Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nejvíc mě zaujaly asi tyto 3. Hodinky budou nošeny převážně do práce (oblek nebo jen košile), ale i na běžné celodenní nošení, ovšem nikoliv, na sport, na to mám jiné hodinky.

Archimede - dobra volba, s modryma ruckama vypadaji fantasticky.

Pokud budes chtit vic fotek, napis.

Archimede_2_PSD.jpg

Archimede_2_PSD2.jpg

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

JJ, přesně tyhle s modrýma ručičkama jsem měl na mysli, akorát s kovovým tahem, jenom se mi nepodařilo najít foto. Ale ve srovnání s těmi dalšími 2 jsou ty Archimede vodotěsné jen do 50 m.

Upraveno uživatelem Juris
Odesláno

Bakere z toho co píšeš dedukuju že je máš. Můžeš prosím poskytnout foto na ruce? Tyhle hodinky mi vždycky braly dech ;-)

Návštěvník YPO
Odesláno

tyhle hodinky jsou fakt dobré - když jsem je viděl naposled tak jsem si je spletl s longines - jestli to je dobrá vizitka nebo ne ať posoudí každý sám :)

Odesláno
Nejvíc mě zaujaly asi tyto 3. Hodinky budou nošeny převážně do práce (oblek nebo jen košile), ale i na běžné celodenní nošení, ovšem nikoliv, na sport, na to mám jiné hodinky. Jinak stránky chromomag a samotné fórum pročítám poslední dobou pravidelně, ale je to dost velký žrout času, v neděli jsem tu seděl téměř půl dne a ani mi to nepřišlo :-)

Ty certiny jsou moc pěkné, co jsou zač?

Odesláno
Bakere z toho co píšeš dedukuju že je máš. Můžeš prosím poskytnout foto na ruce? Tyhle hodinky mi vždycky braly dech ;-)

U me hodinky nikdy dlouho nevydrzi :D

Fotku na ruce nemam, to je vse co jsem nasel.

arcadia1.jpg

arcadia2.jpg

arcadia3.jpg

arcadia4.jpg

arcadia5.jpg

arcadia6.jpg

Odesláno (upraveno)

fantastické fotky krásných hodinek!

odemne to zní asi "objektivně" ale fakt jsem se na těch fotkách zasekal, až jsem ty arcadie musel vytáhnout a znova si je prohlédnout naživo ;)

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno

poslední měsíc koukám v Londýně, v Innsbrucku, u nás nezávazně po klasikách co by šly k obleku, a ejhle, takové krasavice mám 20km od domova... :D

Odesláno
fantastické fotky krásných hodinek!

odemne to zní asi "objektivně" ale fakt jsem se na těch fotkách zasekal, až jsem ty arcadie musel vytáhnout a znova si je prohlédnout naživo ;)

Archimede jsou pěkné, ale sou moc velké a ta datumovka nad 6 mě sere... Na můj vkus musí být místo čísla.

Odesláno (upraveno)
datumovka nad 6 mě sere... Na můj vkus musí být místo čísla.

Prave naopak, ty hodinky jsou krasne vyvazene, nikde neni nic navic, nic netrci. Ta datumka na 6 je imho dokonala.

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno (upraveno)
Prave naopak, ty hodinky jsou krasne vyvazene, nikde neni nic navic, nic netrci. Ta datumka na 6 je imho dokonala.

kdyby byla místo šestky, ale nacpaná nad ni... blé! kdyby tak Kubson zatlačil na archimede, aby je dělali jako pilotky v 39 mm a tu šestku úplně nahradily datumovkou, to by bylo něco :-)

Upraveno uživatelem mengelis
Odesláno (upraveno)
Bakere z toho co píšeš dedukuju že je máš. Můžeš prosím poskytnout foto na ruce?

Když je Baker nemá, tak ti snad budou stačit moje. Plus jednou strojek.

Edit: a doporučuji k nim u kubsona dokoupit ještěrku. Já mám tmavě hnědou a je to podle mě dobrý.

post-1280-1228464806.jpg

post-1280-1228464818.jpg

post-1280-1228464837.jpg

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno
a neměl by někdo z Vás tip, kde by se daly ty Archimede vidět naživo, nejlépe někde v Olmouckém kraji?

Napis Kubsonovi, az pojede na vylet, vezme Ti celou kolekci.

Odesláno (upraveno)
Napis Kubsonovi, az pojede na vylet, vezme Ti celou kolekci.

rád, ale teď jezdím akorát tak na poštu..

do konce roku by to bylo problematické

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno

Takže s pomocí Vás všech co mi poradili (za což Vám patří můj dík) jsem dospěl z nějakému závěru co koupit. Teď ještě zbývá vyřešit neméně důležitou otázku a to kde koupit?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...