levistrauss Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Hele, Tissoty prostě v rámci své kategorie (renomé, kvalita, cena) patří k těm profláknutějším a je fakt, že kdo se v hodinkách moc nevyzná, nebo se chce primárně předvádět, dá jim přednost před např. Archimede. Tohle asi ani emoce nevzbuzuje, tak to prostě je... Pokud tady něco emoce vzbuzuje, tak je to postoj toho chlapíka (Matěj se jmenuje?), který po pár minutách na tomto fóru začal všechny přesvědčovat o tom, jak je mu jedno, co si o něm kdo myslí (taková apriori obhajoba ve smyslu nejlepší obrana je útok) a to prostě není moc slušné...
klaucz Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 V 12. 12. 2010 v 6:34, 'pevo' napsal: Hm, já mám PCR 200, který byly na eBay za babku, zhruba 120 USD i s dopravou a o kterejch mi všichni tvrdili, že to musí být fejky tak dlouho, až jsem se nas..al a šel si je nechat otevřít a zjistil, že je všechno jak má být. Jdou, docela se mi líbí a nosím je vždycky, když si nechci něco lepšího odřít. A na ruce (jsou na tahu) sedí prima! Prostě normální hodinky na nošení, nevím, proč to tu vzbuzuje tolik vášní. Tak si vem lupu a trochu se na ně podívej. Začni ručičkou chronografu a skončí u kvality nanášení luminescence a drobků na ciferníku. To že sundáš dýnku a uvidíš nápis Tissot, nic neznamená. Ten kalibr jsem u číňanů taky viděl za pár dolarů. Pak ještě najdeš v boxu možná nějakou visačku bez označení modelu. Kámoší z Číny ti tam rádi nechají něco navíc. Jinak gratulace k prima fejkům. Hlavně když sedí na ruce. Za 60,- USD by možná seděly líp.
NIGHTinGALE Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 V 11. 12. 2010 v 12:47, '****é' napsal: ja Tissoty neznasam, lebo ich ma moj sef..nejaky quartz za 16 000 byvalych sk..kupil si ich preto lebo chcel "nejake dobre hodinky" no zial tak ako v hodinkach sa moj sef vyzna vo vsetkom....vlastne su v tom tie Tissoty celkom nevinne ale aj tak A není tvůj šéf právě Maťo Bovan? Pokud ano, pak upřímnou soustrast. To bych byl radši na pracáku.
NIGHTinGALE Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 ... a už mě s tím odporem k Tissotu neštvěte - já mám tyhle, designové jsou dokonalé, chodí +1 vteřinu denně a o zaslání COSC jsem nemusel dodatečně prosit (jako u Omegy), k hodinkám byl přiložen. Ale jak tak čtu Maťa Bovana, asi je prodám. To je hroznej ambassador značky.
railmaster Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 (upraveno) V 11. 12. 2010 v 10:50, 'Matej Bovan' napsal: Vysvetli mi, na čo mi budú automaty za 5 000 ?, keď ich presnosť bude po nastavení u zručného hodinára rovnaká, akú majú moje TISSOT-y za 500 ?? Také hodinky mi budú akurát tak na to, aby sa pár ľudí majúcich prehľad v značkách a v problematike nadchlo nad tým aké mám drahé hodinky, ale tam to celé asi tak končí. K vete č.1: Na čo? Len pre moje potešenie. K vete č.2: Ano, väčšina ľudí nemá šajnu a práve to ma uspokojuje, aj tak mám hodinky zväčša skryté pod rukávom. Priatelia a známi vedia, tým sa rád pochválim, rovnako ako ľuďom na tomto fóre. Nejde o nič viac, ani o nič menej. Nikoho neohrozujem, ani nikomu tým neubližujem. A voči Tissotu nemám nič, tiež sa mi páči/niekoľko modelov/. Upraveno 15. prosince 2010 uživatelem railmaster 1
hibrida Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Tissoty jsou profláklý a občas problémový ale například, co mám model Le Locle, tak s těma jsem spokojený. Diferenci mají 3-4 vteřiny a to se dá snést. Jestli chce někdo slušný automaty za 10 až 12 tisíc, tak ty doporučuji.
