Flipik Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 ... v dnešním vydání iDnes Premium, viz pdf. LH_Mechanické hodinky jsou prestiž.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Díky za článek, vypadá to že nakonec u toho Rolexu stejně skončíme všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Mě tam pobavila sekce kde srovnává hodinky s autama a hlavně ten konec….že kromě Tissot a Certina dobře poslouží i mnohem levnější hodinky z Japonska…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Pěkný rozhovor. Tím, že pana Hovorku neznám osobně a mám ho spojeného jen s Primkama, tak mne u něho Rolex překvapil, ale proč ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 28. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 před 3 hodinami, xbraj19 napsal: Mě tam pobavila sekce kde srovnává hodinky s autama a hlavně ten konec….že kromě Tissot a Certina dobře poslouží i mnohem levnější hodinky z Japonska…. Tak je to článek pro laiky, kteří ani netuší, že jsou dvě Prim značky. A hodinky z Číny nakonec taky ukazují čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 To s tím magnetickým polem kolem mobilu u automatických strojků mne trosku děsí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 V 8. 10. 2021 v 11:53, Barbossa napsal: To s tím magnetickým polem kolem mobilu u automatických strojků mne trosku děsí ... V souvislosti s magnetickým polem a mobilními telefony jsem našel tento článek: https://www.sisyfos.cz/clanek/245-mobilni-telefony , ale to už jsme asi trochu offtopic (omluva). Ale abych se vrátil zpět k panu Hovorkovi, tak musím říct, že po osobním setkání během komentované výstavy hodinek Prim v Brně, ve mně zanechal velmi pozitivní dojem. Opravdu tomu rozumí a člověk ho jen tak něčím nepřekvapí ani nenachytá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se