Karlos Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Armstrong byl začátkem 60. let neznámý člověk. Je to skutečně typ Copernicus, mám to potvrzeno, otec známého mého známého pracoval v Eltonu jako natahovač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 I vývoz do USA je možný, ale vzhledem k "ceně" kterou za pravdu o hvězdách "zaplatil" Giordano Bruno, jsou to pro mne Prim typ Giordano Bruno. Foto mých zvláště ceněných Prim Giordano Bruno přikládám. Ať se máme na co dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Armstrong byl začátkem 60. let neznámý člověk. Je to skutečně typ Copernicus, mám to potvrzeno, otec známého mého známého pracoval v Eltonu jako natahovač.:-D :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 I vývoz do USA je možný, ale vzhledem k "ceně" kterou za pravdu o hvězdách "zaplatil" Giordano Bruno, jsou to pro mne Prim typ Giordano Bruno. Foto mých zvláště ceněných Prim Giordano Bruno přikládám. Ať se máme na co dívat.Krásný podklad s hvězdičkami:) není to náhodou na takovém jemném papíře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 (upraveno) Ano, je to symbolicky na speciálním papíře z knihy "Hvězdný posel" - autor Galileo Galilei (nové vydání s komentáři) - toho papeženská Inkvizice hrozbou "útrpného práva" donutila k odvolání, a pak dlouhodobě věznila, také za jeho názory na kosmos, planety a hvězdy. Tedy symbolicky moje "Prim Giordano Bruno" na kresbě hvězd "spolutrpitele" Galilea Galilei. Edit: Slovosled. Upraveno 8. března 2019 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Tvl.Pecka co všechno nevymyslíte kucí.Ale původně to měli být Prim Globus na počest Bruna a Galilea jako že země je kulatá a ještě se k tomu točí !!!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
33jef Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Ahoj lidi. Docela mě zaskočily tyhle "Primky". Nevíte co je to za rok, za stroj a jestli to jsou vůbec Prim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
33jef Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Ahoj lidi. Docela mě zaskočily tyhle "Primky". Nevíte co je to za rok, za stroj a jestli to jsou vůbec Prim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
33jef Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 A zezadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
33jef Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Budu rád za každou kloudnou odpověď ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Ahoj, mě by zajímalo, čím Tě ty hodinky zaskočily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Kazdemu designerovy, ktery dokaze na maly prostor ciferniku nacpat 3 ruzne fonty cislic bych nakopal....tyto hodinky jsou ukazkou bezradnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
33jef Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Asi jak píše Snekofon, plus ten kalibr co se dává na všechny nejnepovedenější fejky všech typů...Já to Hanák na mpm někdy těsně po revoluci ale nevyznám se v tom zatím tolik a nikde jsem podobné nenašel...Přesto mě se líbí teda,ale jako kuriozita :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
33jef Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Pardon : Hádal jsem to na mpm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 No a proč chceš o tomhle něco zjišťovat, když sám víš, že je to unifikovanej výrobek, jeden z miliard, kterej má jen jinej název, tady řešit rok výroby, model, atd. je z hlediska vynaložený námahy úplně zbytečná ztráta času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
33jef Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 No něco podobnýho jsem chtěl slyšet..asi. vůbec je nedokážu nikam zařadit osobně. Zajímalo mě spíš jen jisté určení firmy/závodu a přibližná éra...at vím kam s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Normálně napsáno PRIM na hodinkách z Činy, víc v tom nehledej, ani kuriozitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
33jef Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Díky. Konečně jsem něco našel a to tady na chronomagu. Vypadá to okolo roku 2006 a prostě Čína. Aspoň jsem se přiučil.. -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Chtěl jsem se zeptat co je to za Diplomat ? Je to skládačka? Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 (upraveno) Ten číselník je hodně vzácný ,ale celkově to je skládačka.Patří do specifického pouzdra. Nejsem si jistý, ale asi to byly jen prototypy.Fotky jsou z photowatches. Upraveno 19. března 2019 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se