to Upraveno 20. června 2013 uživatelem Chilliluk
Trainzak Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Já si pořídil zbrusu nové DW-5600E. Koukám, že je tu má taky dost lidí, možná by to taky chtělo nekonečný obrázek nebo sraz Sepsal jsem také minirecenzi, i když v tomto případě to asi je nošení dříví do lesa... http://trainzak.blogspot.cz/2013/06/casio-g-shock-dw-5600e.html
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Gratulace... Četl jsem i recenzi - hezky jsi to shrnul - s tím tlačítkem adjust máš úplnou pravdu, fakt je zapuštěné paranoidně moc a je problém ho mačkat. Já teď používám jejich předchůdce DW-5600C a tam se stopky a timer ovládají pomocí tlačítek na pravé straně, což se mačká daleko lépe, ale zase pravé horní tlačítko je současně i tlačítko žárovičky, takže žárovička při každém zmáčknutí (třeba nulování stopek) trochu problikne, což mi přijde jako plýtvání baterií. Na druhou stranu jsem ale nikdy nečetl nic o tom, že by to někomu baterii vybilo nějak neúměrně rychle. Uvidím, jak to dopadne. Jinak já mám naopak zase zápěstí silné a tyhle hodinky jsou sice menší, ale nepřipadá mi to, že by se k mojí ruce nehodily - je to takový ten tvar a velikost použitelná pro všechny.
tomr Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 (upraveno) Jedna fotka ode mě...Pěkná fotka.Jen tak dál... Upraveno 21. června 2013 uživatelem tomr
Z. Paul Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Tys je koupil jo? viděl jsem je v inzerci a hodně sem váhal v podstatě když jsem sem přišel tak jsem váhal mezi dvouma kouskama na sport od Casia a tyhle byly jedny z nich ale ten inverzní display mi byl prezentován jako né moc vhodný na sport (třeba při běhání by šel čas špatně přečíst) ... Tak ať slouží, já si je stejně jednou koupim taky
El Nano Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 jojo, koupil já jsem si řekl, inverzní neinverzní, líbí se mi, tak to zkusím na kolo, na plavání a na běhání a uvidím. Dám vědět, jak jsme se skamarádili
El Nano Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Je normální aby se géčka opozdily o 2 sek/1 den?
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 To už je docela dost...navíc kdyby to bylo do plusu a jednalo by se o stará géčka (např. 20 let), nebylo by to tak hrozné (některé moje digi takovou odchylku mají), ale do mínusu jsem se s tím nesetkal. Jestli jsou nová, tak by mě to docela štvalo. O jaké se jedná?
wave ceptor Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 2s. za den je fakt dost. Většinou se vejdou do 20s. za měsíc.
Jarda55 Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 DW 5600E jsou opravdu perfektní. Mám je pár dní a jsem z nich nadšený. Lehounké, nízké, výborně padnou, vzhledově taková "klasika". Nedávno se mi při spouštění raftu chytla šňůra za Risemany a chvilku to bylo hodně zajímavé. To by se mi teď tak snadno stát nemělo.Horší je, že bych je nutně, ale opravdu nutně, potřeboval ještě v soláru a s rádiem. Ach jo.
Jarda55 Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 DW 5600E jsou opravdu perfektní. Mám je pár dní a jsem z nich nadšený. Lehounké, nízké, výborně padnou, vzhledově taková "klasika". Nedávno se mi při spouštění raftu chytla šňůra za Risemany a chvilku to bylo hodně zajímavé. To by se mi teď tak snadno stát nemělo.Horší je, že bych je nutně, ale opravdu nutně, potřeboval ještě v soláru a s rádiem. Ach jo.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Já nějak nedokážu přijít na důvod, proč bych vážně nutně potřeboval solár a rádio..vždycky mi tyto věci víc než prakticky potřebné připadaly jako marketingový tah, snaha nabídnout něco nového, co naláká zákazníky, ale co je v praxi vlastně skoro k ničemu
ggrand Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Velká výhoda soláru je, že panely fungují jako měřič osvětlení, takže se pak automaticky sepne samorozsvicování. V tom vidím největší přínos.
gougy Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Velká výhoda soláru je, že panely fungují jako měřič osvětlení, takže se pak automaticky sepne samorozsvicování. V tom vidím největší přínos.Jak se tahle fíčura zapíná? Jinak já solar beru jako bezva možnost být "bez limitu" co se týká manuální synchronizace s rádiem, využívání osvětlení, budíků a vůbec všeho, co jinak spotřebuje dost energie.
El Nano Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 To už je docela dost...navíc kdyby to bylo do plusu a jednalo by se o stará géčka (např. 20 let), nebylo by to tak hrozné (některé moje digi takovou odchylku mají), ale do mínusu jsem se s tím nesetkal. Jestli jsou nová, tak by mě to docela štvalo. O jaké se jedná? 2s. za den je fakt dost. Většinou se vejdou do 20s. za měsíc.DW-5600 BB, právěže to jsou první géčka, co jsem si vzal na vyzkoušení a myslel jsem, že když to jsou digitálky tak budou přesný...jako hodinky no I jsem se díval do návodu a tam uvádí, že normální odchychlka je ? 15 sek / mesíc a je tam tučně napsaný při normálích teplotách. Takže by to mohlo být i tím vedrem, které teď panuje. Uvidím ještě to nějak vypozoruju, třeba se to srovná.
El Nano Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 včera večer mi nějaký zlatý neidentifikovatelný předmět přistál na levém zápěstí...nebo to byly možná jenom G-Shocky
ggrand Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 gougy : Jestli si dobře pamatuju, tak dlouho držíš tlačítko světla dokud se nersvítí kontrolka ve stylu A.EL. Za světla to nesvítí a jak přijdeš někam, kde je přítmí, tak začne fungovat spínání náklonem ruky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se