JR_2010 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ježíši vůbec nic, nebuď tak vážnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ještě další důkaz tvořivosti v Eltonu,ty už teda nevlastním,před nedávnem jsem poprosil o identifikaci p.Hovorku,a že takový ciferník ještě neviděl,tak jsem mu je poslal jako dar o rozšíření sbírky....poděkoval...já bych z nich takovou radost nemněl jelikož stav ciferniku byl nic moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Tento ciferník mám v tomto pouzdru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Tak že jich bylo vyrobeno více kusů v noční směně.. ale určitě to je raritka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Když si představím jak velké množstí finálních verzí ciferníků se dostalo do výroby, tak určitě násobně větší množství ve formě návrhů, prototypů a zkušebních vzorků se do výroby nedostalo a skončilo kdesi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Ahoj.Chtěl bych poprosit jestli někdo neví co je to za ciferníky ? U těchto modelů 64 412 1 a 64 478 1 jsou v knize plastické číslice ale tady ty jsou jen hladké tištěné.Jsou to nějaké servisní číselníky nebo co ? Předem dík za odpověđ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasPulda Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Zdravím, pánové, nevíte, zda se jedná o "bastl" nebo zda se opravdu Prim "Rolex" dělaly se zlatou vteřinovkou? Vždycky jsem viděl zelený číselník pouze v kombinaci s oranžovou ručičkou. Díky za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasPulda Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Zdravím, pánové, nevíte, zda se jedná o "bastl" nebo zda se opravdu Prim "Rolex" dělaly se zlatou vteřinovkou? Vždycky jsem viděl zelený číselník pouze v kombinaci s oranžovou ručičkou. Díky za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Vzdy s oranzovou. Jestli nahodou ta sekundovka nevybledla starim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigr71 Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Dobrý den, mohl bych poprosit o pomoc s identifikaci těchto Přímek? Hodinky jsou od dědečka a už mají asi hodně (desítky let) za sebou Děkuji Richard Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rootan Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Posílám foto z nové knihy. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Ustálený název ?televize?, automat kal. 96 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigr71 Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Děkuji mockrát Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Jéžíšek přinesl tohle, že to prý vypadalo zachovale, blejskavě a nebylo to moc drahý, jinak tomu prý moc nerozumí. Já mám zase potíž zjistit co jsou to vlastně vzhledově zač hodinky (strojek podle tikotu nejspíš kalibr 66), jsou jinak fakt blejskavý (jedna nožička trochu přihnutá), ale nijak porýpané, tak jsem je neotvíral. Rozběhnou se po prvním pootočení korunkou a jdou dobře - chyba do minuty za 24 hodin, tak skoro jako nové. Nemohu v literatuře o Primkách najít takové - snad jsem něco nepřehlédl. Pokud je někdo má a určené (typové označení, rok vzniku) prosím o radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 je to model 66 225 1 z roku 1972 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 To jsem si taky při prvním pohledu myslel, ale model 66 225 1, v knižním katalogu, nemá na čtvrthodinových indexech tlustší čárky ale čísla. Ještě chvíli počkám a (pokud mi někdo nezkazí radost) pak se začnu vychloubat, že mám super-ultra-mega-hyper-rare Primky s jednou přiohlou nožičkou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak radovat se můžeš hned, moc rozšířenej model to fakt neni, ani si nevzpomínám, že bych ho někdy viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Aha, prehledl jsem. Mozna to bude nahradni cifr, ktery byl bezny i u kal. 50 a daval se misto znicenych cifru. Nema vystouple indexy, pouze tisk, mozna ohnuta nozicka by take mohla s jeho vymenou za nahradni cifr souviset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Zdravím,nebylo by lepší toto vlákno zavřít a pokračovat v původním? Bylo by škoda kdyby spoustu příspěvků zaniklo ve starém vlákně.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/119391-pomoc-s-identifikac%C3%AD-prim/page-116 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Z mé sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se