MartinP Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2008 Ahoj, vim, ze timhle prispevkem nesu drivi do lesa, ale proste mi to neda... Vcera jsem sel na obchodni jednani do centra Prahy a protoze mi zbyla chvilka, sel jsem se juknout na hodinky. Snad se jiz brzo dockam vytouzenych IWC aquatimeru le Cousteau divers, ale prestou jsem se sel jeste jen tak podivat. Dusak: Ackoliv jsem mel na sobe drahej oblek, boty, ... nikdo se mne za 20 minut nevsiml, nezeptal se, jestli neco nepotrebuju nehledam apod. 1 prodovacka prodavala/balila/vysvetlovala nejake Bcka, pan prodavac se venoval typkovi v konich s ksiltovkou. Ne me se ani nepodival. Tak jsem tam jen tak okounel, ale bez vysledku. Po 20 min. pan s ksiltovkou odesel a pan prodavac se me zeptal, jestli neco potrebuji. Odvetil jsem mu, ze jsem se chtel juknout na nejake iwc, ale ze uz bohuzel musim jit a ze moc dekuju za ochotu. Odpovedel, ze neni zac a mel velkou pravdu. Cekal jsem, ze behem tech 20 min. se jen tak letmo zepta, omluvi se za cekani, pozada o strpeni atd. Carollinum: Vlezl jsem dovnit, 2 prodavacky, 2 zakaznici, ale ihned pribehla ze shora dalsi slecna a zacla se mi venovat. Co si preju, co me zajima atd. Nechala mi vsechno vyzkouset, predvedla. nabidla misto k sezeni. Dala mi katalog Omegy i jejich firemni i s papirovou taskou. Ja vim, neni to celkove duvod utratit 100 kKc v Carollinu, ale proste u Dusaka o moje prachy nestojej a pripadal jsem si tam jako debil... Mám úplně stejnou zkušenost ja ko Maty. U Dušáka si vždycky připadám jako "obtížný hmyz". Pokud se přímo nezeptám tak tam nikdo neřeší, že bych třeba taky něco chtěl. V Carollinu je to pravý opak. Vždycky když jsem tam přišel tak jsem se setkal s maximální ochotou. A to tam tak z 80% příjdu v džínách a vždy maximální profesionalita. A i když jsem přímo avizoval, že nebudu hned něco kupovat. Podobný přístup jsem zažil v Plzni u Altmana.
DaDriva Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Ja uz jedine Parizskou. Prodejna si me ziskala tim, ze me po vstupu dovnitr ihned izolovala ochranka do rohu mistnosti, kde se me velmi slusne, lec nekompromisne, zeptali, co tam chci . Od ty doby uz jenom tam. U Dusaka ignoranti, ve WDL to bylo OK, ale pocitove neslany, nemastny. Zpetne mi vadi, ze hodinky predavaji metr od dveri do prodejny, kam kazdou chvili nekdo strci hlavu a rusi. Pokud vas zajima storka s Parizskou.. Nesl jsem tam v lete na servis Bcka, oblecen pouze do kosile a kratasu, a spechal jsem (parkovani v modry zone, mel jsem za chvili nekde byt atd.). Dobehl jsem od auta ke dverim Carollina a ponekud razne s dobrzdenim vstoupil dovnitr. Ochranka to vyhodnotila jako zavadnou cinnost a nastoupila na me v plnem poctu. Pote, co jsem odpovedel, ze jdu do servisu, me okamzite s omluvou pustili, ale sledovali ocima az nahoru . Pouceni pro priste - dovnitr vzdycky v klidu, nespechat . Podobna vec uz se pak neopakovala .
