Přejít na obsah

Vyměnit přítele nebo hodinky?

Zrzka

Doporučené příspěvky

Zrzka napsal:
Tak jsem se dívala na ty Omegy, a jsem trochu zklamaná. Některé modely jsou pěkné, ale ani jeden není úplně přesně to, co bych si představovala. Mám pocit, že abych byla spokojená, musela bych zkombinovat několik modelů dohromady :crying_anim02:

Nejvíc se mi asi líbily tyhle:

Ty s tím oranžovým páskem jsou jen tak pro zajímavost. Hodily by se mi do barvy :rolleyes: Ale přece jen chci spíš ten kovový pásek.

Ale jinak začínám mít pocit, že si do těch Vánoc ani nestačím vybrat...

Tak ten cenovy interval asi opravdu bude mene podstatna vec... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nějak jsem tu nezahlédl, co přesně nosíš teď, že se to posílá do odborného servisu.

Jestli ty nás s tou neznalostí trochu nelakuješ...

Přítel to má dobrý,vybírání ho aspoň bude bavit. Já svoje libůstky manželce vyvažuju v LV :-(

Každý nákup mě vychází jako by DPH bylo 100%, nejvíc bolela motorka.

Odkaz ke komentáři

Zrzka napsal:
Já nevím. Tohle si nějak na své ruce neumím představit. Připadají mi trochu brutální... Ale pro chlapa to bude asi zajímavá varianta. Ještě jsem takové na nikom neviděla.

A co tyhle Omega Speedmaster Automatic? Jsou sice 'pánské', ale 38 mm bych si na útlé ručce dokázal představit.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Pro inspiraci:

Baume & Mercier Riviera (Ladies, Mechanical - Automatic, 28 mm)

post-3892-1226854331.jpg

http://www.jurawatches.co.uk/watch.asp?pro...ageViewer967432

http://www.baume-et-mercier.com/collection...viera/Classical

EDIT: Velikost u těchto znázorněných pouze 28 mm, jejich varianta má zmíněných 38 mm, přehlédl jsem

Upraveno uživatelem walter10
Odkaz ke komentáři

walter10 napsal:
Pro inspiraci:

Baume & Mercier Riviera (Ladies, Mechanical - Automatic, 28 mm)

post-3892-1226854331.jpg

Díky za inspiraci. Tohle se asi zatím nejvíc blíží tomu, co bych si představovala. Možná by se mi ještě víc líbil jeden model v řadě Riviera Sporty. Ale ten už má 40mm. To by na mě už bylo asi moc... :(

Můžete mi někdo říct, jak vypadá tahle značka cenově? Třeba ve srovnání s tou Omegou? Mám obavu, že mi přítel asi těžko koupí dražší hodinky, než jaké má sám... :crying_anim: A i kdyby, asi bych to zase neměla přehánět :angel:

post-4463-1226856737.jpg

Odkaz ke komentáři

Zrzka napsal:
Díky za inspiraci. Tohle se asi zatím nejvíc blíží tomu, co bych si představovala. Možná by se mi ještě víc líbil jeden model v řadě Riviera Sporty. Ale ten už má 40mm. To by na mě už bylo asi moc... :(

Můžete mi někdo říct, jak vypadá tahle značka cenově? Třeba ve srovnání s tou Omegou? Mám obavu, že mi přítel asi těžko koupí dražší hodinky, než jaké má sám... :crying_anim: A i kdyby, asi bych to zase neměla přehánět :angel:

tento model podľa cenníku pre Rakúsko 2.110,- eur /aj s DPH/

Odkaz ke komentáři

japa napsal:
tento model podľa cenníku pre Rakúsko 2.110,- eur /aj s DPH/

Tak to není tak hrozné. To je asi docela srovnatelné s tou Omegou, ne? To by mi možná ještě mohlo projít. Ale asi bych musela být do Ježíška hodně hodná... :angel: :angel: :angel: A možná ještě i chvíli po Ježíšku...

Ale jak jsem řekla, stále se trochu bojím té velikosti. (Teď jsem si právě změřila zápěstí a obvod mám pouhých 14 cm.) Ten sportovní model má 40mm. Napadlo by vás ještě něco takového ale malinko menšího? A možná spíš se světlým ciferníkem.

Ještě jednou díky moc za vaši snahu. Fakt jsem nečekala, že od vás dostanu tolik skvělých tipů.

Odkaz ke komentáři

bandicoot napsal:
Nějak jsem tu nezahlédl, co přesně nosíš teď, že se to posílá do odborného servisu.

