Willie McBride Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 V 31. 1. 2022 v 10:12, African napsal: Přesně, mě třeba kluci říkali, oni je Rusové ještě stále vyrábějí a nedělali i foťáky? Rozšířit A potom, že u niektorých jedincov má ruská technika dobrú povesť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 V 25. 1. 2022 v 7:42, Karussell napsal: Cifr hezkej, ale týpkové v Zenithu se furt nenaučili hezky navázat tah na pouzdro, tak snad příště Ahoj, o čem tu píšeš? Sent from my iPhone using Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 krásný detail! těším se, jak vypadají naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Nádherné hodinky, hned jak budou k dispozici, musím je někde odzkoušet. Za mě by byla jasná volba těch s bílým cifrem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 V 3. 2. 2022 v 10:25, Chosef76 napsal: Ahoj, o čem tu píšeš? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Jak ten první zkosený článek tahu navazuje na ostrou hranu pouzdra? Jinak ten povrch a celkově hodinky vypadají pěkně, nasedly plně na tuto populární vlnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Jsou super! Potreboval bych, aby je ted koupil @LovecK a pak mi je prodal jako ty minuly Z. Dik! (jenom nevim, jestli potrebuju modrou nebo bilou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Budu brát černý, sorry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 4. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 V 4. 2. 2022 v 15:40, LovecK napsal: Budu brát černý, sorry! Rozšířit ok, jdu pak do nich:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 V 4. 2. 2022 v 15:40, LovecK napsal: Budu brát černý, sorry! Buď kámoš. Vem aspoň modrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Jsou první, nebo už nějaký výrobce má jinou rychlost vteřinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Beru bílý kucí! Jsem z nich fakt nemocný to se mi už nestává že bych se tsk třepal na hodinky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Hodinky vzhledově moc povedený, jen nevím proč Zenith do svých kalibrů dává křemíkový "escape wheel and lever" a vlásek z křemíku není, tj. přes přítomnost křemíkových částí strojek z pohledu antimagnetizmu žádnou garantovanou zvýšenou ochranu nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 (upraveno) V 8. 2. 2022 v 18:24, Tomak napsal: Hodinky vzhledově moc povedený, jen nevím proč Zenith do svých kalibrů dává křemíkový "escape wheel and lever" a vlásek z křemíku není, tj. přes přítomnost křemíkových částí strojek z pohledu antimagnetizmu žádnou garantovanou zvýšenou ochranu nemá Rozšířit Tady je zajímavý článek, s kterým souhlasím a myslím že díky použitým dílům budou mít o ždibec vyšší ochranu než je dáno ISO 764. Toho bych se asi nebál, ale když nad nimi furt tak špekuluji, tak by mě asi víc bavili v Titanu pětce, který jsem měl na Defy classic, tam byl luxusní. Železo by pro mě byl krok zpět si myslím.... https://www.watchuseek.com/threads/is-defy-skeleton-anti-magnetic.5341383/ Upraveno 10. února 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 V 10. 2. 2022 v 11:46, African napsal: Tady je zajímavý článek, s kterým souhlasím a myslím že díky použitým dílům budou mít o ždibec vyšší ochranu než je dáno ISO 764. Toho bych se asi nebál, ale když nad nimi furt tak špekuluji, tak by mě asi víc bavili v Titanu pětce, který jsem měl na Defy classic, tam byl luxusní. Železo by pro mě byl krok zpět si myslím.... https://www.watchuseek.com/threads/is-defy-skeleton-anti-magnetic.5341383/ Rozšířit Taky myslím, že ochrana bude neznatelně lepší než u jakýchkoli jiných hodinek s Nivarox vláskem. Mluvil jsem se servisákem Breitling, který mi potvrzoval, že tato v podstatě základní ochrana je v dnešní moderní době překonatelná čím dál tím více běžnými zařízeními okolo nás. Odmagnetizovat hodinky samozřejmě není žádné drama. Jinak titan pět by mi k nim též seděl mnohem lépe, a ještě by to chtělo nějak pořešit mikroregulaci na tahu - samozřejmě ne nijak masivní sponou ve stylu subů nebo SMP, ale třeba na fliegerech od IWC jsem měl subtilní elegantní sponu s mikroregulací, která by perfektně sedla k charakteru takovéhoto tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 V 10. 2. 2022 v 12:29, Tomak napsal: Taky myslím, že ochrana bude neznatelně lepší než u jakýchkoli jiných hodinek s Nivarox vláskem. Mluvil jsem se servisákem Breitling, který mi potvrzoval, že tato v podstatě základní ochrana je v dnešní moderní době překonatelná čím dál tím více běžnými zařízeními okolo nás. Odmagnetizovat hodinky samozřejmě není žádné drama. Jinak titan pět by mi k nim též seděl mnohem lépe, a ještě by to chtělo nějak pořešit mikroregulaci na tahu - samozřejmě ne nijak masivní sponou ve stylu subů nebo SMP, ale třeba na fliegerech od IWC jsem měl subtilní elegantní sponu s mikroregulací, která by perfektně sedla k charakteru takovéhoto tahu. Rozšířit Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 V 10. 2. 2022 v 12:29, Tomak napsal: Na fliegerech od IWC jsem měl subtilní elegantní sponu s mikroregulací, která by perfektně sedla k charakteru takovéhoto tahu. Rozšířit Trochu offtopic ale přesně na tyhle tvoje fliegry jsem si nedávno vzpomněl, že je potřebuju zkusit s tím super tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 V 10. 2. 2022 v 18:31, ragu napsal: Trochu offtopic ale přesně na tyhle tvoje fliegry jsem si nedávno vzpomněl, že je potřebuju zkusit s tím super tahem. Rozšířit Ten tah byl naprosto famózní po všech stránkách, až pak jednoho zamrzí, že stylově se k pilotkám hodí víc kožený řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 V 10. 2. 2022 v 18:52, Tomak napsal: Ten tah byl naprosto famózní po všech stránkách, až pak jednoho zamrzí, že stylově se k pilotkám hodí víc kožený řemen Rozšířit Na to sere pes Musím je někde dohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Netrpělivě tu vyhlížím, kdopak se s nimi ve vedlejším vlákně pochlubí a podělí se o první postřehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Takový hezký Royal Oak pro chudý...nebo spíš střední vrstvu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se