Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Člověče ani nevíš jak jsem Ti vděčný za tohle vlákno. Posledních několik dní jsem na vážkách ohledně Tebou nabízených Breitlingů v prodejním vlákně, kreditka již začala ronit krvavé slzy... A pak najdu jiný výklad 92 procentního stavu.

Díky :notworthy:

V realu vypadaji v pohode, ale chce to videt. Tady si sybirnaya udelal dobrou reklamu :thumbsup_anim:

EDIT: klikl jsem na blbyho smajlika, takze oprava

Upraveno uživatelem skalis
  • Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hlava mi teda nebere jedno - připadá mi jako byste z hodinek (případně aut) dělali nějaký modly či co... Auta jsou na ježdění a v provozu holt nějakej ten šrám mohou utržit. Podvozek se ušpiní, opotřebuje. Jsou i tací co mají auta jako lásku, neustále v garáži a každá kapka bláta jim vžene slzu do očí - ale co, je to přeci každýho věc...

S hodinkama to vidím stejně. Když jsem si koupil hodinky za (pro mne) dost peněz, říkal jsem si že je budu šetřit a na určitý činnosti si koupím jiné, odolnější. A tak jsem také udělal. Jenže časem mi došlo, že ty "hlavní" mám rád, jsou mi příjemné na ruce a tak je nosím v podstatě pořád. A ty druhé (na hrubší zacházení) nakonec leží doma v krabičce. Dávám si samozřejmě v rámci možností pozor, aby se mým hodinkám nic hrozného nestalo, ale uvědomil jsem si že to bych dělal i s těmi druhými. Že občas nějakou tu ránu dostanou (futra a podobně), to je holt život. Taky si občas ublížím, odřu se, říznu se, praštím se - a že bych si nedával pozor a úmyslně si ubližoval se opravdu říct nedá. :taz: Chráním se podle úrovně nebezpečí - když vím že budu něco těžkého nosit, vezmu si rukavice. Když budu prolézat trnitým křovím, vezmu si bundu s dlouhými rukávy. Když půjdu do lesa, vezmu si vysoké pevné boty... S hodinkama to mám stejně - když hrozí poškození, schovám je pod rukavice, do rukávu a v krajním případě je na chvilku sundám (to jsem udělal opravdu jen při vyjímečných případech).

Hodinky mám proto, že se mi líbí, mám je rád a využiji je (čas, stopky). Kdybych se měl neustále starat o to aby náhodou neutrpěly škrábanec, nebo je sundavat nebo vyměňovat za jiné kdykoliv by jim něco hrozilo - tak to by mne brzo přestaly těšit a asi bych je nenosil vůbec... B)

Odesláno (upraveno)

Záleží jen na tom jak se k hodinkám chováme.Mám některé poměrně slušné,nosím je všechny pravidelně a jejich stav se prakticky neliší od okamžiku koupě.A v šuplíku skutečně neleží.Když jdu s flintou do lesa není mi zatěžko si vzít na ruku laco quartz, stejně jako bych asi s damaškem od Buddyho Westona/ kdybych jej měl, /nevyvrhoval starého kňoura a neotvíral s ním jeho zámek- na to mám v botě pilku na železo / Trochu dělám námořní yachting a tam mi již řadu let perfektně slouží prim sport II. A jdu li se hrabat do motoru připadá mi samozřejmé, sundat si hodinky stejně jako vzít si na to montérky místo obleku od Bosse.Jsou prostě lidé kteří z Rosethalového šálku pijí kávu a jiní s tím třeba vybírají ucpaný odpad-každého jeho věc

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Hlava mi teda nebere jedno - připadá mi jako byste z hodinek (případně aut) dělali nějaký modly či co... Auta jsou na ježdění a v provozu holt nějakej ten šrám mohou utržit. Podvozek se ušpiní, opotřebuje. Jsou i tací co mají auta jako lásku, neustále v garáži a každá kapka bláta jim vžene slzu do očí - ale co, je to přeci každýho věc...

