Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím, zda to sem úplně patří, ale potřeboval bych poradit ohledně běžeckého pásu. Manželka si ho přeje k narozeninám. Nedávám tomu velké šance, asi něco jako byla éra rotopedu, ze kterého byl fajn věšák. 😀 Není nikterak sportovně nadaná a ani jí to její nemoc moc nedovolí, ale chce to zkusit, asi spíš nějaký poloběh, polochůze. Nechci do toho investovat zbytečně moc, vybral jsem zatím jeden, viz odkaz. Za případnou radu děkuji. 

Urevo Strol 2S PRO Smart auto-inclined 2v1 za 11 999 Kč - Běžecký pás | Alza.cz

Odesláno

Expert nejsem, ale jeden mám doma a pár set kilometrů na tom ročně udělám. 
Co mě u tvého výběru dost překvapilo, tak je váha. 34kg mi přijde jako nesmysl. Ten můj má 150kg. I kdybych odhodil displej (výrazně bytelnejsi než tvůj) + odmontoval postranní “zábradlí”, tak mi přijde, že normální váha samotného pasu by měla být 80-100kg…

Odesláno

taky nejsem expert ale souhlas s  @Ajaj ten muj ma dokonce 180Kg 🫡  rekl bych ze hlavni vaha je motor a konstrukce tlumeni

https://www.trinfit.cz/trinfit-t5-pro

chudaci borci co ho tahli do 4teho patra 😂  ale chapu ze pro nekoho kdo na tom nechce delat regulerni bezecky trenink je to zbytecny, ja resil pri nakupu hlavne odpruzeni, max rychlost a max sklon coz me nakonec koplo do jiny cenovy hladiny

u toho co jsi poslal bych se bal zivotnosti a uplne absence tlumeni, takze pokud na tom bude polochodit, nebo spis chodit, tak proc ne, ale na beh to neni... 

mrkni jeste treba na https://www.trinfit.cz/trinfit-gara-t200 je to podobna cenova relace, o neco tezsi, zaroven silnejsi motor, vetsi bezecka plocha a pripadne vyssi rychlost a taky je to cesky vyrobek 😇 obecne ty Trinfity jsou na urovni Nordictracku 

Odesláno

@Ajaj, @sido Děkuji pánové. 👍 Je mi jasné, že máte ve všech bodech pravdu, ještě to promyslím a podívám se na ten v odkaze. Ale jak jsem psal, nechci do toho investovat desetitisíce, jelikož tomu nedávám dlouhého trvání. Teď se ještě dívám, že u toho co jsem posílal píšou o osmi tlumičích, takže by to tlumit něco mělo. 🤔

Odesláno
  V 25. 3. 2025 v 14:22, Petr.S napsal:

@Ajaj, @sido Děkuji pánové. 👍 Je mi jasné, že máte ve všech bodech pravdu, ještě to promyslím a podívám se na ten v odkaze. Ale jak jsem psal, nechci do toho investovat desetitisíce, jelikož tomu nedávám dlouhého trvání. Teď se ještě dívám, že u toho co jsem posílal píšou o osmi tlumičích, takže by to tlumit něco mělo. 🤔

Rozšířit  

rozumim, rozmluvil bych ji to, koupil ji pekny bezecky boty a celenku a vyhnal ji okolo baraku, ted bude cast roku kdy by ji to mohlo bavit 😉

• Like 1
Odesláno
  V 25. 3. 2025 v 11:42, Petr.S napsal:
Nevím, zda to sem úplně patří, ale potřeboval bych poradit ohledně běžeckého pásu. Manželka si ho přeje k narozeninám. Nedávám tomu velké šance, asi něco jako byla éra rotopedu, ze kterého byl fajn věšák.  Není nikterak sportovně nadaná a ani jí to její nemoc moc nedovolí, ale chce to zkusit, asi spíš nějaký poloběh, polochůze. Nechci do toho investovat zbytečně moc, vybral jsem zatím jeden, viz odkaz. Za případnou radu děkuji. 
Urevo Strol 2S PRO Smart auto-inclined 2v1 za 11 999 Kč - Běžecký pás | Alza.cz

