chief Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 @Datel krasný styl pilotek Já objevil docela nedávno, a tady na fóru. pro začátek jsem šel do Laco Aachen 42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrH Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Pokud přemýšlýš o ocelových hodinkách proč nevzít ocelové Steinharty? Moje první mechanické hodinky byly právě ocelové NavB 47 a pořád je mám velmí rád a občas vezmu na ruku. Ten příplatek za titan se mi zdá dost vysoký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 3. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Jo, i těma listuju, Steinharty patří mezi okukovamé typy. Titan se mi líbí, ale obejdu se (nuceně, přebytečných 40k by to vyřešilo naráz a bez kompromisů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 před 1 hodinou, Datel napsal: Jo, i těma listuju, Steinharty patří mezi okukovamé typy. Titan se mi líbí, ale obejdu se (nuceně, přebytečných 40k by to vyřešilo naráz a bez kompromisů) 40k by to jistě vyřešilo, ale nejsem si úplně jistý, že by to v případě tvých prvních pilotek nebyly tak trochu vyhozené peníze, když si ještě pořád utváříš názor a reálně jsi delší dobu žádné pilotky nenosil, abys zjistil, jestli ti nějaký detail třeba nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 13 hodinami, tombas napsal: 40k by to jistě vyřešilo, ale nejsem si úplně jistý, že by to v případě tvých prvních pilotek nebyly tak trochu vyhozené peníze, když si ještě pořád utváříš názor a reálně jsi delší dobu žádné pilotky nenosil, abys zjistil, jestli ti nějaký detail třeba nevadí. Přesně tak. Koupí jakýchkoli si zavírám branku ke koupi jiných. Ty pochybnosti (potvory jedny) se vyrojí hned jak pošlu peníze, nejpozději jak otevřu novou krabičku. Dělal jsem si poradu se současným obsahem hodinkovnice a nikdo nechce uvolnit místo. A navíc jak teď intenzivně pokukuju, jsem se i částečně zasytil (Cimrman - teď to můžu akorát z povzdálí sledovat - a víte, že to taky není špatný? ;o) Aktuálně to vidím tak, že to nechám uzrát a než podniknu nějaký další krok, ještě se na fóru poptám, ale jestli to bude v této pětiletce neřeknu. A nakonec - třeba se v prodejním vláknu něco vylíhne, tlačí se sem Čína, že - aktuálně se mi na zahradě vyrojilo plno krtečků ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Tady sice není čertík, ale pilotky to jsou, s manuálem, safírem a je to značka, která s letectvím má co dělat 44 mm, ocel, WR 10 a cena je velice pěkná. Ale jsou použité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Zdar, dík za nabídku použitost nevadí, strojek radost pohledět. fakt. Ale jinak to je mimo moje aktuální touhy, jiné musí být zejména tyto detaly: ručky povrchová úprava i tvar pouzdra umístění vteřinovky font číslic (ach ta gilotinovaná čtverka) a celý ten design ciferníku potřebuju co nejvíc Echtes-Alt-A-Musterifikovaný ;o) to co mám v kabalečce se často z některé strany k pilotkám blíží, ale echtovní führerky* ještě hledám *) ovšemže míněn Flugführer, letecký strojvůdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 a úplná tragedie je, že bych se opět vrátil na začátek. Propojení Aristo-Messerschmitt, pocitově lepší strojek než u Junkers, i tam macatost by mi vyhovovala - musím si na sebe dát pozor, názor mi kolikrát nevydrží ani den. Inu chrono-oportunista... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Nein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 A do háje... großer Bruder hat gesprochen tak nic ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Aviator Observer XL 3H57A - Sapphire – Gnomon Watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 12 minutami, tombas napsal: Aviator Observer XL 3H57A - Sapphire – Gnomon Watches a hele. ciferník, až se na něj srdce směje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Asi to nebude úplně podle tvého gusta, ale třeba pro ostatní, co hledají podobné hodinky to může být zajímavý tip: Aviator Swiss Airacobra P42 V.1.22.0.148.4 + Dárek k objednávce - nejpanskehodinky.cz Zaujalo mě opravdu velké datum, které ovšem nijak nezasahuje do indexu a čitelnost celého ciferníku je tím pádem perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 V tomhle vlákně to bude ještě zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 1 minutou, Radik napsal: V tomhle vlákně to bude ještě zajímavý Tak víš co, když člověk něco hledá, narazí při tom na zajímavé věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 5. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Zdar, dočasně se mi podařilo zašpuntovat otvor, kterým se mi chystala utéci hotovost ;o) popravdě, nutně jsem něco nového potřeboval, tady na fóru jsem se nedokázal rozhodnout a nebyl jsem přesvědčený, ráno jsem si vynadal, že nemám vymýšlet kraviny s Messerschmitem, a najednou, na timestore.cz za dvanáct set pade totok: Nesplňuje to tak docela skoro nic, co jsem tu vzýval, kromě ceny - ta to sviňa přebila;o) - ale jako nácvik mustru B to beru. Poměr cena/výkon odpovídá, málo peněz, málo fliegerovitosti. Inu Orient Tak se všem omlouvám ;o) Vlastně mne Pavel87 zlomil, tím to bude, díky Pavle87 orient.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Ten chronobundus je hrozná mrcha, nedá pokoj, dokud si něco nekoupíš, i kdyby to bylo něco úplně jiného, než jsi chtěl. Každopádně si je užívej, ale podle mého názoru to dlouho nevydržíš a budeš chtít nějaké echte Fliegeruhr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brept Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Bylo to napínavý, tak ať dělaj radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 @Datel dovolím si být upřímný. Je to fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 5. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 13 minutami, papun napsal: @Datel dovolím si být upřímný. Je to fuj tak jako hlad je nejlepší kuchař, ( a když je to vážné, spokojíš se s ledačím) tak i chronobundus dospěl do fáze, kdy nebylo zbytí ;o) - za ne až tak motivační cenu bych nad tím ani nepřemýšlel, leč za tuto cenu jsem nad tím ani nepřemýšlel (a objednal) při podrobnějším zkoumání se mi určitě zalíbí. ale termín pilotky jim nepřísluší, uznávám. Použiji obrat "místodržící" a budou v hodinkovnici zatím držet místo (chrastivý pásek půjde ovšemže dolů jako první) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.