ivan_989 Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna @Raulito7 po telefone ta odmietnu. Bud tam pôjdeš osobne a mozno ta zapíšu na čakačku. Alebo kúpiš s prirážkou od kseftara na chrono24.cz
tommyyayo Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května V 22. 4. 2026 v 10:28, Raulito7 napsal: Caute borci, dotaz na zkusenejsi. Chtel bych si koupit svoje prvni Rolexky, normalne to pro me neni prvni volba, mam rad funky hodinky a to jsem u rolexu doted postradal, coz samozrejme chapu. Ale ten jejich novy release jubilee OP je pro me dostatecne funky Ale bojim se, ze to u me spusti Rolex manii a budu chtit dalsi kousky Hele nejde mi o zadne spekulace nakoupit a pozdeji prodat. Vsechny hodinky si drzim, ale jak to tady ctu, tak moc sance na koupi neni. Navic nejsem z Prahy ani Brna, takze se nedostanu ani v nejblizsi dobe do boutique. Je realne nejaka sance si je poridit? Napr. dostat se do waiting listu, kdyz jim zavolam apod. Ptam se prvne tady zkusenejsich co byste na mojem miste udelali? Nechci hned volat, kdyz mi reknete, ze to je hovadina apod. Dekuji borci Ahoj, ja odpovim zejmena na tu cast “co byste na mem miste udelali” = ja bych se rozhodoval podle toho, jak moc a rychle je chci a jestli jsem ochotny priplatit. Pokud rychle, tak jdu na sekundarni trh - chrono nebo preprodejci (u nas jich je nekolik). Ja tak koupil nekolik hodinek a nelituju. Jestli nespechas, zajdi na pobocku a nechej se zapsat - a doufej, ze ti nekdy zavolaji
Radek5466 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Taky jsem se zapsal, protože dat o 150tis navíc mi přijde jako nesmysl a jestli na ně narazím někde ve světě, kde budou hned k prodeji a obchod nebude dělat caviky , jako ve Vídni, tak je koupím a místo rad po té někomu z vás přenechám 2
Josef01 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května @Radek5466 Opravdu si myslíš, že ten seznam přání u prodejce je styl pořadník? 2
Popelec Hadimrška Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Nedostanu se sem moc často, ale tohle vlákno si nikdy nenechám pojít, pokaždý mě pobaví. Vážně si někdo myslí, že jsou nějaký pořadníky? Jo, zapíšou vás, ale zbytek je buď věcí náhody kombinovaný se štěstím, anebo musíte být dlouholetým zákazníkem s dobrou historii podobně jako u Pateků. 1
skalis Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Když přijdeš do butiku a máš zájem, tak si Tě zapíšou (jméno, kontakt, vytoužený model). Když je model pro Tebe ready, kontaktují Tě. Takže nějaký "pořadník" existuje. Jestli Tě dráždí slovo pořadník, tak mu klidně říkejme seznam. To nutně nemusí znamenat "first in, first out", proces výběru je pochopitelně záležitost prodejce, na hodinky neexistuje nárok. Nechápu ten prvek náhody v tom. A moje zkušenost je taková, že dlouholetá nákupní historie není podmínka nutná. 1
Looker1 Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Dneska v butiku na letišti v Mnichově - Explorer 1 mívají jeden kus k prodeji vždy o víkendu . Ale bylo moc milí, kafe nabídli a nechali mě je vyzkoušet...tedy jsou to sakra pohodlné hodinky. Myslel jsem, že Tudor Ranger je perfektní, ale tohle je o kus lepší pohodlí. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se