Zvážil bych variantu zápůjčky běžeckého pásu třeba na měsíc nebo dva a žena uvidí jestli ji to bude bavit. Nevím odkud jsi, ale na Moravě a v Liberci dobře funguje třeba pujcovnarotopedu.cz, v Praze jsou podobné služby taky. Výhoda je, že to bude slušný model a ne shit za pár korun, tudíž neobstojí výmluva, že na lepším by běhala :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno
  V 25. 3. 2025 v 15:57, sido napsal:

rozumim, rozmluvil bych ji to, koupil ji pekny bezecky boty a celenku a vyhnal ji okolo baraku, ted bude cast roku kdy by ji to mohlo bavit 😉

Rozšířit  

Není to tak jednoduché. Manželce je 42 a už dva roky je v invalidním důchodu, má lupus. Takže se nemůže jen tak sbalit a jít někam běhat. 

V 25. 3. 2025 v 16:29, Dslabak napsal:

Zvážil bych variantu zápůjčky běžeckého pásu třeba na měsíc nebo dva a žena uvidí jestli ji to bude bavit. Nevím odkud jsi, ale na Moravě a v Liberci dobře funguje třeba pujcovnarotopedu.cz, v Praze jsou podobné služby taky. Výhoda je, že to bude slušný model a ne shit za pár korun, tudíž neobstojí výmluva, že na lepším by běhala :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rozšířit  

Díky, zvážím i tuto možnost, tedy pokud je tady někde v okolí dostupná.

• Like 1
Odesláno
  V 25. 3. 2025 v 14:06, sido napsal:

taky nejsem expert ale souhlas s  @Ajaj ten muj ma dokonce 180Kg 🫡  rekl bych ze hlavni vaha je motor a konstrukce tlumeni

https://www.trinfit.cz/trinfit-t5-pro

chudaci borci co ho tahli do 4teho patra 😂  ale chapu ze pro nekoho kdo na tom nechce delat regulerni bezecky trenink je to zbytecny, ja resil pri nakupu hlavne odpruzeni, max rychlost a max sklon coz me nakonec koplo do jiny cenovy hladiny

u toho co jsi poslal bych se bal zivotnosti a uplne absence tlumeni, takze pokud na tom bude polochodit, nebo spis chodit, tak proc ne, ale na beh to neni... 

mrkni jeste treba na https://www.trinfit.cz/trinfit-gara-t200 je to podobna cenova relace, o neco tezsi, zaroven silnejsi motor, vetsi bezecka plocha a pripadne vyssi rychlost a taky je to cesky vyrobek 😇 obecne ty Trinfity jsou na urovni Nordictracku 

Rozšířit  

Tak jsem si nechal poradit a koupil Trinfit Gara T250. Běžecký pás TRINFIT Gara T250 za akční cenu, doprava po celé ČR zdarma. Byl za docela dobrou cenu. I když se nedá celý složit, jak bylo manželčino přání, ale rozhodně je kvalitnější než ten, co jsem chtěl původně. Tak uvidíme, jaký bude ohlas. 

• Like 1
Odesláno
  V 2. 4. 2025 v 11:37, Petr.S napsal:

Tak jsem si nechal poradit a koupil Trinfit Gara T250. Běžecký pás TRINFIT Gara T250 za akční cenu, doprava po celé ČR zdarma. Byl za docela dobrou cenu. I když se nedá celý složit, jak bylo manželčino přání, ale rozhodně je kvalitnější než ten, co jsem chtěl původně. Tak uvidíme, jaký bude ohlas. 

Rozšířit  

tak přeju at to paní běhá 🫡

Odesláno

@sido Díky. 👍 Až teď jsem zjistil, že jsem vlastně omylem objednal tuhle vyšší řadu, než je ve Tvém odkaze. 😀 Jelikož tam byla taková cena, tak jsem se ani nedíval, že to není model 200, ale 250 v domnění, že objednávám dvoustovku. 😀

• Haha 1
Odesláno
  V 2. 4. 2025 v 13:18, Petr.S napsal:

@sido Díky. 👍 Až teď jsem zjistil, že jsem vlastně omylem objednal tuhle vyšší řadu, než je ve Tvém odkaze. 😀 Jelikož tam byla taková cena, tak jsem se ani nedíval, že to není model 200, ale 250 v domnění, že objednávám dvoustovku. 😀

Rozšířit  

Venku se začíná dělat hezky, škoda teď pořizovat pás 😀

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...