Kyle Case Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Ja uz jedine Parizskou. Prodejna si me ziskala tim, ze me po vstupu dovnitr ihned izolovala ochranka do rohu mistnosti, kde se me velmi slusne, lec nekompromisne, zeptali, co tam chci . Od ty doby uz jenom tam. U Dusaka ignoranti, ve WDL to bylo OK, ale pocitove neslany, nemastny. Zpetne mi vadi, ze hodinky predavaji metr od dveri do prodejny, kam kazdou chvili nekdo strci hlavu a rusi. Pokud vas zajima storka s Parizskou.. Nesl jsem tam v lete na servis Bcka, oblecen pouze do kosile a kratasu, a spechal jsem (parkovani v modry zone, mel jsem za chvili nekde byt atd.). Dobehl jsem od auta ke dverim Carollina a ponekud razne s dobrzdenim vstoupil dovnitr. Ochranka to vyhodnotila jako zavadnou cinnost a nastoupila na me v plnem poctu. Pote, co jsem odpovedel, ze jdu do servisu, me okamzite s omluvou pustili, ale sledovali ocima az nahoru . Pouceni pro priste - dovnitr vzdycky v klidu, nespechat . Podobna vec uz se pak neopakovala . Neměl jsi přes košili v podpažním pouzdru nějaký kvér??
Gilius Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 náhodou odvedli profesionální práci......!!!
DaDriva Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 náhodou odvedli profesionální práci......!!! No vzdyt jo, proto rikam, ze od ty doby chodim jen tam
Alessio Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 No vzdyt jo, proto rikam, ze od ty doby chodim jen tam Vběhni k Dušákovi, s trochou štěstí tě taky namáčknou na zeď...to pak jako budeš zase chodit k Dušákovi?
maty Odesláno 16. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Tak hodinarstvi Dusak pise dalsi kapitolu v mych zkusenostech: Nekdy v zari jsem vyplnil zadost o katalog na omega.ch...a dnes - na konci prosince - prisel skutecne balicek. Jeste po ceste domu jsem si rikal, ze vlastne neni duvod k nasrani - proste pockali, az budou mit katalog pro rok 2009. Doma jsem obalku natesene rozbalil a...objevil jsem katalog Omeg pro rok 2007 !!! s nekvalitni kopii dopisu od p. Michelfeitove od dusaku, kde se chlubej, ze jsou vyhradni zastupce a ze dekujou za zajem. Grrr...co si ku..a myslej ? Jdu napsat do Svajcu, jak to tady maj paradne zarizeny. Mate nekdo podobnou zkusenost ?
Jaem Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Mate nekdo podobnou zkusenost ? Sice nie s Dusakom, ale na Slovensku. Vlastne, mne sa ani neunuvali katalog poslat...
Jakubisko Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Tak hodinarstvi Dusak pise dalsi kapitolu v mych zkusenostech: Nekdy v zari jsem vyplnil zadost o katalog na omega.ch...a dnes - na konci prosince - prisel skutecne balicek. Jeste po ceste domu jsem si rikal, ze vlastne neni duvod k nasrani - proste pockali, az budou mit katalog pro rok 2009. Doma jsem obalku natesene rozbalil a...objevil jsem katalog Omeg pro rok 2007 !!! s nekvalitni kopii dopisu od p. Michelfeitove od dusaku, kde se chlubej, ze jsou vyhradni zastupce a ze dekujou za zajem. Grrr...co si ku..a myslej ? Jdu napsat do Svajcu, jak to tady maj paradne zarizeny. Mate nekdo podobnou zkusenost ? A chtel jsi po nich "katalog Omega pro rok 2009" nebo "katalog toho, co budete prodava pristi rok" ? Ten pristup je ale na
Alessio Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Tak hodinarstvi Dusak pise dalsi kapitolu v mych zkusenostech: Nekdy v zari jsem vyplnil zadost o katalog na omega.ch...a dnes - na konci prosince - prisel skutecne balicek. Jeste po ceste domu jsem si rikal, ze vlastne neni duvod k nasrani - proste pockali, az budou mit katalog pro rok 2009. Doma jsem obalku natesene rozbalil a...objevil jsem katalog Omeg pro rok 2007 !!! s nekvalitni kopii dopisu od p. Michelfeitove od dusaku, kde se chlubej, ze jsou vyhradni zastupce a ze dekujou za zajem. Grrr...co si ku..a myslej ? Jdu napsat do Svajcu, jak to tady maj paradne zarizeny. Mate nekdo podobnou zkusenost ? tak to je trošku faux-pas...ledaže by katalog za dva roky neprodělal změny, což je asi opravdu blbost... Napiš do švajcu a jestli ti není líto poštovného, tak jim to k omu pěkně přibal
