Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pořídil jsem od Jakubiska hodinkovnici a tak jsem se na ní pokusil cvaknout nějaký snímky. S foťákem začínám, nemám ani stativ tak snad to bude příště lepší... :)

post-1975-1226093838.jpg

post-1975-1226093879.jpg

post-1975-1226093935.jpg

Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Kalifx: Krásné fotky, starej, dobrej 400D :)

Tak, tak :) - ale tu čtyřstovku mám zatím jen půjčenou. Budu kupovat čtyřicítku. Je už za slušnou cenu...

• po měsících...
Odesláno
  Baker napsal:
Copak je to za remen, at se inspiruju.

Komický je, že inspirovanej jsem já. A ještě zábavnější je, že od tebe :) Je to ten Meyhofer Hamburg, co jsi mně před časem posílal odkaz v SZ...

Odesláno
  Kalifx napsal:
Komický je, že inspirovanej jsem já. A ještě zábavnější je, že od tebe :) Je to ten Meyhofer Hamburg, co jsi mně před časem posílal odkaz v SZ...

Tak dej vedet, jak jsi s nim spokojeny, mel jsem jej asi mesic a zacala se z nej loupat barva. :(

Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Tak dej vedet, jak jsi s nim spokojeny, mel jsem jej asi mesic a zacala se z nej loupat barva. :(

Koupil jsem dva... taky už ** cca 14 dnů nosím a zatím je v pohodě... Ale je mně jasný, že za tu cenu to zase nějakej velkej držák nebude...

edit: koukám, že i mě napad "antiHO" systém :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
  Kalifx napsal:
Ale je mně jasný, že za tu cenu to zase nějakej velkej držák nebude...

Taky jsem nepocital, ze prezije hodinky, ale mesic ... :sad01_anim:

Jsem zvedavy, treba jsem mel jen vadny kousek.

Odesláno
  Baker napsal:
Taky jsem nepocital, ze prezije hodinky, ale mesic ... :sad01_anim:

Jsem zvedavy, treba jsem mel jen vadny kousek.

No tak hele, včera na srazu jsem si pod světlem v Gate všimnul, že už je ten řemen na jedný straně sedřenej taky... Fakt šmejd... Tak mě to dožralo, že jsem dneska přezul na kaučuk, na kterým jsem je koupil. Nakonec už bude teplo, tak co. :) Ale s tou kvalitou je to děsný...

Odesláno
  Kalifx napsal:
No tak hele, včera na srazu jsem si pod světlem v Gate všimnul, že už je ten řemen na jedný straně sedřenej taky... Fakt šmejd... Tak mě to dožralo, že jsem dneska přezul na kaučuk, na kterým jsem je koupil. Nakonec už bude teplo, tak co. :) Ale s tou kvalitou je to děsný...

Pritom ten karbon od nich je super. Budes jim to posila zpet ?

Odesláno
  bandicoot napsal:
... a estelly ti závidim...

Kdysy sem je neprozřetelně ukázal ženě... od té doby je sháním. u Kuby sem je propásl a jinde prostě zmizely ze světa.. :crying_anim:

Odesláno
  Baker napsal:
Pritom ten karbon od nich je super. Budes jim to posila zpet ?

Víš co, asi jsem blbec, ale nebudu... pro mě je to ponaučení a než se s tím balit a tak... Ale asi jim napíšu mail.

Radimk napsal:
Kdysy sem je neprozřetelně ukázal ženě... od té doby je sháním. u Kuby sem je propásl a jinde prostě zmizely ze světa.. :crying_anim:

Popravdě jsem hrozně rád, že jsem přítelkyni tenkrát ty hodinky koupil. Po počáteční nedůvěře k automatům je dneska má opravdu moc ráda... Škoda, že se jich Steinhart zbavil...

Odesláno
  Kalifx napsal:
Víš co, asi jsem blbec, ale nebudu... pro mě je to ponaučení a než se s tím balit a tak... Ale asi jim napíšu mail.

Taky jsem se na to vykaslal a hodil ho do kose, mozna je to chyba. Dej vedet, co ti odpovedeli.

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...