Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

Prosím o pár informací k hodinkám, které jsem dnes zakoupil. Jsou v celkem hezkém stavu, pouzdro není zrezlé, ani nijak zvlášť poškrábané. Na dýnku je číslo 2619 a uvnitř znak Chronotechna. Vím, že jde o předchůdce Prim, ale přesto bych chtěl vědět něco více. Děkuji.

Ručky by tam měly být tyto viz.obrázek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj

Pomohl by mi někdo ze zkušenějších a kouknul se na tyto dvoje hodinky ? Zajímalo by mě , zda se jedná o originál ????? A nebo o to co je špatně .

1) Prim Sport I - měněná vteřinová ručička , to jsem poznal :-)

2) Prim sport II - mělo by jít o vojenský model , viz armovací kroužek a ručičky shodné ( nebo ve stylu) s leteckými automaty

Předem moc děkuji

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak za mě jedničky OK i vteřinovka, a s bílou vložkou lunety by byly tiptop :-)

Dvojky mají armovák z leteckejch, hodinová a minutová ručka jsou letecké, nebo automaty, a vteřinova patří k tomu cifru, tedy zelené dvojky bez lumi.

Odkaz ke komentáři

Ahoj

Pomohl by mi někdo ze zkušenějších a kouknul se na tyto dvoje hodinky ? Zajímalo by mě , zda se jedná o originál ????? A nebo o to co je špatně .

1) Prim Sport I - měněná vteřinová ručička , to jsem poznal :-)

2) Prim sport II - mělo by jít o vojenský model , viz armovací kroužek a ručičky shodné ( nebo ve stylu) s leteckými automaty

Předem moc děkuji

Ty dvojky jsou skládačka. Skládá je člověk jménem Franta a dokonce se jim tu už kdysi dalo jméno vojenské Made by Franta.

Odkaz ke komentáři

Zdravím, mohl bych vás pánové poprosit o radu s těmito hodinkami.

Přijde mi, že pouzdro je od Pavouků, ale dýnko je troškuá jiné a ciferník s novějším logem jsem na tomto typu hodinek ještě nikdy neviděl.

Mohu se tedy zeptat, zda-li někdo z vás jiř něco podobného viděl nebo se jedná o složeninu?

Předem děkuji

Odkaz ke komentáři

Zdravím ve spolek, mám tu takový dotaz. Je to složenina? Nebo to jsou jedny z posledních 50tek? Podle  . jsem je kalibr identifikoval jako 52.1. Jenže hodinky mají vyraženo kalibr 50.

Tak nevím jestli je to bastl, či oprava novým dílem? Jinak chromování je pěkně zachované, a žádný jiný identifikační znak nemají, dýnko vypouklé. 

Jsou v chodu, od  za 24 hodin žádné přebíhání, zpoždění. 

Dokážete si tipnout rok výroby? Cenu za kterou se prodávali/ jakou mají dnes? Prodávat je nebudu. Máte je někdo taky? Bude zřejmě tuctovka. 

Děkuji za reakce. 

Odkaz ke komentáři

Zdravím ve spolek, mám tu takový dotaz. Je to složenina? Nebo to jsou jedny z posledních 50tek? Podle  . jsem je kalibr identifikoval jako 52.1. Jenže hodinky mají vyraženo kalibr 50.

Tak nevím jestli je to bastl, či oprava novým dílem? Jinak chromování je pěkně zachované, a žádný jiný identifikační znak nemají, dýnko vypouklé. 

Jsou v chodu, od  za 24 hodin žádné přebíhání, zpoždění. 

Dokážete si tipnout rok výroby? Cenu za kterou se prodávali/ jakou mají dnes? Prodávat je nebudu. Máte je někdo taky? Bude zřejmě tuctovka. 

Děkuji za reakce. 

Do posledních modelů se tenhle strojek dával - už jsem to viděl víckrát. Za bastl bych to nepovažoval A cena nevalná, v řádech pár stokorun.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ahoj,pokud by měl někdo chvilku na to kouknout a dát info,jestli jsou hodinky takhle ready,nebo je to nějaká složenina.Předem dík.

P.S.kdyby měl na ně někdo volnou vteřinovku,předpokládám,že tam má být,tak bych se nezlobil,dík :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...