sved002 Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 (upraveno) Super potápky, ale něco k nim napiš. EDIT: Co je to za kudlu? Upraveno 15. listopadu 2008 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 16. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Nazdarek, pokusim se napsat o techto super potapkach. Tyto hodinky teda pouzdro bylo vyrobeno ze specialni oceli (Tegimented steel), ktera se pouziva na vyrobu ponorek, to znamena , ze toto pouzdro je velice odolne proti morske slane vode a ma velkou magnetickou odolnost. Bezel(krouzek pro sklicko) je vyrobeny ze stejne oceli. Hodinky maji automaticky strojek . Co se tyce velikosti: 44mm/ 14.3mm. Z velikosti jsem mel docela strach , ale rekl jsem si ,ze to risknu. Musim rici, ze jsem udelal dobre, protoze sedi perfektne a na ruce nevypadaji zdaleka jako 44mm velke hodinky. Silikonovy pasek je velice pohodlny. Velikost meho zapesti je 17cm, takze kdo ma nejake pochybnosti o jejich velikosti si muze udelat alespon maly obrazek a ja se budu snazit nafotit nejake fotky na ruce. To by bylo ve zkratce asi vsecho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 16. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Nuz je od knifemaker Kirby Lambert nazev noze "Fireball" rucne vyrobeny na zakazku #15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Pěkné. Jak je široký řemen? 22mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 16. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 22mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Pekny kousek, gratuluju. Taky bych se primlouval za foto na ruce a nejaky detai te spony. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 dobrá voľba ps. určite by sme všetci ocenili aj foto na ruke dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Velmi pěkné. Doufám, že je hodláš i ponořit do patřičně slané vody a příslušné hloubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 16. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 (upraveno) do slane vody urcite, ale do hloubky (1000m) ....NE!!!!! Co nejdrive nafotim nejake fotky na ruce. Upraveno 16. listopadu 2008 uživatelem sved002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 17. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 dve narychlo udelane fotky na mem 18cm zapesti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 dík, sedia ako uliate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Tak to koukam ja mam cca 19,5 cm a 44 mm jsem se celkem bal tak to jsi mne potesil protoze se chystam na neco a rozmer take hraje na fletnu, co jsem zatim zkousel bylo na kovovem tahu a ten byl vzdy strasne dlouhy aby jsem to poradne vyzkousel jak to sedi na ruce. Jinac gratuluji k peknym potapkam jen za mne by to chtelo big date tohle mi prijde takove titerne v porovnani s tou obrovskou plochou ciferniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 A fotky dýnka by nebyla? Ja vím všichni otravuj ještě tuhle fotku a ještě tuhle ale je to opravdu moc povedený design, moc pěkné, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 Zajímací kousek. Jak vypadá dýnko? Dělají k nim i ocelovej tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 21. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 delaji je i s ocelovym tahem a dynko je rovne, budu se snazit udelat par fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Ahoj, to jsou ty co mají olejovou napln v cifru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 V 22. 3. 2021 v 12:40, engels napsal: Ahoj, to jsou ty co mají olejovou napln v cifru? Ty budes neco prodavat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Asi jo, uvidíme... :) proc se ptáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 protože jsi formálně splnil pravidla, ovšem ještě počkej do úterý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se