African Odesláno 30. března 2025 Nahlásit Odesláno 30. března 2025 V 28. 3. 2025 v 22:28, trog napsal: Mají tam něco na prodej? Nebo je to to samý jako u nás... Jako u nás, byl jsem tam také 1
ygys Odesláno 31. března 2025 Nahlásit Odesláno 31. března 2025 V Paríži taktiež prázdno. Dokonca ani žiadne full goldy k dispozícií. Rolex kompletne vypredaný ale radi ťa nasmerujú na iné značky ktoré už dostopné sú. Čistá komédia. Výlohy kažopádne pekné dokonca aj s cenovkami
honza12 Odesláno 22. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2025 Chodím kolem Carollina a výloha Rolex se postupně zaplňuje. Dokonce semtam někdo vyjde s bílou taštičkou.
Josef01 Odesláno 22. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2025 Třeba se to usadí časem a budou dávat i slevy každopádně teď letí zlato a ne hodinky, tedy u veksláků
Dantechno Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Tak jsem po letech zavítal do butiku v pařížský..... Chtěl jsem něco koupit manželce k výročí. Byla to hovadina tam vůbec odbočit , já vím Ten překvapený/vyděšený výraz paní prodavačky , že by jsme si jako něco chtěli rovnou koupit dlouho nezapomenu... Zkončili jsme o kus níž.... 1 1
Jarett Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Dnes jsem si v HB vyzvedl nové Daytony. Opravdu nejsem VIP ani influencer, takže mě potěšilo, že zrovna Daytony opravdu existují a dají se časem i koupit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 5
Jarett Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 (upraveno) před 18 hodinami, Harwey napsal: A ako dlho to teda trvalo? Cca 4 roky ... zapsal jsem se na předchozí model a jak Rolex představil novou variantu, jen jsem potvrdil, že zájem trvá. Upraveno 5. srpna 2025 uživatelem Jarett 1 2
Kid_A Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 před 18 hodinami, Jarett napsal: Dnes jsem si v HB vyzvedl nové Daytony. Opravdu nejsem VIP ani influencer, takže mě potěšilo, že zrovna Daytony opravdu existují a dají se časem i koupit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak se rika hezky cesky - Lucky Bastard :))) 4
Davis Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 @Jarett gratulace. Pekný kus. Daytony si stále držia pekne cenu na sekundárnom trhu.
Jarett Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 před 43 minutami, Davis napsal: @Jarett gratulace. Pekný kus. Daytony si stále držia pekne cenu na sekundárnom trhu. Já tedy neplánuju žádný prodej, takže nějaký sekundární trh je nedůležitý 2 1 2
Davis Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 před 21 minutami, Jarett napsal: Já tedy neplánuju žádný prodej, takže nějaký sekundární trh je nedůležitý Je mi to jasné, no ja inú cestu k nim nevidím ako sekundárny trh, tak treba byť v obraze
nizkotucnytvaroh Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 To je přísný gratulace, a už se těším na sraz! 1
moco Odesláno 6. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2025 V 4. 8. 2025 v 18:41, Jarett napsal: Dnes jsem si v HB vyzvedl nové Daytony. Opravdu nejsem VIP ani influencer, takže mě potěšilo, že zrovna Daytony opravdu existují a dají se časem i koupit Už se těším, až ti upatlám lunetu 1
TheDZetko Odesláno 25. září 2025 Nahlásit Odesláno 25. září 2025 (upraveno) Přátelé, je tu nějaké vlákno týkající se čistě prodeje Rolex od ostatní členů fóra? Nemohu ho dohledat a v tomto vláknu vidím spíše obecnou diskuzi. Děkuji za odpověď! Upraveno 25. září 2025 uživatelem TheDZetko
Bert Odesláno 25. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2025 Není. Prodej hodinek je zde: https://forum.chronomag.cz/forum/3-prodám/
1kubik Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února (upraveno) Tento týden jsem se zastavil v Carollinu. Upřímně jsem ani nečekal, že by mě zapsali na GMT nebo Datejust s klasickým zeleným či modrým ciferníkem – a přesně tak to dopadlo. Čekací listiny jsou aktuálně uzavřené. Zapsat se bylo možné pouze na Datejust s římskými číslicemi. Upraveno 13. února uživatelem 1kubik
Raulito7 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Caute borci, dotaz na zkusenejsi. Chtel bych si koupit svoje prvni Rolexky, normalne to pro me neni prvni volba, mam rad funky hodinky a to jsem u rolexu doted postradal, coz samozrejme chapu. Ale ten jejich novy release jubilee OP je pro me dostatecne funky Ale bojim se, ze to u me spusti Rolex manii a budu chtit dalsi kousky Hele nejde mi o zadne spekulace nakoupit a pozdeji prodat. Vsechny hodinky si drzim, ale jak to tady ctu, tak moc sance na koupi neni. Navic nejsem z Prahy ani Brna, takze se nedostanu ani v nejblizsi dobe do boutique. Je realne nejaka sance si je poridit? Napr. dostat se do waiting listu, kdyz jim zavolam apod. Ptam se prvne tady zkusenejsich co byste na mojem miste udelali? Nechci hned volat, kdyz mi reknete, ze to je hovadina apod. Dekuji borci
PetrSefl Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna V 5. 8. 2025 v 16:25, Jarett napsal: Já tedy neplánuju žádný prodej, takže nějaký sekundární trh je nedůležitý Je i není, určuje aktuální hodnotu hodinek a je příjemné vědět, že 1h od koupě nových nemají 75% hodnotu.
Sovaa Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna V 22. 4. 2026 v 10:28, Raulito7 napsal: Caute borci, dotaz na zkusenejsi. Chtel bych si koupit svoje prvni Rolexky, normalne to pro me neni prvni volba, mam rad funky hodinky a to jsem u rolexu doted postradal, coz samozrejme chapu. Ale ten jejich novy release jubilee OP je pro me dostatecne funky Ale bojim se, ze to u me spusti Rolex manii a budu chtit dalsi kousky Hele nejde mi o zadne spekulace nakoupit a pozdeji prodat. Vsechny hodinky si drzim, ale jak to tady ctu, tak moc sance na koupi neni. Navic nejsem z Prahy ani Brna, takze se nedostanu ani v nejblizsi dobe do boutique. Je realne nejaka sance si je poridit? Napr. dostat se do waiting listu, kdyz jim zavolam apod. Ptam se prvne tady zkusenejsich co byste na mojem miste udelali? Nechci hned volat, kdyz mi reknete, ze to je hovadina apod. Dekuji borci Jestli jsem dobře pochopil pravidla hry, tak k hodinkám Rolex od AD se dostává dvěma způsoby. Předchozí spend history, nebo social engineering. Anonymní telefonát nespadá do ani jedné z možností
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se