Baker Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Nejvíc mě zaujaly asi tyto 3. Hodinky budou nošeny převážně do práce (oblek nebo jen košile), ale i na běžné celodenní nošení, ovšem nikoliv, na sport, na to mám jiné hodinky. Archimede - dobra volba, s modryma ruckama vypadaji fantasticky. Pokud budes chtit vic fotek, napis.
Juris Odesláno 4. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) Archimede - dobra volba, s modryma ruckama vypadaji fantasticky. Pokud budes chtit vic fotek, napis. JJ, přesně tyhle s modrýma ručičkama jsem měl na mysli, akorát s kovovým tahem, jenom se mi nepodařilo najít foto. Ale ve srovnání s těmi dalšími 2 jsou ty Archimede vodotěsné jen do 50 m. Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem Juris
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 JJ, přesně tyhle s modrýma ručičkama jsem měl na mysli, akorát s kovovým tahem, jenom se mi nepodařilo najít foto. Ale ve srovnání s těmi dalšími 2 jsou ty Archymede vodotěsné jen do 50 m. http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-A...adia-bila-modra dole jsou fotky na tahu
budo Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Archimede - dobra volba, s modryma ruckama vypadaji fantasticky. Pokud budes chtit vic fotek, napis. Bakere z toho co píšeš dedukuju že je máš. Můžeš prosím poskytnout foto na ruce? Tyhle hodinky mi vždycky braly dech ;-)
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 tyhle hodinky jsou fakt dobré - když jsem je viděl naposled tak jsem si je spletl s longines - jestli to je dobrá vizitka nebo ne ať posoudí každý sám
rak.pavel Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Nejvíc mě zaujaly asi tyto 3. Hodinky budou nošeny převážně do práce (oblek nebo jen košile), ale i na běžné celodenní nošení, ovšem nikoliv, na sport, na to mám jiné hodinky. Jinak stránky chromomag a samotné fórum pročítám poslední dobou pravidelně, ale je to dost velký žrout času, v neděli jsem tu seděl téměř půl dne a ani mi to nepřišlo :-) Ty certiny jsou moc pěkné, co jsou zač?
Baker Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Bakere z toho co píšeš dedukuju že je máš. Můžeš prosím poskytnout foto na ruce? Tyhle hodinky mi vždycky braly dech ;-) U me hodinky nikdy dlouho nevydrzi Fotku na ruce nemam, to je vse co jsem nasel.
kubson Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) fantastické fotky krásných hodinek! odemne to zní asi "objektivně" ale fakt jsem se na těch fotkách zasekal, až jsem ty arcadie musel vytáhnout a znova si je prohlédnout naživo Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem kubson
tombed Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 poslední měsíc koukám v Londýně, v Innsbrucku, u nás nezávazně po klasikách co by šly k obleku, a ejhle, takové krasavice mám 20km od domova...
mengelis Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 fantastické fotky krásných hodinek! odemne to zní asi "objektivně" ale fakt jsem se na těch fotkách zasekal, až jsem ty arcadie musel vytáhnout a znova si je prohlédnout naživo Archimede jsou pěkné, ale sou moc velké a ta datumovka nad 6 mě sere... Na můj vkus musí být místo čísla.
Baker Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) datumovka nad 6 mě sere... Na můj vkus musí být místo čísla. Prave naopak, ty hodinky jsou krasne vyvazene, nikde neni nic navic, nic netrci. Ta datumka na 6 je imho dokonala. Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem Baker
mengelis Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) Prave naopak, ty hodinky jsou krasne vyvazene, nikde neni nic navic, nic netrci. Ta datumka na 6 je imho dokonala. kdyby byla místo šestky, ale nacpaná nad ni... blé! kdyby tak Kubson zatlačil na archimede, aby je dělali jako pilotky v 39 mm a tu šestku úplně nahradily datumovkou, to by bylo něco :-) Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem mengelis
lolohh Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 (upraveno) Bakere z toho co píšeš dedukuju že je máš. Můžeš prosím poskytnout foto na ruce? Když je Baker nemá, tak ti snad budou stačit moje. Plus jednou strojek. Edit: a doporučuji k nim u kubsona dokoupit ještěrku. Já mám tmavě hnědou a je to podle mě dobrý. Upraveno 5. prosince 2008 uživatelem lolohh
sauce Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 YPO: byl jsi rychlesi, co je to zase za avatar To je přece David Brent
Juris Odesláno 5. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 a neměl by někdo z Vás tip, kde by se daly ty Archimede vidět naživo, nejlépe někde v Olmouckém kraji?
Baker Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 a neměl by někdo z Vás tip, kde by se daly ty Archimede vidět naživo, nejlépe někde v Olmouckém kraji? Napis Kubsonovi, az pojede na vylet, vezme Ti celou kolekci.
kubson Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 (upraveno) Napis Kubsonovi, az pojede na vylet, vezme Ti celou kolekci. rád, ale teď jezdím akorát tak na poštu.. do konce roku by to bylo problematické Upraveno 5. prosince 2008 uživatelem kubson
Baker Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 rád, ale teď jezdím akorát tak na poštu.. do konce roku by to bylo problematické Tak ze bych Ti delal prodejce
Juris Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Takže s pomocí Vás všech co mi poradili (za což Vám patří můj dík) jsem dospěl z nějakému závěru co koupit. Teď ještě zbývá vyřešit neméně důležitou otázku a to kde koupit?
tombed Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 a pro co ses teda rozhodl, že jsem tak smělý?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se