DaDriva Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Dnes jsem se sel mrknout k Dusakum v Arkadach na Pankraci a musim rict, ze je to uplne jina zalezitost.. Pani se ke mne hned vrhla, ptala se, co bych rad, co chci vyzkouset, potom se pridal pan. Nechal jsem si prinest z vylohy Moonwatche (aspon jsem si overil, ze jejich 42 mm mi fakt nesedi a muzu je tudiz s litosti vyradit z wish-listu), pan v rukavickach mi je ukazal, popsal, nechal vyzkouset (pani zatim sla lestit kousky do vylohy, take v rukavickach od Breitlingu) a sdelil mi, ze pristi rok budou nove Speedmastery se safirem, automatem a 45 mm, a zeptal se, zda budu chtit zavolat, az je budou mit. Je to dost dramaticky rozdil proti Dusakovi v centru, citil jsem se tady fakt dobre . Nerikal nekdo, ze tady na Arkadach prodavaji lidi z Evromu?
lolohh Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Nerikal nekdo, ze tady na Arkadach prodavaji lidi z Evromu? Říkal, je to tak.
rorda Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Tak to se tam taky někdy zajdu podívat, ale raději až po Novym roce, protože jinak bych to nemusel přežít ...
DaDriva Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Říkal, je to tak. Pak to chapu. Na Evrom jsem slysel povetsinou dobry reference, kolega u nich kupoval Certiny a rikal, ze se pri nakupu citil jako nejdulezitejsi osoba ve vesmiru . .. Chjo, jen skoda tech Moonwatchu .. proc nejsou trosku vetsi?
lolohh Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Pak to chapu. Na Evrom jsem slysel povetsinou dobry reference, kolega u nich kupoval Certiny a rikal, ze se pri nakupu citil jako nejdulezitejsi osoba ve vesmiru . .. Chjo, jen skoda tech Moonwatchu .. proc nejsou trosku vetsi? Já v Evromu kupoval Fortisy a taky na to vzpomínám jen v dobrém. Poté, co z Evromu odešli ti dva, co jsou teď u Dušáka, jsem tam reklamoval překlápěcí sponu a chování těch lidí, co tam byli nově, bylo úplně jiné, jsem na ně nasr... dodnes.
Patrik Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Říkal, je to tak. Jo, dělá tam pan Mikuškovic s prodavačkou co dříve taky dělala v Evromu. Ale střídají se se dvěma holčinami, takže někdy narazíš na toho a někdy na onoho.
911 Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 ja tam narazil na chlapka v brylich a zajimavou bradkou + zenska. oba velmi ochotni. taky jsem se koukal na speedy se safirem a pevnym dynkem.
lolohh Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 ja tam narazil na chlapka v brylich a zajimavou bradkou + zenska. oba velmi ochotni. taky jsem se koukal na speedy se safirem a pevnym dynkem. Chlápek v brýlích se zajímavou bradkou, to je právě ten Mikuškovic. Je dobrej.
vlabar Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2008 ... a sdelil mi, ze pristi rok budou nove Speedmastery se safirem, automatem a 45 mm, a zeptal se, zda budu chtit zavolat, az je budou mit. Tak to je milý posun. Počátkem prosince jsem se paní právě na nové Speedy MW ptal a neměla nejmenšího tušení. Měl jsem i dojem, že se moc neorientuje v řadách Omegy
Monkey Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 me u Dusaka uz nikdy nikdo neuvidi - jednou jsem tam prisel (v kvadru) a kdyz si me prodavacka racila vsimnout tak jsem ji pozadal jestli bych si nemohl vyzkouset Omegy (bondovky) hodila na me ksicht a otravene smatrala po klici ... to mi stacilo tak jsem se zbalil a odesel nechapu jak se s takovym pristupem muze vubec udrzet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se