Přejít na obsah

watchboy

Doporučené příspěvky

Za mne ponekud rozporuplne. Prvni obchod, hodinky, probehl bez problemu. Druhy obchod, kancelarska zidle. Jedu pres celou Prahu pro kancelarskou zidli za 250,-, potkame se, zidle v krabici, vytahuji penize, ale podstatne nam nesedi castka. Snazim se najit, kde je problem, nacez zjistuji, ze Watchboy v jinem inzeratu prodava jeste jednu kozenou za 6k, coz jsem samozrejme netusil. Ukazuji inzerat na chronomagu s tou pro kterou jedu. Dostane se mi odpovedi, ze jo tahle, ta uz je pryc a Watchboy mizi. S rozporuplnymi pocity odjizdim. OK, nerozumeli jsme si, to se stane. Mohli jsme se tomu zasmat a v klidu se rozloucit.

Ze si pak prectu v inzeratu na tu kozenou, ze se "neprodala, protoze se "kupujici spletl"" i s temi uvozovkami, bych taky presel. Ale ze nasledne v prodejnim inzeratu na tu, pro kterou jsem jel, je aktualizace, ze je stale na prodej, mi uz jako moc seriozni jednani neprijde. Docela mne to na zdejsim serveru mrzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...

Super komunikace s watchboyem, hodinky přišly top zabalené a v daleko lepším stavu než jsem čekal.  Plně spoko. můžu jen doporučit.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...