Jestli ty nás s tou neznalostí trochu nelakuješ...

Přítel to má dobrý,vybírání ho aspoň bude bavit. Já svoje libůstky manželce vyvažuju v LV :-(

Každý nákup mě vychází jako by DPH bylo 100%, nejvíc bolela motorka.

Nechci tady zatím psát, co nosím, protože to by mě přítel asi velmi rychle odhalil. Ale on mě nakonec asi pozná tak jako tak, až se tady objeví. Ale to nevadí, aspoň bude mít od vás nějakou inspiraci :whistling: A myslím, že vám všem potom pěkně poděkuje :gun_bandana: A třeba ho díky tomu ta záliba v hodinkách a v Chronomagu nakonec přejde... :smile_anim:

Jo, své dosavadní hodinky musím posílat do odborného servisu, protože jsou vodotěsné a u nás mi na to prý nikdo neposkytne záruku...

Odkaz ke komentáři

gas napsal:
na dámskou ruku ideálních 38mm, žena je má zelené na zeleném žraloku a nosí je častěji než Omegy ;)

s_sarb013a.jpg

Ty Seiko jsou zajímavé. Počítám, že budou asi i levnější než ty předchozí značky, že?

Ještě by mě zajímalo, proč mají dvě korunky (říká se tomu tak, ne?)?

Odkaz ke komentáři

Upřímně řečeno tvoje dotazy nechápu.Chci hodinky je mi jedno kolik budou stát / na sobě nešetří tak ať na mě taky ne/ tak mi poraďte.Pochopil bych kdyby jsi si oběhla prodejny hodinek podívala se na net a přišla s přáním rady který dejme tomu ze 3-4 modelů které se ti líbí byl nejlepší .Ale takhle tvoje zadání je cokoliv mezi kremelským orlojem a luxusně vypadajícím no name.Takže třeba by se to vlákno mohlo jmenovat vyměnit přítele hodinky nebo přítelkyni,nemyslíš?

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Conrad napsal:
Upřímně řečeno tvoje dotazy nechápu.Chci hodinky je mi jedno kolik budou stát / na sobě nešetří tak ať na mě taky ne/ tak mi poraďte.Pochopil bych kdyby jsi si oběhla prodejny hodinek podívala se na net a přišla s přáním rady který dejme tomu ze 3-4 modelů které se ti líbí byl nejlepší .Ale takhle tvoje zadání je cokoliv mezi kremelsým orlojem a luxusně vypadajícím no name.

Není pravda, že by mi bylo úplně jedno, kolik budou stát. Taková mrcha zase nejsem, abych chtěla to nejdražší, co najdu. O to mi fakt nejde. Ale na druhou stranu si prostě říkám, že když může mít přítel několikery hodinky za rok, tak bych snad po jedenácti letech nošení jediných hodinek měla už také nárok. Přitom já určitě nebudu chtít za půl roku nové. Určitě mi nějaký ten pátek zase vydrží. Mám ráda, když věci s člověkem žijí a stárnou a neleží v šuplíku nebo za sklem.

Jinak jsem se tady snažila trochu specifikovat, co by se mi asi líbilo a řekla bych, že pár lidí můj styl a vkus už docela dobře odhadlo, a já jim jsem vděčná za jejich tipy. Dokonce už i ty 3-4 modely se mi začínají rýsovat, takže vám je brzy předložím k posouzení...

Odkaz ke komentáři

Zrzka napsal:
... Ale bezpečně vím, že se k počítači dostane nejdříve v pondělí večer, tak máme ještě trochu času... :angel:

Super, využijme času do pondělka, pánové. Mám v sobě láhev vína, budu trochu impertinentní...

S ohledem na tvůj nick, kolik členů tady má přítelkyni zrzku? Takže myslím, že odhalení a naplácáno přijde velmi brzy.

Souhlasím se Conradem, zatím to vypadá, že nevíš co chceš a: "tak se ukažte, pánové, co mi vyberete..." svědčí o všem. Tvého přítele docela lituju.

S ohledem na to, že jsem dosud neměl zrzku bych ti mohl slíbit, že bych ti vybral opravdu elegantní hodinky s vynikajícím poměrem cena/výkon. Mohl bych i poskytnout reference jiných žen... Ale nebudu to dělat, neb to není košer. Takže budu sledovat, jak se vztah Chronomagického páru vyvine. Big Brother hadr. :-)))) Dufám, příteli, že nás budeš informovat.

(už bych toho vína fakt měl nechat. :oDDD)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...