Přejít na obsah

Dodavatelé energií

Doporučené příspěvky

Kdepak, není. Byl jsem u paní co děla na lince Eonu a “nadával jsem” jestli se zbláznili s nabídkou ceny 5,40 Kč a prave mi povídala historku, ze takové ceny (viz výše Petr) nabídli z Cezu vlastní zaměstnankyni.  To je její kamoska, tak ji to volala. Děla v Cez - elektřinu má teď u Eon…

Upraveno uživatelem Joe75
chyba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tomu fakt nerozumím, to jako že při stropových cenách vydělávají pořád málo? Je mi z tohoto vedení státu fakt na nic. Všude kolem nàs se platí podstatně méně a to i v zemích, kde příjmy jsou 2-3 násobné vyšší. No jsem zvědav co mi na čezu řeknou, jinak neradi ale půjdem jinam.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Ondras_CZ napsal:

My ted odesli od cezu k centropolu a 3,85 za nizky a 3,99 za vysoky tarif 💁🏼‍♂️

Eon 3725 tak jsem to podepsal, předtím PRE  4300.

Odkaz ke komentáři

Ja si myslim, ze predevsim CEZ ryzuje na strachu lidi z toho, aby nedoslo ke krachu malych dodavatelu, jako loni. Spousta (hlavne starsich lidi) si rekne, ze radeji "trochu drazsi CEZ", ale jistota. Jak uz sem to psal drive, CEZ u plynu mi za rok nacenil na 121k a Centropol 91k. A Centropol mi nabidl elektrinu pod 4,- kc za kW.

Odkaz ke komentáři

Jo, ja to chapu a rozumim tomu. Ale treba pro mne je ten rozdil 30k fakt moc. To jestli platim (spolecne s bratrancem) mesicne za plyn 7,5k nebo 10k je hegeš. Zvlast kdyz vim, ze tech 2,5k, z mych rukama tezce vydelanych penez, jde do kapsy nejakym zmr*um nahore v CEZu.

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, Conrad napsal:

Ty ceny uz jsme tu diskutovali dříve.

https://forum.chronomag.cz/topic/150848-dodavatelé-energií/?do=findComment&comment=2919215

Upraveno uživatelem Beet
Odkaz ke komentáři

Tak zaver me historky o kolegyni u CEZ... dorazila v patek na pobocku a pta, zdali to myslej vazne, tu cenu 11 tisic za elektrinu.. tak ji povidaj: pani, to je opravdu jen cena za elektrinu bez poplatku a to je nas standardni cenik pro lidi se smlouvou na dobu neurcitou, co byste chtela.. ale proc to resite, mate tam prece ten uzasnej strop, se nemusite bat... ale ten je jen do konce roku...no dobre můžeme nabidnout rocni fixaci.. a to za 5500... tak si kolegyne skocila o patro niz v nasem obchodaku a tam ji Innogy rovnou dali za 5000 (vse vc.DPH), tak jim to v tom nastvani na CEZ podepsala a ma to vyresene...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...