Baker Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 Porovnanie s B1 COMBAT: Ten kaucukovy tah k nim vypada dobre, co je to zac, nebylo by lepsi foto, pripadne lze jej koupit zvlast ?
kejklik Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Ten kaucukovy tah k nim vypada dobre, co je to zac, nebylo by lepsi foto, pripadne lze jej koupit zvlast ? Chris nakupuje, resp. nechává si dělat řemeny a gumtahy u Panatime.
Vit Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Ahoj Vit, zatial máme k dispozícii len rôzne obrazy od výrobcu. Sample vyrobených púzdier sú už na ceste , takže presnú váhu budeme vedieť po pár týždňoch. ( rovnako v USA) Výška bola navrhnutá na 17,5 mm. Porovnanie s B1 COMBAT: Dík za info. To je teda macek!
Radimk Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Nějak nám to tu usnulo a termínově uteklo...
Vit Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Nějak nám to tu usnulo a termínově uteklo... Dostal jsem email (nebo jsem to četl na fóru Lum tech), že se to spozdí asi o měsíc kvůli potížím s číselníky.
Radimk Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 čus! Ani jsi neřek, jestli máme "grtulovat" ke státkám... ..tak to máme cca konec července, uvidíme. ale trochu povolit tajenství by sakriš mohli
People Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 ja som to uz vzdal. Mam rezervaciu, ale asi ju nevyuzijem. Dlhe cakacie doby nie su pre mna.
Radimk Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 (upraveno) Mě ten wolfram zatím drží. Ale chce to ošahat a uvidíme. A taky ještě uvažuju, jestli nepočkám na ty novější motory, co slibujou, že tam budou dodávat Upraveno 23. června 2009 uživatelem Radimk
Vit Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 čus! Ani jsi neřek, jestli máme "grtulovat" ke státkám... ..tak to máme cca konec července, uvidíme. ale trochu povolit tajenství by sakriš mohli Děkuju za optání - pochlubím se - mám červený diplom (9.7. se můžeš dojít podívat na promoce - máš to kousek). Mě ten wolfram zatím drží. Ale chce to ošahat a uvidíme. A taky ještě uvažuju, jestli nepočkám na ty novější motory, co slibujou, že tam budou dodávat S čekáním nemám problém - na Precisty jsem čekal 1/2 roku a nevěděl jsem jistě, jestli vůbec budou. Myslím, že je ten wolfram za slušné peníze.
Baker Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Děkuju za optání - pochlubím se - mám červený diplom (9.7. se můžeš dojít podívat na promoce - máš to kousek). Toz gratuluju!
B.F.G. Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 To já teda taky gratuluju, seš frajer
Radimk Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Gratulace! Jen se pěkně picni s nejbližšími! ( já jedu 7.7 do Olomouce na stejnou akci švagrové..)
Vit Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 To já teda taky gratuluju, seš frajer Děkuju, dělal jsem to při práci a byla to celkem fuška.
Gilius Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Děkuju, dělal jsem to při práci a byla to celkem fuška. gratulace veliká,chlape......!!!!!! Názorný příklad toho,že když se CHCE,JDE VŠECHNO!!!!!!!
People Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 (upraveno) dnes mi prisel celkom mily email. povodna cena 485EUR. Uz som bol rozhodnuty, ze kaslem na to. teraz budem este zvazovat Ahoj Jan, dobrá správa! Vzhľadom k výraznému rozdielu medzi USD a EUR sme sa rozhodli znížiť cenu tebou zarezervovaného modelu . Nová pred- objednávková cena je 425 Eur. Naozaj nám záleží na tom aby si čo najviac európskych zákazníkov užilo a vyskúšalo hodinky Lüm-Tec. s úctou a pozdravom -- Robert Bezek K&B time Exclusive Europe Distributor of Lüm-Tec Watches edit: uprava meny, zamenil som USD za EURo. Upraveno 26. června 2009 uživatelem People
lolohh Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Já nevim, ale 485 dolarů je zhruba 9 tisíc. 425 eur je cca 11 tisíc. Nějak nemůžu vymyslet, kde je ta výhoda, když je zdražili.
Jaem Odesláno 26. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Já nevim, ale 485 dolarů je zhruba 9 tisíc. 425 eur je cca 11 tisíc. Nějak nemůžu vymyslet, kde je ta výhoda, když je zdražili. K tym 485 dolarom este pripocitaj 30 $ postovne a k tomu celemu pripocitaj 19% DPH. A zrazu je cena 610 $...
Vit Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 (upraveno) K tym 485 dolarom este pripocitaj 30 $ postovne a k tomu celemu pripocitaj 19% DPH. A zrazu je cena 610 $... Souhlasím s Jaemem. Přístup KaB velice oceňuju a děkuju. Upraveno 26. června 2009 uživatelem Vit
lolohh Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 K tym 485 dolarom este pripocitaj 30 $ postovne a k tomu celemu pripocitaj 19% DPH. A zrazu je cena 610 $... To je sice pravda, ale to jsem z Peoplova příspěvku nemohl pochopit (nebo mohl, ale nepochopil). Přišlo divné, že má radost z mailu, kde se oznamuje zdražení. Ale už jsem to pochopil (Peoplovým editem a tím, že jsem si vzpomněl, že tady asi dřív někdo psal, že cena bude stejnou číslovku, ať je za ním znak ? nebo $).
Radimk Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 No mi to hlavně přijde, že se tady sčítá účet bez hostinského. Nějaká měna se nahromadí, to jo, ale chtělo by to nějaký tahák na cestu. Já jsem v podstatě rozhodnutej na osobní odběr ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se