Radek Cigi Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Oris představuje Sun Wukong Limited-Edition Hodinky | aBlogtoWatch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Dalsia zbytocna limitka “len, aby sa nepovedalo”. Vobec nerozumiem tejto marketingovej strategii. Za mna palec dole… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Mozno nam v Europe sa tato limitka zda ako zbytocna, ale cielovka je Cina, kde ma obrovsku fanusikovsku zakladnu a teda tych 2000 kusov nebude problem predat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Aquis mám rád, Sun Wu Kong bylo moje dětství, ale tohle je sračka. Je to hodně líný, naplácli rádoby sunburst ciferník s rádoby příběhem, plné dýnko s motivem a nazvat to limitka. Je to jak sneaker modely už, naplácat tam nový colorway a nazvat tomu limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Seriál Sun Wu Kong jsem v dětství žral, hlavně Prase bylo skvěle…… ale toto je opičárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Marine nationale, top gun, spitfire...proc ne Opicak, vsechno je to opicarna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Přijde mi, ale je to asi jen můj problém, že všechny ty limitky tak trochu degradují řadu aquis. Je toho prostě na můj vkus moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se