Jan_Jan_2006 Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 A já myslel, že se jedná o nějakou tajnou šifru z Eltonu!!! Dělám si legraci...Já bych to viděl na nějaké značky sloužící něčemu (?) přímo při výrobě hodinek. Nezdá se mi totiž, že by se nějaký hodinář, který hodinky třeba opravoval, takto drbal s vyfrézováním značek. No, nevím... Snad to ještě někdo objasní. Nejlépe ten, co mi to tam vyfrézoval!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Frézované to nevypadá, spíš vyryté jehlou. Při výrobě by si nikdo nedovolil do hodinek něco rýt. A ani k tomu nebyl důvod, výroba byla stereotypní, tisícové série stále stejných kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Podobné znaky se v primkách vyskytují dost často a jsou to opravdu nejspíš značky hodinářů, kteří je opravovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Děkuji za odpověď.Takže žádné tajné znaky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 a čo je toto čudo zač? nijako to neviem zaradiť, kedže je ciferník riadne zničený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Prim to není, nějaký ruský, asi. Fotky strojku jsou dost neostré, zkus znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 lepšie to už nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Řekl bych, že je to tohle: http://www.ussrtime.com/cgi-bin/details.pl?id=1365 Fabrika: Hodinářský závod Penza, SSSR; model: asi Zarija, případně Vesna nebo Aurora; strojek typ: 2009 (podle toho jsem to vyluštil); asi 70tý léta. Cena 100Kč max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 nuž tak dakujem, žiadne primky žiadna radost, pojdnu naspäť do šuflika zabudnutia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Dej je na koleje, pod tramvaj nebo vlak. Lisovali jsme tak desetníky... Zajímalo by mě, jak dopadnou hodinky.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Dobrý den, mám doma tyhle hodinky. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví jejich typ a jakou mají asi cenu. Díky za reakce. Edit: smazání přílohy pro přílišnou velikost - prostěradla sem nepatří - čtěte pravidla prosím Upraveno 7. února 2013 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Hmmmmmm..... !!!!!!!!!! Zajímavý model. Málo vídaný.Cenu si netroufám vyslovit, ale bude určitě v řádu tisíců korunek českých.Jedná se o PRIM automaty v provedení SPORT II.Kdyby byly na prodej, tak se stavím do řady jako první!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Kdy jsi k nim přišel? Nosil jsi je ty nebo někdo z rodiny? Kdybys věděl, kdy byly v prodeji, tak bys nám hodně pomohl, protože porevoluční výroba byla občas docela divoká a třeba já bych si tipnul rok 1994 a uvnitř ještě český strojek... Víc bude vědět Honza.manta, ten je na sporty odborník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Zakladny typ tychto automatov bol kal.96-ka,len neviem ci boli aj s datumom ako su na obrazku. Musel by som hladat v dokumentoch.Ale asi bez datumu tieto 96-ky sa nevyrabali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Zakladny typ tychto automatov bol asi kal.90,Tieto na obr.su asi kal.96. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Zakladny typ tychto automatov bol kal.96-ka,len neviem ci boli aj s datumom ako su na obrazku. Musel by som hladat v dokumentoch.Ale asi bez datumu tieto 96-ky sa nevyrabali?Toto som sa pomylil ,ze zakladny kaliber bol 96-ka! Prepacte.Zakladny kal bol asi 90-ka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Uvnitř je na 100% japonský strojek Miyota. Je pravda že jich není moc, ale v takovýmto vrakovým stavu nemají cenu tisíců kč. Tydle budou vyžadovat hodně investic, aby se na ně dalo zase koukat. Jsou vůbec funkční? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Nemyslím,že jsou v nějak vrakovém stavu,stačí výměna skla,vyčištění a promazání strojku a budou zase k světu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Dabl. Upraveno 6. února 2013 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Přesně tak - je tam automat miyota. Kal.96 se do sportů nikdy nedával - kromě. leteckých. A v tomhle stavu o ceně snad radši ani nemluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se