chief Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 (upraveno) Ahoj, -Zamyšleni- tak trochu pozoruju tyhle rozdíly Ani ne v reálu, ale u foto. Třeba hodinky Laco Aachen 42 na mým 18cm zápěstí. Obecně vím, že pilotky opticky zvětšují, a tím že nemají lunetu, a sklo je až do krajů, atd. Ale jsou to pilotky, tak OK U Field jsem obvodem hodinek někdy mezi 39.5 (Seiko SRPG35) - 41 (Orient Star Outdoor RE-AU0204L00B). U potápek, který opticky zmenšují jsem obvodem hodinek někde mezi 42 (Seiko SKX007) - 45 (Seiko Sumo SPB125J1) A pak asi samostatná kapitola G-SHOCK třeba s obvodem hodinek 56 , ale tak to prostě je a sedí jak ulitý (Mudmaster GWG-1000) Nicméně, pak koukáte na fotku viz dole a vyoadá prostě jinak než se to zdá v reálu. vypadá to jinak, moc zblízka, z dálky, a tak pod. Prostě se liší perspektiva každopádně. Na obrázku: Vlevo - trochu z dálky Vpravo - z blízka Upraveno 28. října 2021 uživatelem chief Velikost písma, mezery
Daemonultimate Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Všechno hraje roli, vzdálenost, úhel, záběr celé ruky, nebo jen části, momentální poloha hodinek na ruce, který nosim dost volně...
Tichus Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Zkus si udělat fotku ještě před zrcadlem, tam to bude zase něco úplně jiného
chief Odesláno 28. října 2021 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Všechno hraje roli, vzdálenost, úhel, záběr celé ruky, nebo jen části, momentální poloha hodinek na ruce, který nosim dost volně...No právě Člověk nosí hodinky, v reálu a z menší dálky paráda.Pak udělá Makro z blízká a Sent from my iPhone using Tapatalk
Daemonultimate Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 To pak musíš prohnat photoshopem až ta ruka skoro zčerná a je to ok
sodekcz Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Předpokládám, že je řeč o průměru Bez ohledu na to, Daemon má pravdu, záleží na momentální perspektivě. A spoustě dalších okolností.
papun Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 To znám, já sem třeba nemám chuť moc dávat fotky Bulova Lunar Pilot, protože ač mi v reálu sedí dobře, tak na fotce to vypadá, že jsou mi strašně velké. Z dálky to většinou vypadá lépe.
sodekcz Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Odesláno 29. října 2021 Ono vůbec je problematické sem dávat nějaké fotky. Nositel je zpravidla spokojen a čtenář si říká, proč nemám zrovna tyhle krasotinky
chief Odesláno 29. října 2021 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2021 To znám, já sem třeba nemám chuť moc dávat fotky Bulova Lunar Pilot, protože ač mi v reálu sedí dobře, tak na fotce to vypadá, že jsou mi strašně velké. Z dálky to většinou vypadá lépe.Souhlas, u pilotek je to asi nejmarkantnější.Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se