mlsoun1 Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 před 20 minutami, juk napsal: Mrkni na Haibike. Jsi z moravy, tak si udělej výlet do Moravské Nové Vsi kde si je můžeš vyzkoušet https://www.haibike-morava.cz/testovaci-trat Dobře,díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Pak se pochlub, co jsi vybral a kolik nakonec utratil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 15. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2024 V 14. 4. 2024 v 8:28, mlsoun1 napsal: Vím to,ale trekové,popř. crossové kolo s baterkou na 200 km mezi 40-50 tis.,to jde né? Kolo s teak velkou baterkou za ty peníze ujde, ale na kvalitu kol z MTF jsem četl spíš negativní názory. Píšu záměrně "názory" a ne "recenze", protože drtivá většina byla od lidí, co ta kola nemají. Nicméně bych to nebral úplně na lehkou váhu, cena a kvalita jdou ruku v ruce. Co se týká dojezdu, byl bych opatrný, je to jako s udávanou výdrží mobilů, tedy "až xxx km". Na druhou stranu mám Haibike s 630 baterkou, počítač mi ukazuje předpokládaný dojezd na jednotlivé režimy přípomoci (ECO 1 / ECO 2 / Standard / High / Turbo) a s nabitou baterkou to na ECO 1 ukazuje dojezd kolem 180 km. A ukazuje se, že kdybych opravdu jel výhradně na tento nejslabší režim a jak je mým zvykem, rovinaté úseky bych jel občas víc než 25 km/h, tedy bez přípomoci motoru, reálný dojezd by nebyl daleko od udávaného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 V Holandsku se mi moc líbila Koninklijke Gazelle | Fietsen & E-bikes | Sinds 1892 Také tam hodně jezdí tohle Bakfietsen voor iedereen: familie, hond, zakelijk | Babboe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se