pato31681 Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 (upraveno) Nic proti Tissotom nemam, asi pred 12 rokmi brat vyhral take obycajne quartzky, nosil ich na zakladnu skolu kde ich nesetril, a na safirovom sklicku nie je ani jeden skrabanec.Z niekdajsej tradicie a mena Tissot toho vela nezostalo. Tissot by som si nekupil, aj ked som k tomu mal nedavno blizko, odradila ma jedna mala drobnost.edit: pravopis Upraveno 28. prosince 2010 uživatelem pato31681
relativ Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Moje prvé "drahšie" hodinky boli Tissoty. Kupované v roku 1985 za 3600 Kčs. Vtedy Primky stáli okolo 350 Kčs. Sklíčko je minerálne, preto tie škrabance, boli asi 3x v oprave kvôli meškaniu, zakaždým vraj stačilo prečistiť. Stále idú, ale už sú asi 20 rokov odložené. Veľkosťou sú teraz akurát pre dámy. Keď som si ich kupoval, nemal som ani šajnu o výrobcoch, len sa mi zapáčili. Môj dnešný názor je podobný - kúpte si hodinky aké sa Vám /ešte raz Vám a nie odborne znalým/ páčia a tešte sa z nich.
sankakofi Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 V 13. 12. 2010 v 19:46, 'klaucz' napsal: Tak si vem lupu a trochu se na ně podívej. Začni ručičkou chronografu a skončí u kvality nanášení luminescence a drobků na ciferníku. To že sundáš dýnku a uvidíš nápis Tissot, nic neznamená. Ten kalibr jsem u číňanů taky viděl za pár dolarů. Pak ještě najdeš v boxu možná nějakou visačku bez označení modelu. Kámoší z Číny ti tam rádi nechají něco navíc. Jinak gratulace k prima fejkům. Hlavně když sedí na ruce. Za 60,- USD by možná seděly líp. Vazeny pane KLAUCZ.V Cine se sice delaji fake PRC 200,ale take tam koupite i originaly.Ne ovsem za cenu 1500kc jak pisete,ale za cenu okolo 3500 a vice korun.Nevim jaky jste VY odbornik,ale ja je mel jeste v byvale Hibernii na vymenu baterie a rovnou jsem si je nechal prohlidnout a co jsem zjistil???Byl to original!!! A co navic???Ze si Tissot nechava nektere typy jejich hodinek v Cine a Singapuru primo dodelavat. Takze Tissot z Ciny byt fake vubec nemusi!!!
cindy Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Všimnul jsem si, že značky, které se prodávají v normálních hodinářstvích, v běžné síti, jsou na tomto fóru jaksi méněcené. Tissot koupíš v každém klenotnictví...... Je to jako prodej hrnců. Ty co nekoupíš v normálním obchodě jsou desetkrát dražší..... Hodinky, na které je čekací doba, můžou být desetkrát dražší. Ale je to jen o cenové politice, ne o kvalitě.
mmako Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 cindy: Poměrně zajímavý pohled na věc. Možná škoda, že není podložený nějakou reálnou zkušeností. Nějakou, která by tvrzení, že rozdíl mezi Bentime a Rolex je pouze v ceně, podložila.
cindy Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 V 1. 1. 2011 v 1:02, 'mmako' napsal: cindy: Poměrně zajímavý pohled na věc. Možná škoda, že není podložený nějakou reálnou zkušeností. Nějakou, která by tvrzení, že rozdíl mezi Bentime a Rolex je pouze v ceně, podložila. Měl jsem na mysli spíše značky, jako Tissot. A může se jednat o hodinky, ve kterých je totožný kalibr Eta. Srovnávat Rolex a Bentime je asi nesmysl... Ale pokud bys srovnával Certinu s Breitlingem.......
