honny Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Do 17ti sem vůbec nepil. No a do tohohle září mi skoro ani nechutnalo pivo, vždycky tak maximálně to první. ... obojí je již minulost a trochu mě to děsí.
maty Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Kazdy vecer dame lahvinku dobreho vina...nebo i dve. A uz se zase tesime do sklipku...takze alkoholici
N4M Odesláno 9. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Hurá, už jsem se bál, že jsem tu jedinou černou ovcí ve stádu gentlemanů, ale ne. Už jsme prej 4
Titan Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 ale na ten vikend uz se taky tesim
N4M Odesláno 9. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 (upraveno) Titan napsal: ale na ten vikend uz se taky tesim Dotaz pro ty, kteří bumbají rádi: také máte svou oblíbenou kalící bundu? Bo nějaký spešl kalící hadry, ve kterejch jste se už vyváleli snad všude a nikdy by jste nešli bez nich? Upraveno 9. prosince 2008 uživatelem N4M
Milda Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 dobry konak a vinko muzu vdycky klidne i kazdy den, obcas s nasimi partnery je treba vypit par lahvi vodky coz kdyz je kvalitni se da take, pivo mi nedela dobre
Paullus Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Přátelé, nechci znevažovat vaše zásluhy na poli rozvoje alkoholismu v ČR, ale v devadesátých letech jsem byl s klientem mezi naftaři na Sibiři. Tam se prostě chlastá jiná liga. Tady mluvíme řádově o panácích a tam se uvažuje ve flaškách. Jsem rád, že jsem to přežil a že vidím. A taky jsem pochopil, proč Rusové vyhráli válku.
Gorg Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Paullus napsal: Přátelé, nechci znevažovat vaše zásluhy na poli rozvoje alkoholismu v ČR, ale v devadesátých letech jsem byl s klientem mezi naftaři na Sibiři. Tam se prostě chlastá jiná liga. Tady mluvíme řádově o panácích a tam se uvažuje ve flaškách. Jsem rád, že jsem to přežil a že vidím. A taky jsem pochopil, proč Rusové vyhráli válku. Mno o tomhle "dobrodružství" bych si rád něco přečetl..tak pokud bys měl tendenci něco nadrásat, já bych to ocenil moc
Kalifx Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Já bych řekl, že piju celkem dost. Nejraději dobrý koňak, ale celkem spokojenej jsem s Havanou (případně Morgan) s kolou. Zlatá Olmeca mně taky sedne. Můj osobní rekord - cca 22 panáků za večer (přibližně píšu proto, že jsem to po tomto čísle už nepočítal) a kdyby se u mě kolem půlnoci neobjevila alergie na pomeranče, tak jsem ten večer nepřežil. Byla to firemní klientská akce a já nějak tu přátelskou atmosféru nemoh vydržet... Rum s lodičkou piju v čaji a slivovici kdykoli. Po tuzemáku mám bohužel něco jako kočovný somnabulismus (ráno se probouzím na neuvěřitelnejch místech), takže se mu snažím vyhejbat.... Jo, taky mám moc rád smirnoffku s banánovým džusem... Ač původem z Moravy, víno mám nejraději z Chile. Obvykle něco dobrého z Maipo Valley... No a vlastně pivo piju taky (Plzeň, Bud Strong)... Takže podtrženo a sečteno: jsem alkoholik. P.S.: jediný co nepiju je dlouhodobě Becherovka a Fernet. Je to spojený s nepříjemným zážitkem z mládí, ve kterém figuruje vesnička Sehradice, starostův synek, jeho slečna, nepodařená oslava Silvestra, rvačka, pád do zamrzlýho potoka (bohužel ne dost zamrzlýho) a následné jedenapůlhodinové bloudění v kruhu kolem chaty. To vše ve sněhové vánici jakou nepamatuju ani předtím ani potom.
