dizi Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 (upraveno) Casio začalo predávať Duro aj v EÚ. Na najlepšie ceny si asi ešte musíme počkať, ale toto je super správa. Niektoré e-shopy v ČRl/SR ich už majú https://www.casio-europe.com/euro/products/watches/collection/mdv-107-1a1vef/ Upraveno 1. března 2022 uživatelem dizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 Mám pôvodnú verziu. No tu mi chýba rybka "marlin" bez nej to nie sú tie isté hodinky...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Také mám původní verzi a nedávno jsem vyměnil řemínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Vypadají moc pěkně za ty prachy, kdyby byly na železe, asi mám brouka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 V 10. 5. 2022 v 11:49, Bende napsal: Také mám původní verzi a nedávno jsem vyměnil řemínek Na tom látkové reminku vypadají skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azazelo Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 V 1. 3. 2022 v 22:44, kolky87 napsal: Mám pôvodnú verziu. No tu mi chýba rybka "marlin" bez nej to nie sú tie isté hodinky... Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Mohu se zeptat co tam máte za tah? Právě gumový pásek je to, co mne od těchto hodinek odrazuje... mám možnost získat levně ocelový ze seiko sumo, ale nevím, jestli by tam šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Nepůjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Já k nim sehnal originál tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Mohu se zeptat co tam máte za tah? Právě gumový pásek je to, co mne od těchto hodinek odrazuje... mám možnost získat levně ocelový ze seiko sumo, ale nevím, jestli by tam šel Je to z aliho. Ale sedí super.Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Muj prvni nakup z US. Proste jsem je musel zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Duro forever:) Mam jedny cca rok a nosim je na bike / 4 kolku / do vody / do krcmy - na vsetky "adrenalinove" akcie, kde mi je luto nicit automaty. Drzia cely cas bez jedineho skrabanca. Su proste perfektne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 28. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 V 28. 9. 2023 v 17:24, Brushie napsal: co je to za super gumu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Ani neviem presne nieco noname cinske cervene z jedneho z tych hodinarskych stankov co su v nakupnych strediskach:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Před hodinou, Brushie napsal: Ani neviem presne nieco noname cinske cervene z jedneho z tych hodinarskych stankov co su v nakupnych strediskach:) ok děkuji vypadá to na nich moc hezky přemýšlím že bych je také přezul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmax Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Dnes cerstve, za ty penize co stoji jsou v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SanSebi Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se