Sonny919 Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 páči sa mi tento druh patiny, keď cifer získava na čokonoblesnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Jo, jo, mám jedny čokonoblesní Primky a jedny musí čekat, až jim ciferníček barevně zčokoládovití. Poznámka: "S prominutím" trochu mimo vlákno, ale to aby tady "řeč nestála". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Paráda, práve si mi urobil chuť na sladké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Paráda, práve si mi urobil chuť na sladké Ha ha ha, vieš že aj mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Lidi mají velké oči...mě to bylo divné. ale dneska už je možné všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 niekedy pred rokom a pol som videl ako sa predali za 10k, tak preto som to spomenul. Momentálne by sa v tomto stave za tú sumu nepredali, to však neznamená, že ich za toľko nemôže nejaká známa firma ponúkať na predaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 chlapci neviete čo to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 tipnem si, 7 denne palubne z autobusu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Jsi si jistý, že je to Prim? Tyhle velké zas tak moc neovládám, ale tyhle neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 je tam logo Prim v rohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 (upraveno) Jsem jen na tel., už to vidím, tak to bude ten autobus. Sorry. Upraveno 7. června 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Spínací hodiny řízené krystalem řady SPH-Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Jasně spínačky. Akorát Ti tam scházejí ty plastové spínací kolíky a plastové sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 ďakujem všetkým za reakcie jj kolíky chýbajú, ale sklo mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Koliky byly dva. Jeden cerveny a druhy zeleny.Zeleny pootocil vpravo ten spinac do polohy "I", tedy zapnuto. Cerveny zase vypnul do polohy "0".Me takhle budilo radio misto budiku. Horsi bylo, kdyz zrovna nesel proud. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Když jsem si před pár lety na stará kolena v Brně rozšiřoval vzdělání o učební obor elektrikář-silnoproud, tak nám je třídní učitel Prokop vychvaloval až do nebes. A jestli je někde najdeme, tak si je máme dobře schovat. Výborný člověk, stará poctivá škola. Pravdu měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Ano to je pravda. Několik desítek těchto strojů, jsem také opravoval j. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 hneď zamykám do truhlice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Dobře děláš, vnoučata je vymění minimálně za lehce ojetý vůz. Já už taky nic nezahazuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 A co ty baterky uvnitř ? Nevytečou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se