Vladino125 Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února …under radar rolby….to by malo ist to pamatihodnosti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uxa Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února V 28. 1. 2025 v 15:45, Josef01 napsal: Zlaté časy, když jsme hodinky RLX kupovali z vitríny a ještě na ně dávali slevu, no to už se asi nevrátí, jedině že by jich začali vyrábět 10 mil ks ročně. Ahoj, myslím že ta doba kdy se rolex bude zase prodávat na počkání se už rychle blíží ,status tě značky se strašně propadá když vidím člověka co má nove rolex tak to většinou není fanda hodinek ale jen chce ukázat že má prachy,navíc jsem někde na zahraničním fóru četl že se blíží další quartz krize..takže se bude asi zlevňovat .. 8 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února A teď tu o Karkulce prosím... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února uxa, tak urcite 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Ja teda taky nosím Rolády, abych sockam ukázal, ze silnější pes mrdá, ale nemyslim si ze budou levnější 1 1 11 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 11 minutami, Frantik napsal: Ja teda taky nosím Rolády, abych sockam ukázal, ze silnější pes mrdá, ale nemyslim si ze budou levnější ... the man, the myth, the legend 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Franto, o tebe nikto nepochybuje!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Ja jen, aby se na to pamatovalo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) Nemusí byť každý fanatik do hodiniek čo má Rolex. Jednoducho chce kvalitné , overené hodinky, pekný dizajn, tak si ich kúpy. PS: drastické znižovanie cien už neočakávam Upraveno 8. února uživatelem Davis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) Před hodinou, uxa napsal: když vidím člověka co má nove rolex tak to většinou není fanda hodinek ale jen chce ukázat že má prachy zvyčajne sú to hnusné fejky z bazoša, poznám takých veľa a ešte zvyknú mať v kaviarni na stole položené kľúče od tatovho BMW , takýchto vystajlovaných kokotkov sú plné ulice Upraveno 8. února uživatelem rado74 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Já jsem spokojen. Je sice pravda, že @uxa vstoupil na toto fórum s poměrně kontroverzními názory, na druhou stranu je ale fajn, že zde neadoroval sračky typu Graf von Montewehro,a hlavně: rozproudil debatu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uxa Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 2 minutami, Bert napsal: Já jsem spokojen. Je sice pravda, že @uxa vstoupil na toto fórum s poměrně kontroverzními názory, na druhou stranu je ale fajn, že zde neadoroval sračky typu Graf von Montewehro,a hlavně: rozproudil debatu. Nevím co je na tom kontroverzní, jen píšu co vidím a slyšim, navíc rolex rozšiřuje výrobu, kolik vyrábí teď nikdo neví ale ten obrovský hipe kolem značky je celkem krátký,když sledujte videa na youtube tak influebceři co v životě neměli žádné hodinky si jdou koupit první a to rolex:-) já kdybych měl opravdu hodně peněz tak rolex nikdy na mě to bohužel působí jako kýč a nejsem jediný..značka si za to může sama 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 4 minutami, uxa napsal: Nevím co je na tom kontroverzní, jen píšu co vidím a slyšim, ... Uxo, tohle už bylo slabší. To, že píšeš jen to, co vidíš a slyšíš, přece není zárukou toho, že Tvůj názor nebude označen jako kontroverzní. A navíc: to, že názor vyvolá nějakou polemiku, přeci není špatně. Pokračuj tedy veselé dále. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) Už o tom mluvíme let, že z Rolex se stala jakási měna. Nejsou ještě extrémně drahé, aby si je v podstatě nemohl dovolit každý a jejich hodnota trvale roste. Ten výkyv co jsme zažili, byl v historii Rolex poměrně výjimečný, ten růst byl vždy pozvolný, ale stabilní. Teď sice ceny většiny hodinek v prodejích na internetu trvale klesají už mnoho měsíců ( skoro 2 roky), aby se dostaly na zdravou úroveň. Řada lidí Rolex nemusí, pravda, není na většině z nich nic exkluzivního, prostě normální, trvanlivé hodinky s historií. Já Rolexy prakticky vůbec nenosím, jsou v trezoru, stejně jako jiné cenné věci. Raději nosím hodinky s nějakým kouzlem pro mě, byť často výrazně levnější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. února uživatelem Josef01 1 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza12 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Upřímně, nevím co jiného koupit v dané cenové kategorii jako náhradu DJ. Rolex jméno má, do AP apod. cenově daleko, žeže takovou radost neudělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Zkus něco od Glashütte Original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza12 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Glashütte O. znám, jen ten styl je dobrej když je ti 60... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Ale prd. Je to jen v hlave. GO ma spoustu peknych modelu.Jinak ingy od iwc nebo aquaterra od omegy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února me by treba zajimalo kolik lidi si mysli ze je trvale udrzitelny aby se Rolexky prodavaly za vic nez nove "na krame" a hlavne jakej k tomu vidi dlouhodoby duvod ja tuhle znacku nemam jako modlu, jen se me libi Daytony (komu ne ) a treba GMT, submariner nebo Explorer by za me byly pekne a kvalitni hodinky na noseni (sice trochu bez fantazie, ale mam rad stare veci takze kdyz vypadaj desitky let stejne je vyhoda) do vlakna k tehle znacce sem zavital jen z duvodu ze za par let budu mit kulatiny tak hledam "neco" zatim sem nasel spis tema do psychologie, ale treba casem a nebo poridim neco uplne jine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Dokud neprijdes do obchodu a neodneses si, co chces, tak neni duvod nebo paka, aby se na second hand trhu prodavaly levneji.Jinak mne jsou Daytony ukradne, ale ponosil bych jine modely.P.S. S tim obchodem to samozrejme nemyslim tak, ze clovek prijde s pistoli misto penezenky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se