Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, 

většinu času tady pouze sleduji a moc toho nenapíšu, protože jste tedy borci na jiném levelu. Jo a taky nakupuju - jenom tady, protože mě zatím tohle fórum nezklamalo a všechny obchody i neobchody vždy proběhly naprosto bez problémů.

Teď jsem se rozhodl udělat drobou změnu a dát sem taky něco -  hlavně díky tomu, že jsem od Kuncáka v rámci jeho aktuální situace převzal do opatrovnictví 2 jeho kousky.

Za těch pár let se mi toho celkem namnožilo

hodinky.thumb.jpg.70fd4a22080649d2d411a448ede5866d.jpg

Jak jsem psal - je to všechno pořízené tady na fóru, za což místním členům moc děkuji - i za ochotu a snahu vždy vyjít vstříc nováčkovi.

Nedostalo se tady v přehledu na všechno, pár drobností ještě leží bokem.

Asi jsem už doopravdy onemocněl chronobundem... ale těší mě, že v hodikovnici stále mají místo i hodinky mé ženy :D 

Odesláno
před 2 minutami, Violoncello napsal:

Jo takhle 🙂 Kdybych si mohl vybrat, beru ta Béčka na tahu. Ještě jsem je nikde nepotkal.

Já teda nevím, ale i na tyhle mají tah? Já jen, že jsem je jinak než na těch barevnejch gumách neviděl a to jim u mě dodává na přitažlivosti. Asi bych stejně na gumu nadával, že je tuhá a tlačí mě, ale zase bez ní by mě asi tak nezaujaly. Ale to je jen těma barvama.

Odesláno

Promiň, já jsem měl na mysli ty "vlevo dole" 🙂

Pro mě je B pořád hodinka pro velký kluky a Endurance mi do této prvoplánové rovnice nesedí 🙂

Odesláno
Já teda nevím, ale i na tyhle mají tah? Já jen, že jsem je jinak než na těch barevnejch gumách neviděl a to jim u mě dodává na přitažlivosti. Asi bych stejně na gumu nadával, že je tuhá a tlačí mě, ale zase bez ní by mě asi tak nezaujaly. Ale to je jen těma barvama.

Máš pravdu, ta guma by rozhodně mohla být měkčí, ale netlačí mě a v létě jsem je míval na pazouře nejčastěji.

Ty B vlevo dole jsou právě od Kuncáka - nový přírůstek, tak tam ještě moc emocí neproběhlo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

Coz se stejne asi nepovede :)

Taky gratuluji a jsem zvedavy kdo ze sestavy za rok vypadne a kdo naopak bude nominovan.

Odesláno

Já zatím nějak vylučování neplánuju, už se mi to zas o jedny Hamiltony rozšířilo, mám výhodu i nevýhodu v tom, že zatím nemám vytříbený hodinkový vkus… tak uvidíme co se ještě doma objeví

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Sestava je právě dobrá v tom, jak je tam od každého něco. Něco k obleku, něco na sport, nějaké univerzály, pilotky. A značky jedna lepší než druhá, takže za mě velmi povedená sbírka 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...