Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

I vývoz do USA je možný, ale vzhledem k "ceně" kterou za pravdu o hvězdách "zaplatil" Giordano Bruno, jsou to pro mne Prim typ Giordano Bruno. Foto mých zvláště ceněných Prim Giordano Bruno přikládám. Ať se máme na co dívat.

post-19465-0-71970800-1552045382_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I vývoz do USA je možný, ale vzhledem k "ceně" kterou za pravdu o hvězdách "zaplatil" Giordano Bruno, jsou to pro mne Prim typ Giordano Bruno. Foto mých zvláště ceněných Prim Giordano Bruno přikládám. Ať se máme na co dívat.

Krásný podklad s hvězdičkami:) není to náhodou na takovém jemném papíře?:)

Odkaz ke komentáři

Ano, je to symbolicky na speciálním papíře z knihy "Hvězdný posel"  - autor Galileo Galilei (nové vydání s komentáři) - toho papeženská Inkvizice :furious:  :skull:  hrozbou "útrpného práva" donutila k odvolání, a pak dlouhodobě věznila, také za jeho názory na kosmos, planety a hvězdy. Tedy symbolicky moje "Prim Giordano Bruno" na kresbě hvězd "spolutrpitele" Galilea Galilei.

Edit: Slovosled.

post-19465-0-57755900-1552060172.jpg

Upraveno uživatelem Mipa
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Asi jak píše Snekofon, plus ten kalibr co se dává na všechny nejnepovedenější fejky všech typů...

Já to Hanák na mpm někdy těsně po revoluci ale nevyznám se v tom zatím tolik a nikde jsem podobné nenašel...

Přesto mě se líbí teda,ale jako kuriozita :-D

Odkaz ke komentáři

No a proč chceš o tomhle něco zjišťovat, když sám víš, že je to unifikovanej výrobek, jeden z miliard, kterej má jen jinej název, tady řešit rok výroby, model, atd. je z hlediska vynaložený námahy úplně zbytečná ztráta času.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...