Snow Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 V 1. 1. 2011 v 9:25, 'cindy' napsal: Měl jsem na mysli spíše značky, jako Tissot Chceš tedy porovnávat Tissot a Rolex ?
cindy Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 V 1. 1. 2011 v 9:30, 'thesis' napsal: Chceš tedy porovnávat Tissot a Rolex ? Vytáhl sis z mé odpovědi jen to, co se Ti hodilo,že? Ale na druhou stranu, Rolex se nikdy netajil tím, že ceny má záměrně nadhodnocené, aby si ho mohla dovolit jen vyšší vrstva. Je to prostě cenová politika této firmy. O vysoké kvalitě nikdo nepochybuje.
Snow Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Vyhnul ses odpovědi. Zeptám se i na druhou část Tvého příspěvku. Máš prakticky odlišený kvalitativní odstup hodinek Certina od Breitlingu ? Zajímal by mě třeba Tvůj názor na propastný rozdíl kvality mezi modelem Certiny se strojkem Valgranges a Breitlingu s ETA 2824.
cindy Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 V 1. 1. 2011 v 9:50, 'thesis' napsal: Vyhnul ses odpovědi. Zeptám se i na druhou část Tvého příspěvku. Máš prakticky odlišený kvalitativní odstup hodinek Certina od Breitlingu ? Zajímal by mě třeba Tvůj názor na propastný rozdíl kvality mezi modelem Certiny se strojkem Valgranges a Breitlingu s ETA 2824. Měl jsem spíš na mysli hodinky se srovnatelným kalibrem. Například Certina DS Podium Valjoux 7750 a Breitling se stejným kalibrem, který je několikanásobně dražší. Ale určitě se najde nějaký rádoby argument, který mi to vyvrátí. Tímto v této debatě raděj končím. asi bychom se mohli o úměře kvality a ceny dohadovat do nekonečna....
levistrauss Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 V 31. 12. 2010 v 22:49, 'sankakofi' napsal: A co navic???Ze si Tissot nechava nektere typy jejich hodinek v Cine a Singapuru primo dodelavat. Upřímně, tím bych se tak moc nechlubil... Nemám nic proti Číně (pokud teda nejde právě o hodinky), ti kluci ušatí dokážou udělat i dobré a kvalitní věci (raději se snažím zapomenout na crashtesty některých čínských aut), ale možná právě fakt, že v rámci úspor výrobních nákladů se přesouvá výroba švýcarských hodinek do Číny mi připadá jako svatokrádež... a to mám Tissot rád.
mmako Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 V 1. 1. 2011 v 10:27, 'cindy' napsal: Měl jsem spíš na mysli hodinky se srovnatelným kalibrem. Například Certina DS Podium Valjoux 7750 a Breitling se stejným kalibrem, který je několikanásobně dražší. Ale určitě se najde nějaký rádoby argument, který mi to vyvrátí. Tímto v této debatě raděj končím. asi bychom se mohli o úměře kvality a ceny dohadovat do nekonečna.... Taky si myslím, že s Tvým přístupem k debatě to nemá smysl. Předem označíš možnou reakci za "rádoby argument". Tím jasně tím dáváš najevo, jak hodláš s čímkoliv, co se dozvíš, naložit.
cindy Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 (upraveno) V 1. 1. 2011 v 10:51, 'mmako' napsal: Taky si myslím, že s Tvým přístupem k debatě to nemá smysl. Předem označíš možnou reakci za "rádoby argument". Tím jasně tím dáváš najevo, jak hodláš s čímkoliv, co se dozvíš, naložit. Hmm, dobrá, slovo "rádoby" beru zpět, asi nebylo na místě. Upraveno 1. ledna 2011 uživatelem cindy
sankakofi Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 V 1. 1. 2011 v 10:33, 'levistrauss' napsal: Upřímně, tím bych se tak moc nechlubil... Nemám nic proti Číně (pokud teda nejde právě o hodinky), ti kluci ušatí dokážou udělat i dobré a kvalitní věci (raději se snažím zapomenout na crashtesty některých čínských aut), ale možná právě fakt, že v rámci úspor výrobních nákladů se přesouvá výroba švýcarských hodinek do Číny mi připadá jako svatokrádež... a to mám Tissot rád. Ale tak to bohuzel je a nejen u Tissot,ale take u Citizen ci Seiko nebo dalsich.Citizen to ma dokonce napsano na wikipedii.Setrit musi i tyto velke znacky,bohuzel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se