guzmic Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Pche, darebáci, na mě si nepřijdou. Keště že máme ten chronomag.... díky za rady a nákup tam neudělám. Jinak zkoušel někdo ty botky Altra lone peak?Mám dost širokou nohu a je to zatím můj favorit na další sezónu.
quest987 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2019 Tak jsem byl testnout nové boty. Víc jak měsíc sem nebehal. Beh ( dali se tomu tak říkat, spis to byla svižna chůze) do kopečků byl výživný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2019 je to výživná trasa, ideál na testování kondice . A je rozmanitá : hezké rovinky jako po asfaltu tak po lesní cestě, výběhy do kopce po lesních cestách , seběh po kamení, seběh po lesní cestě. krom kondice to prověří i techniku v terenu
guzmic Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2019 Řeším problém, tak se zeptám aj tady. Vadí mi nízká mechanická odolnost ale u běžeckých bot, dvakrát Dynafit ms feline vydrží mi vždy 550-700 km tzn. cca 70-80 hod běhu. Inov8 rocklite 290 mám teď, no mají cca 300-400 km podrážka drží v pohodě, ale vršek boty se začíná trhat.Má někdo zkušenosti s La Sportiva, popř značka Altea lone peak. Mám jinak dost širokou nohu, běhám cca 80-0% trail a chci něco na střední vzdálenosti tzn 20-45kmdíky za rady.
Beet Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2019 S podrážkou jsem nikdy žádný problém neměl, ta u mě drží. U mě začal být problém s trháním svršku na bocích. Poslední boty, které drží jsou Adidas Supernova Glide Boost 6, které jsem kupoval v 2015 a mají odběháno necelých 1300km. Začaly se trhat až letos.Zatím všechny boty co jsem koupil od roku 2017 ze mi začaly trhat po 300-400km (Saucony, Asicsy 2x). Poslal jsem je na reklamaci a ve všech třech případech vráceny peníze. S tebou zmiňovanými značkami zkušenosti nemám, ale NewBalance u nás občas prodával něco v šířkách 2E.
guzmic Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2019 Podrážka vydrží vždy aj mě v pohodě... svršek je katastrofa, zítra můžu udělat fotku pro představu.... Na reklamaci to asi nevidím, ty boty jsem dorasoval o kameny, stromy, větve atd.
Prochy68 Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2019 Ja prevazne prodru paty zevnitr
Beet Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 Podrážka vydrží vždy aj mě v pohodě... svršek je katastrofa, zítra můžu udělat fotku pro představu.... Na reklamaci to asi nevidím, ty boty jsem dorasoval o kameny, stromy, větve atd. A jo tak. Ja myslel, že se ti to trhá běžným opotřebením jako mě.
minimus80 Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) Podrážka vydrží vždy aj mě v pohodě... svršek je katastrofa, zítra můžu udělat fotku pro představu.... Na reklamaci to asi nevidím, ty boty jsem dorasoval o kameny, stromy, větve atd.podla mna je 700km resp. 70-80h na ozajstny trail vyborny vysledok . Sam vravis ze si ich dorasoval o kameny, vetve atd, Jedno ci trail, cesta, dobre je striedat aspon 2 pary, ja tocim cca 6 parov, niektore ale vytiahnem len sporadicky inac moj rekorder a favorit na objemovky su mizuno wave rider, toto su fotky po 2800km, pravda povacsinou asfalt, lesne cesty, do lesa ale ziadne traily a single, skor cyklotrasy...na malikovej hrane sa mi zacala robit diera este minuly rok, prelepil som z vnutra silnou paskou ( duct tape ?) ...este ich teraz znova prelepim a potiahnem aspon do 3tis :-D teraz maju aj univerzalny model wave rider TT ktory by mal mat podrazku aj do lesa, kamos v nich bezal strednu trasu Sulov a spokojny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem minimus80
Micey Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 Ja teda taky na beh pouzivam uz jen Mizuno a boty menim po treba 1200km jen ze slusnosti, jasne jsou trochu seslaply ale nikdy zadnej vetsi problem, fakt jsem spokojenej.
Beet Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 Tak zrovna Mizuno Rider 16 mi odešly asi po 1000km. Ale to se roztrhaly do mrtě.Teď mám nové 22 tak uvidím.
guzmic Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 podla mna je 700km resp. 70-80h na ozajstny trail vyborny vysledok . Sam vravis ze si ich dorasoval o kameny, vetve atd, Jedno ci trail, cesta, dobre je striedat aspon 2 pary, ja tocim cca 6 parov, niektore ale vytiahnem len sporadicky inac moj rekorder a favorit na objemovky su mizuno wave rider, toto su fotky po 2800km, pravda povacsinou asfalt, lesne cesty, do lesa ale ziadne traily a single, skor cyklotrasy...na malikovej hrane sa mi zacala robit diera este minuly rok, prelepil som z vnutra silnou paskou ( duct tape ?) ...este ich teraz znova prelepim a potiahnem aspon do 3tis :-D teraz maju aj univerzalny model wave rider TT ktory by mal mat podrazku aj do lesa, kamos v nich bezal strednu trasu Sulov a spokojny IMG_20191111_095143.jpgMám dvoje trailovky a jedny na cestu.Tyhle Dynafit mají těch cca 600-700 kmVčera jsem je nestihnul očistit...tak nevypadají nejlíp, no ono by to stejně moc nepomohlo. :-)Jo, dnes jsem se naštval, v Lidlu mají běžecký boty na podzim/zimu vč. nějaký membrány za 20e tak jsem je vzal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beet Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 Hmm. Na 700 km se mi zdají dobité dost.
quest987 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Dnešní vybeh.Pec pod Sněžkou - Sněžka . Trasa přes Obří důl . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A teď dostanu asi pěkne za uši . Čas asi dobrý. Průměrné BPM 177
guzmic Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Paráda, jsem Ti to komentoval na Facebooku :-)Chlapi doporučte mi nějaký trail kde nebude nějaké extrémní převýšení, nejlépe Morava. 20-40 km nejlépe do cca +800m.Díky za tipy.
Beet Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Paráda, jsem Ti to komentoval na Facebooku :-)Chlapi doporučte mi nějaký trail kde nebude nějaké extrémní převýšení, nejlépe Morava. 20-40 km nejlépe do cca +800m.Díky za tipy. Možná instiprace tady http://www.inov-8.cz/microsites/trailtour2019/cs/etapy/
blam Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Chlapi mate nekdo boty na behani boty od firem Topo nebo Altro? Budu rad za zkusenosti. Diky
blam Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Pripadne nejake zkusenosti s Inov 8 terra ultra 260? Diky
Anela Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 pouze zprostředkovaně - strejda si je koupil hned když vyšly, podrážka sice držela ale byla prý moc měkká a svršek měl roztrhaný ani ne za měsíc (viděl jsem je když je měl tři týdny a vypadaly jakoby za sebou měly celou trailovou sezónu).mě od nich odrazuje drop 0 a chybějící ochrana špičky (na trailové boty).těžko říct jestli faceliftový model něco pořešil, koukám, že mají jakousi ochranu špičky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se