S hodinkama to vidím stejně. Když jsem si koupil hodinky za (pro mne) dost peněz, říkal jsem si že je budu šetřit a na určitý činnosti si koupím jiné, odolnější. A tak jsem také udělal. Jenže časem mi došlo, že ty "hlavní" mám rád, jsou mi příjemné na ruce a tak je nosím v podstatě pořád. A ty druhé (na hrubší zacházení) nakonec leží doma v krabičce. Dávám si samozřejmě v rámci možností pozor, aby se mým hodinkám nic hrozného nestalo, ale uvědomil jsem si že to bych dělal i s těmi druhými. Že občas nějakou tu ránu dostanou (futra a podobně), to je holt život. Taky si občas ublížím, odřu se, říznu se, praštím se - a že bych si nedával pozor a úmyslně si ubližoval se opravdu říct nedá. :taz: Chráním se podle úrovně nebezpečí - když vím že budu něco těžkého nosit, vezmu si rukavice. Když budu prolézat trnitým křovím, vezmu si bundu s dlouhými rukávy. Když půjdu do lesa, vezmu si vysoké pevné boty... S hodinkama to mám stejně - když hrozí poškození, schovám je pod rukavice, do rukávu a v krajním případě je na chvilku sundám (to jsem udělal opravdu jen při vyjímečných případech).

Hodinky mám proto, že se mi líbí, mám je rád a využiji je (čas, stopky). Kdybych se měl neustále starat o to aby náhodou neutrpěly škrábanec, nebo je sundavat nebo vyměňovat za jiné kdykoliv by jim něco hrozilo - tak to by mne brzo přestaly těšit a asi bych je nenosil vůbec... B)

Můj příspěvek nebyl o modlách, ani o tom jak by se kdo měl chovat ke svým hodinkám. Je pravda že jsem toho na tomto fóru příliš nenapsal, zato už jsem zde koupil několik hodinek od jeho členů a vždy to co mi přišlo, korespondovalo s popisem v prodejním vláknu. Tak nějak mi zdejší členové připadají jako jiná skupina lidí, než sympatický metrákový prodavač z autobazaru se zlatým řetězem kolem krku, který se nejprve s jiskrou v oku pochlubí jak fantasticky vyvázl z totální bouračky a o pár týdnů později se Ti pokusí to auto prodat jako zachovalý vůz ve výborném stavu...

Odesláno (upraveno)

ja hodinky proste nosim, nikdy sem netvrdil, ze zrovna brajtle lezi v sejfu. sleva je necelych 25% proti cene novych, rekl bych cena odpovida.. ostatne jsou v zaruce jeste skoro rok, a zatim bezi presne jak svycarsky hodinky :)

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Na práci a běžné nošení mám jedny hodinky, který i v mém "prasáckém" užívání jsou takřka nezničitelné (Luminox) a na "fajnovější" nošení mám holt jiné..........a s těmi ruce do motoru nestrkám :)

Odesláno
nosim vsechny svoje hodinky... a vetsinou se snazim mit na sobe hodinky, ktere se nejak tykaji aktivit, na ktere se chystam... :)

jak vubec snaseji mechaniky (a automaty) strileni z kratkych zbrani...? :)

Mám to horší než ty, jsem levák

Odesláno

ja myslim ze dobre mechaniky znesu viac otrasov a narazov nez ludska ruka, strelba by im nemala podla mna zsadnejsie vadit nakolko su narazy tlmene cez ruku (hodinky nie su na zbrani privarene)

btw videl som pracovnika cestnych stavieb pracujuceho so zbijackou a na ruke mal sport II ... zjavne ich nemal prvy den a zbijacku zjavne tiez nedrzal prvy krat.... tvaril sa spokojne.

Odesláno
nosim vsechny svoje hodinky... a vetsinou se snazim mit na sobe hodinky, ktere se nejak tykaji aktivit, na ktere se chystam... :)

jak vubec snaseji mechaniky (a automaty) strileni z kratkych zbrani...? :)

Dobře se to snáší. Ten otřes není tak tvrdý, a není přímo na hodinky.

