Violoncello Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Odesláno 24. února 2022 Vykopávám značku se zajímavou historií a neotřelou současností. Fantastické zpracování, výborná lumi, wr nevyužiji, ale pro mytí rukou stačí!
HondzaX Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Odesláno 24. února 2022 Tyhle se Eposu povedly. Ta zelená je úžasná.Odesláno z mého SM-G985F pomocí Tapatalk
Violoncello Odesláno 24. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2022 Ta kompozice je náhoda, nebo je zelená Tvá oblíbená? Hodinky super. To rozvržení cifru a sportovně laděný look vs elegantní tah mě moc baví.
HondzaX Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Odesláno 24. února 2022 Kompozice byla trochu aranžovaná Ty zelené knížky jsem tam do záběru dotlačil záměrněOdesláno z mého SM-G985F pomocí Tapatalk
Violoncello Odesláno 25. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 24. 2. 2022 v 19:24, HondzaX napsal: Kompozice byla trochu aranžovaná Ty zelené knížky jsem tam do záběru dotlačil záměrně Odesláno z mého SM-G985F pomocí Tapatalk Rozšířit Máš smysl pro detail!
Violoncello Odesláno 1. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2022 Protože mi začíná lehce hrabat ze situace na velmi blízkém Východě, rozhodl jsem se z toho vypsat. Zkusím udělat malou recenzi hodinek, které jsou mé prozatím poslední. Epos Sportive Diver 3441 Tyto hodinky se ke mně dostaly díky typickému ch-bundu. Přes nos mi lítaly Tudory 58 a Eterna Kontiki Diver. Potom jsem na Ch24 našel tyto divery. Potřeba nákupu vznikla absencí veselých kousků a vlastnictvím přílišného počtu kusů konzervativních (dobře, no, Bé01 Chronomat konzervy nejsou, ale nějak jsem si to odůvodnit musel). Byť se svému okolí mohu zdát jako mistr rychlých rozhodnutí, není tomu tak, vše dobře rozmýšlím, jenom nemám čas na rozmýšlení dlouhé. Proto jsem během několika minut sjel všechny recenze na daný kousek a jal se jednat, bo za ty love nikde jinde nebyly. Dost omáčky. Tvrdá data jsou Eta 2824 hacking celoocel 50 ATM keramická luneta AR safír héliový ventil Musím říci, že jsem konsternován kvalitou zpracování. Já jsem vůbec poslední dobou překvapený detaily zdánlivě níže cenově položených značek, jako jsou Hamilton, Edox, Epos. Nejsem tady tak dlouho na to, abych z této úvahy dělal závěry, ale upřímně moc rozdílů v detailech na svých drahých a levnějších kouscích nevidím. Bavím se o Rolex, Breitling, Grand Seiko vs tyto Epos. Jasně, jsou to jiné typy hodinek mající jinou likviditu, historii, pohádku o původu a prapůvodu atd. Ale stejně. Keramická luneta je krásně plasticky vyrýsována, indexy lícují a i když jsou rustikální, působí stále velice uhlazeným a smířlivým dojmem. Luneta působí dojmem gumy, ale je to skutečně keramika. Příjemně zpracovaná. Dýnko je z logických důvodů prosté a robustní. To proto, aby mi do hodinek při mytí rukou nenateklo. Ještě bližší pohled na lunetu, indexy a hezky zpracovanou minutovou a vteřinovou ručičku. Taktéž zpracování a sympatická rustikální robustnost pouzdra si zaslouží zmínku. Šroubky místo stěžejek bych taky čekal u dražších kousků. Guma je příjemná a dobře sedí. Kdo by taky neměl rád gumu, že jo! Elegantně řešené hladké a broušené plochy pouzdra dokreslují pocit dražšího kusu (dobře, no, to už jsou kecy jak z Teleshoppingu). Tohle mi přijde naprosto skvělý. Asi jsem objevil Ameriku a je to třeba úplně běžná věc, ale s takhle řešenou extenzí spony jsem se ještě nesetkal. Promiňte mi folie. No, Éčku na korunce jsem fotku věnovat nemusel, ale je to příjemně zpracovaný detail. Již zmíněný héliák zaručující bezvadné umytí rukou a bezproblémové spadnutí do hajzlu Šajněj jako kráva. Celou noc! No a na závěr vzdání holdu tomuto kousku zmíním přesnost. Při odkládání na noc na korunku jsou 0.5 vteřiny denně do mínusu. Děkuji za pozornost a přeji si celosvětový mír!! p.s. výběr barvy hodinek nemá souvislost se současnou politickou situací na Ukrajině.
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Odesláno 1. března 2022 Dneska jsem na ně koukal, a napadlo mě něco podobného, vzhledem k barvám Jinak pěkná recenze, i když slovem konsternován jsem rozuměl nepříjemně překvapen, a on byl opak pravdou jen dotaz, vypadají celkem jako kladiva, tak jaký máš průměr zápěstí +-, a jak sedí na ruce? Díky a ať slouží!
Violoncello Odesláno 1. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2022 V 1. 3. 2022 v 16:10, nizkotucnytvaroh napsal: Dneska jsem na ně koukal, a napadlo mě něco podobného, vzhledem k barvám Jinak pěkná recenze, i když slovem konsternován jsem rozuměl nepříjemně překvapen, a on byl opak pravdou jen dotaz, vypadají celkem jako kladiva, tak jaký máš průměr zápěstí +-, a jak sedí na ruce? Díky a ať slouží! Rozšířit Musel jsem díky Tvému příspěvku otevřít výkladový slovník Máš recht, že slovo konsternován má protichůdné výklady. Má skoro tolik významů, jako anglické fu.k Já právě kladiva nemusím. Hrozně se mi líbí Sinn 903 (ale mají Valjoux a ten je vysokej), nebo Biatec Leviathan (tam je Selitta a stejně jsou, pro mě z nepochopitelných důvodů šíleně vysoký). Tyhle mě ̶naopak k̶o̶n̶s̶t̶e̶r̶n̶o̶v̶a̶l̶y̶ uhranuly svojí decentní výškou vzhledem k 50wr. Jo a mám 19 cm. Zápěstí, myslím Sedí dobře. Guma mi vždy dělá dobře. Tedy na jaře a v zimě. V létě jí dávám jedině ve vodě, jinak je to šílenost. Ale to mám u kůže stejný.
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Odesláno 2. března 2022 Díky za vyčerpávající odpověď už několikátý den na ně koukám + na Formex Reef, ale oboje mi přišly fakt s masivní výškou pouzdra, nicméně vzhledem ke Tvé zkušenosti, to nejspíš nebude vůbec špatné Mám zhruba 18cm tak by mi to snad neutrhlo ruku Jinak pokud holduješ tenkým pouzdrům, zatím nejtenčí se E2824/SW200 mohu hodnotit Dietrich TimeCompanion, SWC Bunker, Hamilton Khaki Aviation Pioneer což jsou fakt parádní placky, poslední dvoje (titan/dural) navíc extrémně lehké. Ale ne čistě potápkové. PS: Jak moc dobře jsou sehnatelné řemeny na ty šroubovací stezejky?
Gustaf Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2022 Taky jsem Eposy užíval... už dělají radost jinde....
tombas Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2022 Trochu nedoceněná značka. Nemá vlastní kalibry, ale hodinky umí udělat fakt pěkné.
Marty89 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2023 Tak jsem taky konečně majitelem Eposů.
asbury Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2023 Občas ich vytiahnem a vždy zistím , že je mezi nami zvláštne puto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se