matejcaha Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 BTW v tom samym leaku bylo, ze se vrati retro Daytony bez keramicky lunety. Jinak za mne by ty modry ciselnicky na daydate byly super. Jo a prej uz v breznu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 (upraveno) edit Upraveno 15. ledna 2022 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 (upraveno) Neviem prečo, ale osobne som mal vždy pocit že Hulky sa vrátia v oceli a 41mm puzdre. Ak sa tak stane, otázne je či nám to nejak “pomoze” a či na ne nebudeme pozerať iba tak v katalógoch a na internetoch. Ale dával som im tak 5 rokov pauzu. Upraveno 15. ledna 2022 uživatelem matt81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Osobně nevěřím v návrat k celoocelovým Daytonám, to by byl krok zpět. Keramická luneta je opravdu rozdíl, ty předchozí po pár měsících nošení vypadaly jak fejk sebe sama. A Hulk ? Giorgia Mondani na IG psala, že to určitě neproběhne. Na druhou stranu by tím asi spadla nesmyslná cena posledních Hulků. Ale pravdu, tu ví jen v Rolexu a my v podzámčí musíme počkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Jediné na čem Giorgie záleží je kdo jí nasype prachy za promo nebo na její subscription based "watchmarket" plnej skládaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Právě teď, Exiztence napsal: Jediné na čem Giorgie záleží je kdo jí nasype prachy za promo nebo na její subscription based "watchmarket" plnej skládaček. To se nevylučuje, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 To jsou WG daytony. K Mondadi se nebudu vyjadřovat, ale Tobě bych doporučil trochu víc čtení a míň psaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Právě teď, Émile napsal: To se nevylučuje, ne ? Jenom že bych ji nevěřil ani nos mezi očima, natož brát co píše jako něco co je pravda. V tomdle kontextu ale souhlasím že ocelové hulky nebo daytony nedávají smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 před 8 minutami, Exiztence napsal: Jediné na čem Giorgie záleží je kdo jí nasype prachy za promo nebo na její subscription based "watchmarket" plnej skládaček. Top souhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 před 7 minutami, JoyStick napsal: To jsou WG daytony. K Mondadi se nebudu vyjadřovat, ale Tobě bych doporučil trochu víc čtení a míň psaní. Já to tady čtu od roku 2006, ale psát jsem začal až teď, poněvadž na houmoficu už mi začalo přeskakovat. Ale snažím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 @Émile Nemyslím tady, obecně. Vůbec to neber špatně, nemám v úmyslu Tě shazovat, nicméně přecejen si myslím, že to co píšeš není podložený nějakou rozsáhlou znalostí a přehledem toho trhu. Nemusí Tě to zajímat, ok, ale pak bych k tomu asi nic nepsal. Myslim si, že nejsem úplně blbej, vybudoval jsem si docela slušnou síť kontaktů a tečou ke mě informace z různejch koutů světa naprosto přirozeně, sám se v hodinkách manuálně vrtám, bavím se s poměrně zajímavejma lidma z toho světa, ale proti např @Exiztence vim naprostý hovno. Ten co sype z hlavy mě vždycky usadí zpátky. S názorama je to jako s dírama do prdele. Každej má nějakej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Tohle je to video, ktere potom vsichni vasnive diskutovali. Je uplne jednon jestli se pak drby donesly od 3 nebo 30 dalsich zdroju. Obrazek at si udela kazdy sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Dlouhá léta jsem si myslel, že maxigabriela, jako člověka s klíčema úplně od všeho a s číslem úplně na všechny, nikdy nikdo nepřekoná. Jak šeredně jsem se mýlil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Jestli to není jen maxigabriel v přestrojení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Ja si myslim,nehovorim ze to bude tento rok,ale v blizkej buducnosti skoncia Sea dweller 43mm a vratia sa ku Sea dweller 40mm s červeným nápisom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Alebo 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 19 hodinami, JoyStick napsal: @Émile Nemyslím tady, obecně. Vůbec to neber špatně, nemám v úmyslu Tě shazovat, nicméně přecejen si myslím, že to co píšeš není podložený nějakou rozsáhlou znalostí a přehledem toho trhu. Nemusí Tě to zajímat, ok, ale pak bych k tomu asi nic nepsal. Myslim si, že nejsem úplně blbej, vybudoval jsem si docela slušnou síť kontaktů a tečou ke mě informace z různejch koutů světa naprosto přirozeně, sám se v hodinkách manuálně vrtám, bavím se s poměrně zajímavejma lidma z toho světa, ale proti např @Exiztence vim naprostý hovno. Ten co sype z hlavy mě vždycky usadí zpátky. S názorama je to jako s dírama do prdele. Každej má nějakej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Jenom si to tady odhodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 38 minutami, matejcaha napsal: Jenom si to tady odhodim ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 58 minutami, Muffik napsal: ??? No sam to leaknul a sam do 24 hodin rekl, ze to je fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se