Odesláno
Chování sibyrnayi rozumím. U mě to probíhá asi takhle, hodinky na počátku úzkostlivě opatruji. Zacházím až do takových extrémů, že v parném létě nosím raději dlouhý rukáv, aby neutrpěly žádnou újmu. Tímto způsobem pokračuji do doby než se mi je "podaří" poprvé škrábnout. Pozornost polevuje, dlouhý rukáv mizí a hodinky pak nesundávám nikdy ať dělám co dělám. Sundávám je jen v případě, že sáhnu do zásob a vyměním je.

Zrovna tak chápu chování majitele Bentleye, vždyť je to jen kus plechu a není třeba z toho dělat modlu.

Pod to se klidně podepíšu. Ze začátku si úzkostlivě hlídám každý pohyb, po nějaké době (úměrné ceně a jiným hodnotám hodinek - např. památeční) pozornost polevuje a z hodinek se stává užitkový předmět. Jistě, mám je rád, ale nekupuju je jako investici, ale jako hezký předmět denní potřeby. Přece si nebudu kupovat hodinky, abych se pak bál je vzít na ruku, že jo...

Odesláno (upraveno)

Kolik lidí tolik pohledů.Pro mě je to jednoduché,věci jsou pro něco určeny.S Bentleyem nepojedu po lese zavážet krmení do krmelců a traktor si zase nevezmu na dálnici.To samé platí o hodinkách

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Kolik lidí tolik pohledů.Pro mě je to jednoduché,věci jsou pro něco určeny.S Bentleyem nepojedu po lese zavážet krmení do krmelců a traktor si zase nevezmu na dálnici.To samé platí o hodinkách

ale dokazes si predstavit nas vsechny jak cumime s otevrenou pusou na tu webkameru s tema divocakama, jak na ni sem tam tady koukame, jak tam prijede myslivec v bentley nasypat divocakum zaludy? :D

Odesláno
ale dokazes si predstavit nas vsechny jak cumime s otevrenou pusou na tu webkameru s tema divocakama, jak na ni sem tam tady koukame, jak tam prijede myslivec v bentley nasypat divocakum zaludy? :D

To už by pak jen chyběl ten medvěd na bicyklu

Odesláno

Já si kupuju hodinky hlavně na nošení, pokud by mi ležely v krabici, jsou to zbytečně vyhozené peníze. Sem tam drobný škrábanec nebo náraz k životu prostě patří.

Pokud ale zapojuju pod stolem kabely, tak si je radši sundám, protože zbytečně si je otloukat nemusím. :thumbsup_anim:

Odesláno

Jednou jsem slyšel, že v životě muže nastávají tři kritický chvíle:

- když přijde o práci;

- když jej opustí žena;

a

- když chytí první škrábanec na novým autě; ( nebo to bylo na hodinkách? )

Odesláno
Mám to horší než ty, jsem levák

Taky jsem levák a na střelci si neberu automaty. Mechaniky to zatím pokaždé přežily, stejně tak i quartzky.

Necháváš si hodinky na ruce při střelbě jednou rukou?

Odesláno
Taky jsem levák a na střelci si neberu automaty. Mechaniky to zatím pokaždé přežily, stejně tak i quartzky.

Necháváš si hodinky na ruce při střelbě jednou rukou?

Ja jsem taky levak, hodinky jsem se naucil nosit na prave ruce, ale myslim ze strelba hodinkam nevadi. Pokud nejsi vojak a nestrilis z kulometu davkama. Tam by podle meho laickeho nazoru trpelo lozisko rotoru - u automatu.

Návštěvník Tada
Odesláno

Tady je to buď samej ničitel nebo jsem já extrémně šetrnej :D

Na Steinhartech kromě jednoho škrábance na sponě není známka, že bych je nosil :P

Na sport si beru rozpadající se kvarcové festiny, ale ty asi vyměním za zánovní Primsporty IGEN nebo Seiko Sumo :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...