Willie McBride Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 @wizard-ov takže ich investovali do ovocia
zceyee Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 (upraveno) Poskytovat rozhovory takovýmto způsobem, čeho se tím dá reálně docílit krom toho že s ním málokdo bude chtít mít cokoliv společného ... "obchodně". Pocit že z toho vyjde líp než ti ostatní ze stejného projektu? Že něco nevyjde chápu, lidi co se po cestě k cíli změní a potopí projekt .. taky chápu .. proč to ale medializovat a zejména takovýmto způsobem? Upraveno 9. ledna 2022 uživatelem zceyee
long Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 Jsem srab a tyhle projekty, kde dám svoje vydělané prachy a někdo si za ně hraje a žije si svůj život prostě nepodporuji. Dávám raději pravidelně prachy již několik let na Anděla. Teď když čtu, že vlastně na startu vybrali kluci z Brna desetinásobek, kamarád od jim Toyota půjčil káru a oni dále potřebovali a současně vlastně ani nepotřebovali další love, tak nerozumím tomu co píší a jak vlastně poskytují rozhovory. Drogy ? Chlast ? To nemůže být zaslepení pro věc! Tady jsou jen dvě možnosti a rovnou se přikláním k té druhé! Prvou je zlodějna na startu a druhou je negramotnost otců zakladatelů, tohoto projektu a to finanční, ekonomická i podnikatelská. Pominu to, že tenhle typ hodinek vlastně od začátku nikdo nepotřeboval a bylo to hodně podobné šlechtitelským úspěchům ze Sovětského svazu, kdy se snažili vyšlechtit jezevčíka s delšíma nohama, aby mohl běhat chrtí dostihy a taky okurky co budou chutnat jako třešně.
zceyee Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 před 9 hodinami, long napsal: Pominu to, že tenhle typ hodinek vlastně od začátku nikdo nepotřeboval a bylo to hodně podobné šlechtitelským úspěchům ze Sovětského svazu, kdy se snažili vyšlechtit jezevčíka s delšíma nohama, aby mohl běhat chrtí dostihy a taky okurky co budou chutnat jako třešně. No, někteří tu potřebu i finančně vyjádřili. Jinak jestli někdo někdy skříží koně a holuba tak končí automotive průmysl.
Willie McBride Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 před 4 hodinami, zceyee napsal: Jinak jestli někdo někdy skříží koně a holuba tak ... ... tak mu rozbijem držku, lebo už samotné holuby ma dosť serú a nechcem si ani predstaviť, že by mi na balkón stal koňoholub.
_lip_ Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 Na tenhle projekt jsem se na počátku díval, ale přišlo mi to po přečtení plánů a popisu jako nepoužitelný a neudělatelný nesmysl. A kickstarter u mě skončil po jednom velkém průserovém projektu a poté, co si dali do záhlaví, že podporují BLM. Ode mě už přes ně ani dolar.Ale ten člověk je podle toho rozhovoru fakt neskutečný, toho bych chtěl vidět naživo.
rayethon Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2022 V 8. 1. 2022 v 13:32, Willie McBride napsal: Je niekde nejaká aspoň čiastková info načo sa tých 220tis € roz**balo? Je to už pomerne zaujímavá položka na to, aby výrobca mal v rukách aspoň niečo. Praveze neni a on nic nechce ukazat, je to jedna z veci ktera prispevatelum vadi asi nejvic. Spousta pise ze je jasny ze KS nic nezarucuje a ze se muze stat ze to proste nevyjde, ale ze by radi vedeli kam se ty penize podely a meli jistotu ze nejde o podvod. Bohuzel odpovedi jsou sahodlouhe oznameni s nulovou informacni hodnotou - shrnuto ve strucnosti - penize jsou pryc, objednany produkt neni a nebude a vic se neptejte protoze vse ostatni je obchodni tajemstvi. Samozrejme lide firmu mohou poslat do insolvence, ale s tim budou mit dalsi naklady (defacto musi zaplatit insolvencni rizeni) a navratnost bude jiste nulova, ale zase by insolvencni spravce mohl objasnit kam se penize podely - ale pocitam ze tohle bude mit pan majitel vyresene a udelal to tak jak je to v techto pripadech bezne - vyvedeni penez pomoci fiktovnich ci nadhodnocenych faktur - a to se v techto pripadech strasne spatne dokazuje a vetsinou tam ani nebyva velka vule insolvencniho spravce, zvlast pokud sla cast penez do zahranici, to stejne plati i pro PCR.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se