papun Odesláno 24. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Náš čas ještě přijde si myslím. Tenisky na ruce bych asi neunosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 před 13 minutami, Jerryl napsal: Díky za pochvalu Ocel je právě to, co mi chybí, ale co nikdo nenabízí. být to Casio, tak by to bylo super, ale i tak mi to nedalo a už je mám na cestě. Jenom se mi zdají dost malé, píšou dámské, ale Casia z té doby jsou také malá. Dám pak vědět, co je to zač. 36 mm je v poho, jde o retro. Odkud jsi je bral? Já ještě počkám, snad se nějaká hodinářská značka chytne za nos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Našel jsem je v Polsku. U nás ještě ofiko nejsou. Jsem zvedavej, co mi dojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 před 18 hodinami, Arkham napsal: Tož pochvala, dokonce dle popisu ocel pouzdro, minerál a WR 5 bar. Škoda že něco takového musí přivést na svět výrobce hadrů místo Casia nebo Timexu. Vyrobca je Timex. Je to vyrazene vzadu na dynku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 25. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Tak ať to napíšou i zepředu a jdu do fronty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 (upraveno) No páni, tak to je objev. Já jsem si toho vůbec nevšiml, ale při bližším prozkoumání fotek je tomu tak. Je to Timex, ale sami pro sebe je neudělaj Tohle bude best celer Upraveno 25. května 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 25. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Toto je objev. Psal jsem na podporu jestli je to pouzdro opravdu ocel a prý fakt je, tak jsem to objednal a zdá se, že to jsou ty adidasky. Tak uvidíme. https://www.hodinky-365.cz/timex-t80-tw2r79300-x1212488 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 (upraveno) Hele to ti nechci kazit radost, ale na stránkách timexu píšou materiál pouzdra: low lead brass - nízko olovnatá mosaz. https://www.timex.com/timex-t80-x-space-invaders-34mm-stainless-steel-bracelet-watch/Timex-T80-x-Space-Invaders-34mm-Stainless-Steel-Bracelet-Watch.html?dwvar_Timex-T80-x-Space-Invaders-34mm-Stainless-Steel-Bracelet-Watch_color=Silver-Tone&cgid=mens-best-sellers#start=1 Tak až dojdou, zkusíme magnet a uvidíme. Upraveno 25. května 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 25. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Z toho odkazu jsem nic nevycetl, ale našel jsem si to na stránkách Timex sám a tam píšou resin, tedy plast. Co jsem viděl video, tak bylo to pravda hodně lesklé. Znovu jsem psal na shop ať to ještě ověří, tak uvidíme. Zatím jsem to nezaplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Print screen, sem ti to tam poznačil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Ale pisou i jiny rozmery. 35mm vs 34mm case, 20mm vs 18mm strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 26. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Tak obchod mi napsal, že první odpověď na můj dotaz odbavila brigadnice, která pouze mrkla na web, kde měli chybu. V reálu to je plast a ještě předražený. Takže jsem to zrušil. Otázka co ty tvoje Adidas. Bojím se jestli to nebude stejné. Nebo máš to nějak ověřené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 (upraveno) Ověřené je silné slovo, ale všude, kde je prodávají včetně amazonu píšou pouzdro ocel, tak uvidím, vyzkouším zubama a dám vědět. Prostě klasický digitálky v oceli, kromě Casia A1000, neexistujou. Upraveno 26. května 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 26. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Napíšeme petici do Casia, za znovuobnovení výroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 To bych bral. Casio Marlin reedition. Ale ono to na ty výrobce moc nefunguje. Už léta píšeme do Victorinoxu, aby obnovil výrobu některých starších modelů a zvysoka na nás kálí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 26. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Každopádně dej report co adidasky, jsem zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 (upraveno) Tak jsou doma a na ruce. Pánové jednoznačně bomba. Celoocelové diginy, které solidností pocitově překonávají celou současnou produkci Casia. Timex má jedny pěkný ocelovky - kombinace digi-analog, ty se mi také líbí. rozměry šířka 36, lug to lug 43, výška 10 jsou klenuté, váha 83g, vůbec nejsou malý, jak jsem se bál. Prej dámský, tak to ani náhodou. funkce: stopky, budík, timer, podsvícení modrý illuminator Přidávám jednu fotku pro porovnání s Casio F91W, které všichni znáte. Kdybyste chtěli nějaké podrobnosti, tak zodpovím. Chronobundus vezmi čert, tyhle hodinky vážně můžu Na konci této mini recenze jsem vzal magnet, abych nekecal a pouzdro magnetické není a nebo pouze minimálně. Dýnko a náramek magnetický je i čudlíky. Tak co to je herdek zač??? Doplnění magnetismu: magnet jsem použil slabý a pouzdro Seika 5 na něj také nereagují. Tak to bude asi OK Upraveno 26. května 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 27. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 (upraveno) Moc pěkné, ještě je třeba přemluvit Timex aby je udělali sami pro sebe. Ještě mě napadlo. Ne že bych to chtěl kupovat, ale třeba Číňan něco podobného nedělá v kovu? Upraveno 27. května 2022 uživatelem papun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Na Ali jsem koukal a je to samej šmejd, zlatej Adidas. Sice to není echt hodinková značka, ale když je to posvěcený Timexem Mimochodem jsem našel rok starou zprávu, že Timex uzavřel smlouvu s Adidasem a bude jim dělat hodinky. S vstupem na trh jaro 2022. Tak to je právě ono. Hodinky jsem od včera nesundal z ruky a jsou vážně fajn, tedy doporučitelné. Ale záleží to i na tom, jaké budou české ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Po zkušenosti s plastovými Casio - pokovený resin, které mi vydržely bez poškrábání ani ne týden se mi příplatek cca 1000 Kč za ocelové zdá velmi ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se