Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno
V 18. 4. 2025 v 9:19, ladvach napsal:

Todle sem nosil za Komančů. 👍

Ja som ich dostal od kamarátky, ako odmenu za pomoc pri riešení jej závažného problému, a prekvapila ma tým, lebo toto som od nej neočakával 🙂

• po 4 týdnech...
Odesláno
před 3 hodinami, Jerryl napsal:

Máme tady novinku od Timexu - model Q 80

Mě se líbí a co vám?

IMG_1597.thumb.jpeg.015e925a4787ee6356eb0fe5da0efd34.jpeg

Podobně k tomu přistoupilo i Casio když vydali A1000MA-7EF. Chybí mi tam barva, popisky, prostě jak to bylo dřív. Navíc já nenosím tady ty světlé ciferníky. Nicméně i kdyby ho udělali černý, tak by to pořád nebylo za mě ono. 

Odesláno

Ty Casia jsem měl, ale nakonec mě moc nenadchly a šly do světa.

Na Timexy počkám, až se trochu usadí cena a uvidím, jaké budou naživo.

Ale mám ten stop stav a zatím se držím.

• po měsíci...
Odesláno

Jistě záleží na vkusu každého chronosoudruha, ale zase tak zle bych to neviděl. Rozhodně jsou o třídu lepší než Casia A1000.

Odesláno

A1000 chybí popisky, ten klasický design z devadesatek. Jsou takové vyfintene, ale podle mě spíš pro holky. Fakt nechci nosit něco jako perleť.

Za mě je ten timex úplně špatně. Vezme se nějaké pouzdro a udělá se digi vložka s je vydělané 

Odesláno

Kluci, já se jich trochu zastanu.

Samo, že by mě potěšilo, kdyby Casio vyrobilo třeba reedici nějakých klasických Marlinů 1 : 1 nebo tak něco.

Ale stejně by asi stály ranec jako nová limitka Casiotronů, která na tu cenu také není dokonalá.

Takže pokud se vzdám snů a vezmu v potaz pouze existující konkurenci tj. Timex Q80, Tissot PRX digital a ty Casiotrony, tak Timexy vedou.

Disclaimer: je to jenom můj názor ….. a moje hodinky 🤓

Odesláno

Když jsou tady hlasy ohledně využití a proporcí displeje a že by to chtělo zajímavější modul, tak vám sem hodím moje topový seika, abyste se také pokochali.

IMG_1648.thumb.jpeg.9e7b2442250ff282217ece871b7aa2a5.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...