Valentin Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Přemýšlím o koupi hodinek, líbí se mi dvoje. Chtěl bych zkusit nosit kožený pásek místo ocel. tahu, který jsem zatím vždycky preferoval. Vím, že vybrané hodinky jsou jen quartz a ne automaty, jak jsem původně zamýšlel. Které byste zvolili vy? CERTINA DS PODIUM 536.7029.42.69 Chronograf: TISSOT PR50 SPORT T34.1.528.52:
steirn Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 ....čistě z designového hlediska bych volil ty certiny...
Baker Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Za me certiny, ale volil bych jinou verzi. Jinak jsi vlakno zalozil ve spatne sekci, priste je to lepsi tady.
Valentin Odesláno 6. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 (upraveno) Za me certiny, ale volil bych jinou verzi. Jinak jsi vlakno zalozil ve spatne sekci. Polepším se Na tyhle Certiny jsem taky koukal, hm popřemýšlim... Jinak děkuji všem za radu Upraveno 6. prosince 2008 uživatelem Valentin
CzechJoker Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Když jinak nedáš, tak Certinu. Ty hnědé jsou moc pěkné, ale nemusí se hodit ke všemu (znám jediného člověka, co nosí hnědý oblek...), ty černé s karbonovým páskem jsou možná lepší pro sport.
Muffik Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 (upraveno) Já bych bral Certiny, ještě raději ale ty černé od Bakera. Nejsou sice na kůži, jak požaduješ, ale designově se mi docela líbí. Nepíšeš, na jaké nošení je chceš. (Uff, můj první příspěvek ) Upraveno 6. prosince 2008 uživatelem Muffik
rak.pavel Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Přemýšlím o koupi hodinek, líbí se mi dvoje. Chtěl bych zkusit nosit kožený pásek místo ocel. tahu, který jsem zatím vždycky preferoval. Vím, že vybrané hodinky jsou jen quartz a ne automaty, jak jsem původně zamýšlel. Které byste zvolili vy? CERTINA DS PODIUM 536.7029.42.69 Chronograf: TISSOT PR50 SPORT T34.1.528.52: Certiny
Valentin Odesláno 6. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Já bych bral Certiny, ještě raději ale ty černé od Bakera. Nejsou sice na kůži, jak požaduješ, ale designově se mi docela líbí. Nepíšeš, na jaké nošení je chceš. Na běžné nošení, já zas takový sportovec nejsem. Koupím ty Certiny, návrh od Bakera není vůbec špatný, ale víc se mě líbí ta kombinace s hnědou kůží.
PavelK Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 (upraveno) Podpořím taky Certiny a z těch tří variant zde uvedených bych volil tu první - černé na hnědé kůži. U Tissotu mi přijde divná ukousnutá čtyřka a obecně moc nemusím na hodinkách skloněné písmo. Upraveno 6. prosince 2008 uživatelem PavelK
Gilius Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 no...já půjdu asi proti proudu,ale ty Certiny jsou dost nečitelné a přeplácané.....za mne Tissot.
Ondra Brave Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 kde je budes prosím kupovat po netu ?
Valentin Odesláno 6. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 kde je budes prosím kupovat po netu ? jj, po netu. Skoro všechno kupuju po netu, je to zpravidla o dost levnější než v kamenných obchodech. Internetových stránek, které prodávají certiny je u nás dost.
Ondra Brave Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 posli prosím odkaz líbí se mě taky a 7200 se mě za ně dávat nechce
Valentin Odesláno 6. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 posli prosím odkaz líbí se mě taky a 7200 se mě za ně dávat nechce Tak to ti moc nepomůžu, našel jsem pár obchodů právě s touto cenou. Levnější jsem nikde neviděl. Takže kdybys sám na levnější narazil, dej mi pls vědět.
Ondra Brave Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 myslel jsem že budes obednavat Amerika atd
Návštěvník Tada Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Certiny, jsou jednodušší elegantnější tímpádem univerzálnější...
Valentin Odesláno 6. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 myslel jsem že budes obednavat Amerika atd S nákupem v zahraničí nemám moc zkušeností, takže se budu muset spolehnout na domácí trh.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se