New X-Bob Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 více méně jenom pivo. Zejména svoje oblíbené značky, rozhodně se ale nebráním poznávání jiných piv, při cestách po CZ či za hranice velmi rád zkusím místní bez předsudků. Tvrdý skoro vůbec ne. Asi tak max 3 panáky do roka. Víno občas, suché, libovolného původu (fuk, zda Morava, Maďarsko, Chile), spíše doma. Postupem času se mi vybudovala "záklopka", takže už se mi nepovede si dát přes míru Takže žiju v rovnováze se svými neřestmi.
masserr Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Já už to s pitím nemůžu přehánět. Když mi bylo dvacet tak to sem moch chlastat co se do mě vešlo..Ale teď??? Pár piv OK, ale několik piv + několik panáků + nedejbože něco dalšího = raní blití a strašnej kocour celej den.... Paullus napsal: Přátelé, nechci znevažovat vaše zásluhy na poli rozvoje alkoholismu v ČR, ale v devadesátých letech jsem byl s klientem mezi naftaři na Sibiři. Tam se prostě chlastá jiná liga. Tady mluvíme řádově o panácích a tam se uvažuje ve flaškách. Jsem rád, že jsem to přežil a že vidím. A taky jsem pochopil, proč Rusové vyhráli válku. Nějaké bližší poznatky z této exkurze by mě taky zajímaly, poděl se o nevšední zážitky
Patrik Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Paullus napsal: A taky jsem pochopil, proč Rusové vyhráli válku. A vyhráli by i tu studenou, kdyby se rozhodli amíky místo uzbrojení uchlastat
boo-beek Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Nepiju. Vicemene... Mno, vazne - uz jsem dlouho nepil, protoze kdyz piju, tak vyvadim picoviny A jinak, dokud jsem pil, tak... pivo (miluju Plzen), vino (miluju Zernosecka vina a levne cuvee Bardolino Chiareto), lihoviny (miluju "spicy" rumy, ruskou vodku, stribrnou Olmecu, irskou whiskey, skotskou whiskey ze sudu po dezertnich vinech, absinth, .......). Ale fakt dlouho (na sve pomery - tzn. tak dva mesice) jsem se alkoholu nedotkl a funguje to - picoviny nevyvadim
maty Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Kalifx napsal: Rum s lodičkou piju v čaji a slivovici kdykoli. Ja mam nejradeji "namornicky grog" - horkou vodou poradne vyplachnout hrnecek a pak naplnit rumem
Gilius Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 (upraveno) maty napsal: Ja mam nejradeji "namornicky grog" - horkou vodou poradne vyplachnout hrnecek a pak naplnit rumem to ale není námořnický grog...do toho ještě přijde lžíce másla..... a ještě lepší je "vlčí dech".....rum zalejt svařeným červeným vínem......síla...... EDIT-jinak miluju Bechera .... naposledy 1 a skoro dalšího 1/2 litru takřka bez následků...nevím,jak je to možné,ale toto je jediné pití,po kterém mi nic není.....i když toho vypiju hafo.A ještě mi to strašně chutná. Upraveno 10. prosince 2008 uživatelem Gilius
masserr Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Gilius napsal: EDIT-jinak miluju Bechera .... naposledy 1 a skoro dalšího 1/2 litru Tak z tohodle se mi udělalo zle... Kdybych to čet a ještě u toho ucítil bechera tak se asi fakt pobliju Mám s becherem nehezké zkušenosti z dřívějších časů
Gilius Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 masserr napsal: Mám s becherem nehezké zkušenosti z dřívějších časů proto zase nepiju vodku.....
911 Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Paullus napsal: Přátelé, nechci znevažovat vaše zásluhy na poli rozvoje alkoholismu v ČR, ale v devadesátých letech jsem byl s klientem mezi naftaři na Sibiři. Tam se prostě chlastá jiná liga. Tady mluvíme řádově o panácích a tam se uvažuje ve flaškách. Jsem rád, že jsem to přežil a že vidím. A taky jsem pochopil, proč Rusové vyhráli válku. to plati do dnes. jak na Ukrajine tak v Rusku. obchodni zastupce uz je celkem vytrenovan a chlastat tam musi. kdyz se podepisoval velky kseft tady u nas, tak se vozrali taky jak dobytci. nikdo s nima nedokazal poradne drzet krok.
Duke650 Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 1-2 x týdně večer před spaním půl štamprle whisky, nejlépe irskou, ideálně Jameson tak nevím ... jsem abstinent? nejsem abstinent ? ta nejistota drásá nervy, jdu to spláchnout douškem tullamorky :-)
cody Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 elloco napsal: S Moravskými vinaři je velká legrace - při slepé degustaci nepoznají ani vlastní víno a jejich znalosti vína končí u kolegy vinaře vedle ve vesnici. Vínu moc nerozumí, ale mám je rád. Jsou však přesvědčeni, že nejlepší víno na světě je na Moravě. Protože to jejich vínko má KYSELINKU Hele zase je na nich hezke co sami o sobe rikaji: My jsme sici blbci ale vime o tom... Jinak moravaky mam moc rad, ale nesmi bejt ozrali.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se