Jarett Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Musím říct, že tohle kombo mi příjde ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 před 38 minutami, Jarett napsal: Musím říct, že tohle kombo mi příjde ideální No, dokázal bych je ponosit. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Ty hodinky jsou pěkný a několikrát jsem je také zvažoval, mít je oboje by mi ale přišel úlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 23 hodinami, xcmaniax napsal: Ty hodinky jsou pěkný a několikrát jsem je také zvažoval, mít je oboje by mi ale přišel úlet Ale jak nazvat někoho kdo bude mít všechny 3 (zatím) modely?? Asi K*K*T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 6 hodinami, bacil.357 napsal: Ale jak nazvat někoho kdo bude mít všechny 3 (zatím) modely?? Asi K*K*T A jak toho, kdo k tomu ještě přihodí FXD chrona . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 7 hodinami, bacil.357 napsal: Ale jak nazvat někoho kdo bude mít všechny 3 (zatím) modely?? Asi K*K*T Neboj Míro, já si to určitě myslet nebudu a nebudu sám, rozumím tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Před hodinou, Danny35 napsal: A jak toho, kdo k tomu ještě přihodí FXD chrona . No tak na chrona jsem úplně zapomněl, protože na ty malé "budíčky" už pořádně nevidím. Tím pádem jsou pro mě nepoužitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Před hodinou, špelda66 napsal: Neboj Míro, já si to určitě myslet nebudu a nebudu sám, rozumím tomu Dík. No prostě na leštěnky moc asi nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Se mi taky zamlouvaj, k 25500TN by byly dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 U jednoho českého AD jsem zaslechl, že by FXD U.S. NAVY měli být v omezenějším počtu než předešlé modely. Moc tomu teda nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 V předešlém příspěvku jsem psal info od Bechyně. No a světe div se, dnes info od jiného českého AD, že mám hodinky schované na prodejně a mohu je vyzvednout. Zajímavé jak někteří prodejci věší bulíky na nos a jiní umí po objednání zboží dodat bez keců. Jo, abych nezapomněl. Přišly jim i klasické FXD M.N. a i "RedBulácké" chrono i nechrono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 16 hodinami, bacil.357 napsal: V předešlém příspěvku jsem psal info od Bechyně. No a světe div se, dnes info od jiného českého AD, že mám hodinky schované na prodejně a mohu je vyzvednout. Zajímavé jak někteří prodejci věší bulíky na nos a jiní umí po objednání zboží dodat bez keců. Jo, abych nezapomněl. Přišly jim i klasické FXD M.N. a i "RedBulácké" chrono i nechrono... Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 V 5. 10. 2023 v 13:11, botswan napsal: Kde? Karlovy vary. Vyzkoušel jsem prodejny B. i C. v Praze, ale A. ve varech podle mě nejlepší přístup. Nemají zbytečné řečičky okolo. Dá se tam dobře poklábosit jak s prodejcem, tak s jedním ze spolumajitelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Tak a jsou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Zbytek čeká na někoho jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 9 minutami, bacil.357 napsal: Tak a jsou doma. Gratulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 5 hodinami, botswan napsal: Gratulky Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Gratulace jsou skvely, rad bych je nekdy videl vedle tech modrych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 V 7. 10. 2023 v 15:30, bacil.357 napsal: Tak a jsou doma. Super! Přeju, ať Ti dělají radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Díky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se