Návštěvník Ondra Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 zajímavá insipirace...;-)
Beladona Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Kdo má furt vymýšlet něco nového
B.F.G. Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Náhodou, mě se líbí, teda až na tu vnitřní lunetu, pokud není otočná. Což předpokládám není.
SAS Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Náhodou, mě se líbí, teda až na tu vnitřní lunetu, pokud není otočná. Což předpokládám není. Luneta je otočná, Kampmann je už nabízí. Mě osobně se ale moc nelíbí....
Milda Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Jsou moc pěkné akorát mi na nich nesedí ten datum, ale jina zajímavé hodinky. Nehledal bych na nich nejakou kopii je tezke v tehle dobe kdyz je vseho a vseho prichazet porad s necim novym a navic spousta lidi ma rada prave tenhle design. Pak zalezi na stroji a na firme, kdyz jsou penizky jsou IWC asi tou lepsi volbou (smich)
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 hmmm... kdyby tu vnitřní lunetu udělali otočnou alá GMT, tak by to hned bylo zajímavější, jenže s tímhle v rámci nepřijdou - takhle je to stejnej ruskej kabát, akorát má takovou "zápaďáckou" barvu
B.F.G. Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 (upraveno) Vida ho čudlíka schovanýho, pak je vše OK, jsou navíc krásně čitelné. apropo, GMT je snad s tou lunetou v pohodě ne? Upraveno 26. listopadu 2008 uživatelem B.F.G.
KGrob Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 hmmm... kdyby tu vnitřní lunetu udělali otočnou alá GMT, tak by to hned bylo zajímavější, jenže s tímhle v rámci nepřijdou - takhle je to stejnej ruskej kabát, akorát má takovou "zápaďáckou" barvu Nebuď zaujatej. Ty IWC jsou takový na pohled designově kompaktnější ale ty Poljoty se mi líbí. Navíte jakej maj průměr, budí dojem kola od vozu
Baker Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Navíte jakej maj průměr, budí dojem kola od vozu 41mm
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 aha... otočná je, blbě čtu, pardon... v tom případě v pohodě, nečekal jsem to
Beladona Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Souhlasím s Mildou, datum je tam tak nějak navíc...... Jaká je asi cena? Do určitý cenový relace určitě prima koupě.
SAS Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Souhlasím s Mildou, datum je tam tak nějak navíc...... Jaká je asi cena? Do určitý cenový relace určitě prima koupě. Kampann je nabízí 295 EUR. Mě na nich vadí datumka - buď měly být bez ní nebo ji mohli umístit jinam a otočná luneta.
garfield Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 aha... otočná je, blbě čtu, pardon... v tom případě v pohodě, nečekal jsem to Tyhle hodinky mám, kvalita provedení i přesnost jsou víc než dobré. Jediný problém je právě s tou otočnou lunetou. Luneta nemá aretaci a při běžném nošení má tendenci se samovolně posouvat. Kdyby byla korunka lunety šroubovací, nebo alespoň vytahovací nebylo by hodinkám co vytknout.
frista Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Pro mne je to zklamani, je to preplacane, vcetne toho obriho napisu, ktery v pomeru k ostatni "grafice" je brutalni. A ta datumovka je taky dost besna. Palec dolu!
B.F.G. Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Pro mne je to zklamani, je to preplacane, vcetne toho obriho napisu, ktery v pomeru k ostatni "grafice" je brutalni. A ta datumovka je taky dost besna. Palec dolu! Přeplácané? Už to nehul! Jen s tou datumovkou máš pravdu.
pete Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 A netušíte někdo na co tam je ta korunka na druhé straně? Tedy že se ptám jako trotl...Viděl jsem to jen u hodinek s budíkem...dík
B.F.G. Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 A netušíte někdo na co tam je ta korunka na druhé straně? Tedy že se ptám jako trotl...Viděl jsem to jen u hodinek s budíkem...dík O té korunce se tady plácá docela dlouho, díky ní se dá vrtět tou vnitřní "GMT lunetou".
pete Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 O té korunce se tady plácá docela dlouho, díky ní se dá vrtět tou vnitřní "GMT lunetou". Výborně, děkuji ti za info. Trošku mi to leželo v makovici, ty hodinky se mi líbí
B.F.G. Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Výborně, děkuji ti za info. Trošku mi to leželo v makovici, ty hodinky se mi líbí Nejsi sám, jsou to takové Portuguese pro chudé. Proto jsou tak líbivé.
pete Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Nejsi sám, jsou to takové Portuguese pro chudé. Proto jsou tak líbivé. No podobnost není čistě náhodná , takže to chápu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se