Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 553
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ten kaucukovy tah k nim vypada dobre, co je to zac, nebylo by lepsi foto, pripadne lze jej koupit zvlast ?

Chris nakupuje, resp. nechává si dělat řemeny a gumtahy u Panatime.

Odesláno
Ahoj Vit,

zatial máme k dispozícii len rôzne obrazy od výrobcu. Sample vyrobených púzdier sú už na ceste , takže presnú váhu budeme vedieť po pár týždňoch. ( rovnako v USA)

Výška bola navrhnutá na 17,5 mm. :)

Porovnanie s B1 COMBAT:

Dík za info.

To je teda macek!

• po 3 týdnech...
Odesláno
Nějak nám to tu usnulo a termínově uteklo... :o :o

Dostal jsem email (nebo jsem to četl na fóru Lum tech), že se to spozdí asi o měsíc kvůli potížím s číselníky.

Odesláno (upraveno)

Mě ten wolfram zatím drží. Ale chce to ošahat a uvidíme.

A taky ještě uvažuju, jestli nepočkám na ty novější motory, co slibujou, že tam budou dodávat

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno
čus!

Ani jsi neřek, jestli máme "grtulovat" ke státkám...

..tak to máme cca konec července, uvidíme. ale trochu povolit tajenství by sakriš mohli :angry:

Děkuju za optání - pochlubím se - mám červený diplom (9.7. se můžeš dojít podívat na promoce - máš to kousek).

Mě ten wolfram zatím drží. Ale chce to ošahat a uvidíme.

A taky ještě uvažuju, jestli nepočkám na ty novější motory, co slibujou, že tam budou dodávat

S čekáním nemám problém - na Precisty jsem čekal 1/2 roku a nevěděl jsem jistě, jestli vůbec budou.

Myslím, že je ten wolfram za slušné peníze.

Odesláno (upraveno)

dnes mi prisel celkom mily email. povodna cena 485EUR. Uz som bol rozhodnuty, ze kaslem na to. teraz budem este zvazovat

Ahoj Jan,

dobrá správa!

Vzhľadom k výraznému rozdielu medzi USD a EUR sme sa rozhodli znížiť cenu tebou zarezervovaného modelu . :)

Nová pred- objednávková cena je 425 Eur.

Naozaj nám záleží na tom aby si čo najviac európskych zákazníkov užilo a vyskúšalo hodinky Lüm-Tec.

s úctou a pozdravom

--

Robert Bezek

K&B time

Exclusive Europe Distributor of Lüm-Tec Watches

edit: uprava meny, zamenil som USD za EURo.

Upraveno uživatelem People
Odesláno
Já nevim, ale 485 dolarů je zhruba 9 tisíc. 425 eur je cca 11 tisíc. Nějak nemůžu vymyslet, kde je ta výhoda, když je zdražili.

K tym 485 dolarom este pripocitaj 30 $ postovne a k tomu celemu pripocitaj 19% DPH. A zrazu je cena 610 $...

Odesláno (upraveno)
K tym 485 dolarom este pripocitaj 30 $ postovne a k tomu celemu pripocitaj 19% DPH. A zrazu je cena 610 $...

Souhlasím s Jaemem.

Přístup KaB velice oceňuju a děkuju.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

To je sice pravda, ale to jsem z Peoplova příspěvku nemohl pochopit (nebo mohl, ale nepochopil). Přišlo divné, že má radost z mailu, kde se oznamuje zdražení. Ale už jsem to pochopil (Peoplovým editem a tím, že jsem si vzpomněl, že tady asi dřív někdo psal, že cena bude stejnou číslovku, ať je za ním znak ? nebo $).

Odesláno

No mi to hlavně přijde, že se tady sčítá účet bez hostinského. Nějaká měna se nahromadí, to jo, ale chtělo by to nějaký tahák na cestu. Já jsem v podstatě rozhodnutej na osobní odběr ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...