Jarett Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2023 ... jednadvacet, dvaadvacet, třiadvacet
bacil.357 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2023 před 50 minutami, Jarett napsal: ... jednadvacet, dvaadvacet, třiadvacet Tak doufám, že taky stihnu dvacettrojky...
Piplík Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2023 před 5 hodinami, Jarett napsal: ... jednadvacet, dvaadvacet, třiadvacet Jarku, opravdu? Jako že pojedeš všechny roky až do ukončení výroby modelu FXD? Jsou to super hodinky, ale mít doma troje (-: Fanda značky
Jarett Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2023 před 2 minutami, Piplík napsal: Jarku, opravdu? Jako že pojedeš všechny roky až do ukončení výroby modelu FXD? Jsou to super hodinky, ale mít doma troje (-: Fanda značky Ne, ne ... to je foto z WUS ... já to naopak zredukuju, mám na cestě další jiné kousky
bacil.357 Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2023 Pánové, kteří noste FXDéčka na Erice. Jakou povrchovou úpravu spony jste zvolili? Která se nejlépe k povrchovce hodinek hodí? Broušená nebo pískovaná spona? Nebo snad patinovaná? Rád bych pořídil nějaký ten řemínek s předstihem, než budou hodinky dostupné. Joo jsem trochu nedočkavej....
Jarett Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2023 před 5 hodinami, bacil.357 napsal: Pánové, kteří noste FXDéčka na Erice. Jakou povrchovou úpravu spony jste zvolili? Která se nejlépe k povrchovce hodinek hodí? Broušená nebo pískovaná spona? Nebo snad patinovaná? Rád bych pořídil nějaký ten řemínek s předstihem, než budou hodinky dostupné. Joo jsem trochu nedočkavej.... Zkoušel jsem všechny a patina k FXD sedí nejlíp
bacil.357 Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2023 před 6 hodinami, Jarett napsal: Zkoušel jsem všechny a patina k FXD sedí nejlíp Díky za cenné info. Taky jsem si říkal, že by mohla být patina ok. Ikdyž Erika k titanu doporučuje pískovanou úpravu.
safi Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Odesláno 23. února 2023 Na stránkách Bulang and Sons je krásný článek o historii Tudor Marine Nationale včetně osobního příběhu. Krásné čtení s hromadou fotografií z profesionálního nasazení. https://magazine.bulangandsons.com/blogs/watch-talks/an-original-story-of-a-tudor-9401-marine-nationale-mn78-submariner
Jarett Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Originál vojenské M.N.21 https://www.chrono24.cz/tudor/tudor-mn21-25797b-pelagos-fxd-marine-nationale-commando-hubert--id27706715.htm
paya01 Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 před 2 hodinami, Jarett napsal: Originál vojenské Nějakej Hubert je stopil a teď na nich vyvaří...
Ohm-Aztec Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 Že by se nějakej francouzskej voják vzdal svých hodinek? ...oh wait...
Jarett Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 No nejsou to první originály v prodeji, zaznamenal jsem myslím už troje ... všechny se prodaly +/- 1mil
Jarett Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 A jen tak mimochodem, při představení na podzim 21 spousta komentujících řešila uspořádání lunety, proč jsou někdy tři a někde čtyři dílky. Nevím, kdo si toho vůbec všiml, ale ono je to stejně jak na historických MilSUB, jen zrcadlově
petr_cha Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 To neznamená, ze to neni vosklivy :-))Jasan, casem ta pripominka uplne zapadla a je to asi dobre.. :-)
Ohm-Aztec Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 Myslím, že toho si zrovna nejde nevšimnout. A ani ignorovat. Ale například i Deepsea jsou podobně zasažený. Ale tam je to jenom špička ledovce.
Jarmom Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 Před hodinou, Jarett napsal: A jen tak mimochodem, při představení na podzim 21 spousta komentujících řešila uspořádání lunety, proč jsou někdy tři a někde čtyři dílky. Nevím, kdo si toho vůbec všiml, ale ono je to stejně jak na historických MilSUB, jen zrcadlově A víme důvod, proč tomu tak je? K čemu to slouží?
Jarett Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 před 4 minutami, Jarmom napsal: A víme důvod, proč tomu tak je? K čemu to slouží? V nějaké diskuzi na Fratello jsem četl že prvních 15 a posledních 5 minut je důležité měřit přesně ...
Jarmom Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 před 4 minutami, Jarett napsal: V nějaké diskuzi na Fratello jsem četl že prvních 15 a posledních 5 minut je důležité měřit přesně ... Hmm, je zajímavé, že klasické Pelagosy "měří" přesně jen posledních 15 minut (vypadají jako první, ale vzhledem ke směru otáčení jsou to ty poslední) a na zbytek kašlou.
Ohm-Aztec Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 před 10 minutami, Jarett napsal: V nějaké diskuzi na Fratello jsem četl že prvních 15 a posledních 5 minut je důležité měřit přesně ... No, možná na diver lunetě... Ale na FXD má mít ta luneta jiný význam.
Jarett Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 před 1 minutou, Ohm-Aztec napsal: No, možná na diver lunetě... Ale na FXD má mít ta luneta jiný význam. To ano, ale asi chtěli nějak historicky navázat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se