ladvach Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Odesláno 9. října 2024 Po delší době opět na ruce. Byly trochu dražší ( limitka ), ale nelituji. 1
Ušák_linn Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2024 Casia jsou dle mého názoru nejlepší hodinky do 10k. 4
quattroRS Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Najkrajší model hodiniek od značky Casio vôbec: Casio AQ-230A-9DMQYES 1
quattroRS Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna V 18. 4. 2025 v 9:19, ladvach napsal: Todle sem nosil za Komančů. Ja som ich dostal od kamarátky, ako odmenu za pomoc pri riešení jej závažného problému, a prekvapila ma tým, lebo toto som od nej neočakával
Jerryl Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Máme tady novinku od Timexu - model Q 80 Mě se líbí a co vám?
Harwey Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Kukni tu https://forum.chronomag.cz/topic/44574-nové-modely-hodinek/page/50/#findComment-3122545
papun Odesláno 18. května Autor Nahlásit Odesláno 18. května před 3 hodinami, Jerryl napsal: Máme tady novinku od Timexu - model Q 80 Mě se líbí a co vám? Podobně k tomu přistoupilo i Casio když vydali A1000MA-7EF. Chybí mi tam barva, popisky, prostě jak to bylo dřív. Navíc já nenosím tady ty světlé ciferníky. Nicméně i kdyby ho udělali černý, tak by to pořád nebylo za mě ono.
Jerryl Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Ty Casia jsem měl, ale nakonec mě moc nenadchly a šly do světa. Na Timexy počkám, až se trochu usadí cena a uvidím, jaké budou naživo. Ale mám ten stop stav a zatím se držím.
papun Odesláno 17. července Autor Nahlásit Odesláno 17. července Vypadá to přesně tak jak jsem si myslel . Musíme najít něco lepšího.
Jerryl Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Jistě záleží na vkusu každého chronosoudruha, ale zase tak zle bych to neviděl. Rozhodně jsou o třídu lepší než Casia A1000.
Harwey Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července su moc velke na ten displej...vela hlucheho miesta okolo
papun Odesláno 17. července Autor Nahlásit Odesláno 17. července A1000 chybí popisky, ten klasický design z devadesatek. Jsou takové vyfintene, ale podle mě spíš pro holky. Fakt nechci nosit něco jako perleť. Za mě je ten timex úplně špatně. Vezme se nějaké pouzdro a udělá se digi vložka s je vydělané
t2 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Za mě by v těch Timexech mohl být zajímavější modul.
Jerryl Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Kluci, já se jich trochu zastanu. Samo, že by mě potěšilo, kdyby Casio vyrobilo třeba reedici nějakých klasických Marlinů 1 : 1 nebo tak něco. Ale stejně by asi stály ranec jako nová limitka Casiotronů, která na tu cenu také není dokonalá. Takže pokud se vzdám snů a vezmu v potaz pouze existující konkurenci tj. Timex Q80, Tissot PRX digital a ty Casiotrony, tak Timexy vedou. Disclaimer: je to jenom můj názor ….. a moje hodinky
Jerryl Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Když jsou tady hlasy ohledně využití a proporcí displeje a že by to chtělo zajímavější modul, tak vám sem hodím moje topový seika, abyste se také pokochali. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se