prim-ky Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Ručky tam patří jiné,jinak hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Prosím o pár informací k hodinkám, které jsem dnes zakoupil. Jsou v celkem hezkém stavu, pouzdro není zrezlé, ani nijak zvlášť poškrábané. Na dýnku je číslo 2619 a uvnitř znak Chronotechna. Vím, že jde o předchůdce Prim, ale přesto bych chtěl vědět něco více. Děkuji.Ručky by tam měly být tyto viz.obrázek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Já Ti od toho pomůžu, chceš?Jestli po nich toužíš jsou tvoje, já na nich nelpím není to můj "cup of coffee" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Já Ti od toho pomůžu, chceš? Já si to držím spíš na náhradní díly na sporty.Jinak tady jsem je vyšťoural: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Ahoj Pomohl by mi někdo ze zkušenějších a kouknul se na tyto dvoje hodinky ? Zajímalo by mě , zda se jedná o originál ????? A nebo o to co je špatně .1) Prim Sport I - měněná vteřinová ručička , to jsem poznal :-)2) Prim sport II - mělo by jít o vojenský model , viz armovací kroužek a ručičky shodné ( nebo ve stylu) s leteckými automaty Předem moc děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Nepovažuji se za odborníka, ale u Prim sport I mi vteřinovka přijde správná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Doktore, děkuju za dárek- dostals mě, fakt, málokdy za mnou přijde do práce chlápek co má hodinky na obou rukách... dobrá přepadovka, dím za hodinky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Tak za mě jedničky OK i vteřinovka, a s bílou vložkou lunety by byly tiptop :-)Dvojky mají armovák z leteckejch, hodinová a minutová ručka jsou letecké, nebo automaty, a vteřinova patří k tomu cifru, tedy zelené dvojky bez lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Pokud to chápu správne, u Igenů je bílá vteřinovka. Na fotce to moc poznat není.Dvojkový sporty jsou skládačka. Jak vypadají zespodu, klasika kal. 68? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Ano je to tak , jedničkové sporty mají bílou vteřinovku . Dvojkové mají ze spodu věnování náčelníka a bohužel je ted nemohu otevřít . Zkusím to zítra , ale dle mě tam bude kal. 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Co je toto za Prim? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Co je toto za Prim?Malý dámský model, jestli si to dobře pamatuju, kalibr 80. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Jo, pamatuješ si to jako obvykle dobře :-) jenom malá poznámka ke kalibru 80 - mezi fabrickými hodináři je asi nejvíce ceněný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Jaká může být hodnota těch hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Několik málo stokorun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Ahoj Pomohl by mi někdo ze zkušenějších a kouknul se na tyto dvoje hodinky ? Zajímalo by mě , zda se jedná o originál ????? A nebo o to co je špatně .1) Prim Sport I - měněná vteřinová ručička , to jsem poznal :-)2) Prim sport II - mělo by jít o vojenský model , viz armovací kroužek a ručičky shodné ( nebo ve stylu) s leteckými automaty Předem moc děkujiTy dvojky jsou skládačka. Skládá je člověk jménem Franta a dokonce se jim tu už kdysi dalo jméno vojenské Made by Franta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Zdravím, mohl bych vás pánové poprosit o radu s těmito hodinkami. Přijde mi, že pouzdro je od Pavouků, ale dýnko je troškuá jiné a ciferník s novějším logem jsem na tomto typu hodinek ještě nikdy neviděl. Mohu se tedy zeptat, zda-li někdo z vás jiř něco podobného viděl nebo se jedná o složeninu? Předem děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opulrt Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Zdravím ve spolek, mám tu takový dotaz. Je to složenina? Nebo to jsou jedny z posledních 50tek? Podle . jsem je kalibr identifikoval jako 52.1. Jenže hodinky mají vyraženo kalibr 50.Tak nevím jestli je to bastl, či oprava novým dílem? Jinak chromování je pěkně zachované, a žádný jiný identifikační znak nemají, dýnko vypouklé. Jsou v chodu, od za 24 hodin žádné přebíhání, zpoždění. Dokážete si tipnout rok výroby? Cenu za kterou se prodávali/ jakou mají dnes? Prodávat je nebudu. Máte je někdo taky? Bude zřejmě tuctovka. Děkuji za reakce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Zdravím ve spolek, mám tu takový dotaz. Je to složenina? Nebo to jsou jedny z posledních 50tek? Podle . jsem je kalibr identifikoval jako 52.1. Jenže hodinky mají vyraženo kalibr 50.Tak nevím jestli je to bastl, či oprava novým dílem? Jinak chromování je pěkně zachované, a žádný jiný identifikační znak nemají, dýnko vypouklé. Jsou v chodu, od za 24 hodin žádné přebíhání, zpoždění. Dokážete si tipnout rok výroby? Cenu za kterou se prodávali/ jakou mají dnes? Prodávat je nebudu. Máte je někdo taky? Bude zřejmě tuctovka. Děkuji za reakce. Do posledních modelů se tenhle strojek dával - už jsem to viděl víckrát. Za bastl bych to nepovažoval A cena nevalná, v řádech pár stokorun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Ahoj,pokud by měl někdo chvilku na to kouknout a dát info,jestli jsou hodinky takhle ready,nebo je to nějaká složenina.Předem dík. P.S.kdyby měl na ně někdo volnou vteřinovku,předpokládám,že tam má být,tak bych se nezlobil,dík :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se