Jo.hny Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Doporučuji - díky! Co inzeroval, to jsem uhradil a to i přišlo + takhle velkou tašku jsem viděl poprvé (na mrtvoly, nebo na obrazy?!) :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Za mne ponekud rozporuplne. Prvni obchod, hodinky, probehl bez problemu. Druhy obchod, kancelarska zidle. Jedu pres celou Prahu pro kancelarskou zidli za 250,-, potkame se, zidle v krabici, vytahuji penize, ale podstatne nam nesedi castka. Snazim se najit, kde je problem, nacez zjistuji, ze Watchboy v jinem inzeratu prodava jeste jednu kozenou za 6k, coz jsem samozrejme netusil. Ukazuji inzerat na chronomagu s tou pro kterou jedu. Dostane se mi odpovedi, ze jo tahle, ta uz je pryc a Watchboy mizi. S rozporuplnymi pocity odjizdim. OK, nerozumeli jsme si, to se stane. Mohli jsme se tomu zasmat a v klidu se rozloucit. Ze si pak prectu v inzeratu na tu kozenou, ze se "neprodala, protoze se "kupujici spletl"" i s temi uvozovkami, bych taky presel. Ale ze nasledne v prodejnim inzeratu na tu, pro kterou jsem jel, je aktualizace, ze je stale na prodej, mi uz jako moc seriozni jednani neprijde. Docela mne to na zdejsim serveru mrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Rychlá platba,komunikace. Bez problému. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salámek Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Rychla a bezproblemova domluva. Obchod probehl v poradku bez jakehokoliv problemu. Za sebe muzu doporucit. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 jako kupující mohu jen doporučit, supr zabalené a rychle poslané, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Koukám se na prodej, vyskočí tam PRIMky, vyměníme si pár zpráv, není se o čem bavit, co špekulovat, posílám peníze, po zapsání na účet, týž den poslány.. Děkuji za obchod, těším se na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Spachali jsme mensi nehodinkovy obchod, ale taky vse na jednicku. Takze diky a kdykoli znova . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Za mně taky vše v naprostém pořádku. Nehodinková věc, ale radost veliká. Kdykoliv rád zopakuji. Dík za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arim Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna Super komunikace s watchboyem, hodinky přišly top zabalené a v daleko lepším stavu než jsem čekal. Plně spoko. můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Také se řadím mezi spokojené, super rychlé zaslání a pečlivý zábal. Díky, doporučuji a třeba zase příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Děkuji za obchod, rychlá domluva, rychlé odeslání, vše ok. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Rychlá akce a příjemné setkání. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se